Отговори
# 30
Привет на всички
Честити месечинки на бебоците на някои вече последни другия месец ще са на годинка  Hug

Най сетне успях и аз да се запиша в новата тема  Wink то тия дни голяма лудница, гости гости мечтая си и аз за една почивчица ,но не знам дали ще ме огрее скоро.
Да ви се похваля Габриел пропълзя newsm44 сега не се спира обикаля като луд и пипа навсякъде  ooooh! представям си какво чудо ще е като проходи.
Мисля от другия месец да го отбивам от кърмата, защото вече намаля доста и виждам че не му стига , той само заспива на цица не може да замести хранене а пък и вече започна да ме хапе  Simple Smile само не знам как ще го отбия като си търси вечер цицата  ooooh!

# 31
Хайде и аз да се запиша, че съвсем ви изпуснах. 
Стягаме кръщене и е голяма лудница.  ooooh!

Честити месечинки, пълзящи и ходещи крачета!

Момичета, да Ви питам - миете ли устите на бебоците. Ние имаме 2 зъбчета и то съвсем малки и няма как да ги мия, а от скоро долавям една не особено приятна миризма от устата на Ники и съм в чуденка  Thinking

# 32
Мерси за хубавата темичка!
Пашик, много неприятно, по-добре да я види лекар наистина. Гледам - не е слънчева алергия, ако не е по цялото тяло - не е и хранителна... На вилата твари бол, дано просто е полазена от нещичко и да минава скоро. А Алтай изобщо няма да може да го разбереш, нали ми бръщолеви на турски и то бебешки hahaha
Бобченка, Алтай също не е качил почти нищо за два месеца и половина. При нас е проблем, че и не яде много - макс. 100 гр. Щом с храненето няма проблем, значи такъв ѝ е метаболизма на Мила, пък и сигурно расте повече на височина.
Не съм, ама как ще е глупавичък Стоян! На моменти доста хитро се оглежда даже Heart Eyes Пък и скоро сам ще се облича вече, ако съдя по предните снимки  Laughing

# 33
  • София
Хей, вчера ви изпуснах и днес наваксвам  Mr. Green Прекрасна нова темичка - благодарности на Хейли (май е от нея този път  newsm78)

Моля ви за съвет как да почна да отбивам ,при положение че кърмя сутрин и вечер.
silkisilk, изчакай! Нека минат жегите.
Моето девойче дето яде „всичко и веднага“ в жегите отказва пюрета и е често само на мляко. Днес отворих две зеленчукови - не и не! Забърках млякото и го изпи на един дъх и заспа.

Момичета, като ви чета вие май все сте в кухнята и готвите ли, готвите   food002 Само аз ли не успявам? Ева се е хванала за полата ми и не признава никого освен мен. Вчера баба и беше с нея и пак мен търси. Исках да направя пай с праскови, но успях само да си отмеря продуктите и трябваше да я взема. Още не успявам да си нормализирам ритъма.

Ама много болнички и вирусни има  Sad Дано всичко минава и заминава бързо  Praynig

Много ми похвалиха пампите на DM и се чудя къде най-близо до Люлин има магазин DM, аз да си купя. Някой знае ли?

Иииии нямам търпение да се започне с кухнята вече. От 8 септември отварят, но хич не ми се чака...

Бобче, още ли ви тормози онзи дух? Какво точно се случва?
На мен Мила ми се вижда хем слабичка, хем жилава. Ако е активна и жизнена, значи просто това е нейната конструкция  Hug Чудесно си е детето!

Оле, ти не трябваше ли да си в Люлин тези дни?

# 34
Здравейте милички, записвам се в новата тема, че да не ви изпусна.
Днес ми е  черен ден, Ники е за няколко часа на ясла без мен, а аз самичка вкъщи и ми е толкова тъжно. За капак ми се счупи електрическата помпа и аз изпаднах в ужас, добре че имам добър мъж, че веднага отидохче до болницата да си наема една, дано да става, защото един път ми се беше случила недобре работеща. Аз сега се разправям за гаранцията на моята, оказа се, че вече не я произвеждат и не се знае дали могат да направят нещо, много ме е яд. Дано да могат да ми я оправят, че иначе не знам какво ще правя. За мен е много важно да кърмя, но без добра помпа просто няма как да стане. Айде оплаках се. След малко отивам да си прибера детенцето, дано поне с него всичко да е било добре в яслата.  Hug
Бобче, Ник изглежда по подобен начин, тежи малко повече, но е и по-висок. Ве ПЕтък сме на консултация и ми е много интересно какво ще кажат.

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 14:31 от flufffy

# 35
  • София
flufffy, щом ти е паднал шанс - почивай си! Аз си мечтая да остана сама в къщи поне за малко, ама няма  hahaha Жалко за помпата, това е гадно! Дано ти дадат нова и хубава!

# 36
Честити месечинки бебоци  Hug.
Съвсем ви изпуснах.
Искам да питам от няколко дена  акото на Ники емного рядко по един път на ден ака,дали се счита това за разтройство,защото досега винаги е било твърдо,но откакто се върнахме от морето започна така newsm78
Давах Ентерол,няма ефект.Давам чайче от шипки и се чудя вече какво да правя.Доки каза да давам картофи и ориз да се запече,но май няма ефект.Факт е ,че по един път на ден ака и незнам разстройство ли е ,или не newsm78
Като изключим това сме добре.Ники вече иска само да ходи,опитва се да се налага,закача се с децата.
Имаме си още 2 зъба Mr. GreenГотвим се за Кръщене и Рожден ден Mr. Green
Забравих да кажа на Облачето,че ние бяхме на Черноморец,много е хубаво и спокойно и цените са си направо евтини.Имаше предимно семейства с деца

# 37
# 38
  • София
Мирче, ДМ има на Красна поляна на ъгъла на улицата с пазара и булеварда (Възкресение май беше?). Аз ДМ много го уважавам и пазарувам яко от него, но конкретно памперсите им не ми допаднаха кой знае колко, бая хартиени ми стояха. Ама не пречи да пробваш, разбира се  Hug

И аз не мога да се организирам изобщо, будна ли е - нищо не мога да свърша, заспи ли - почвам да вършея. Сутрин почти със ставането излизаме, играе в градинката, ама то игра като игра лие, крака не ми оставят да обикалям по нея; по обяд се прибираме, яде и заспива и аз почвам - готвене, чистене, редене на багаж, пране, каквото там се сетиш. И на края на деня съм труп, че и кисела, и нервна ... нещо трябва да се направи, че не се трая просто. Мъжът ми много работа поема, и Мая гледа, и чисти и всичко, обаче сега всяка свободна минута има мебели да се сглобяват, плотове да се режат, кабели да се оправят ... и хем той все изморен, хем за мен отмяна няма и е много кофти период. Измрънках  Crazy

Я кажете някой ходил ли е в хотелчетата около Панчарево? Мислим да отидем за един уикенд с мъжа ми, а майка му да дойде да гледа Мая, но понеже ще е първо оставяне, искаме да сме на много много близо, че ни е бъз. Изобщо, ако сте ходили на такова близко местенце, дайте един акъл  Praynig

# 39
Привет,
като начало( с малко закъснение) за БебОле- честита годишнина, с пожелания още дъъълги, дъъълги години да се радвате на щастлив семеен живот и с любов да отгледате децата си!  bouquet  bouquet  bouquet

tzzzvety, честито пропълзяване на Габриел, а за отбиването и аз се замислям вече, откакто Йоана взе да ми отлазва вече обедното кърмене и я караме само на сутрин, вечер и през нощта като се събуди, виж в подфорум "кърмене" има няколко интересни теми за отбиването, дано намериш своя начин. аз все пак мисля поне до годинката да се кърмим, освен ако малката не е решила друго де

Рени, аз за сега зъби не й мия на Ани
Mamam-am, с това дай-дай детето ти е оказвало морална подкрепа за качването на баира, хи-хи
Пашик, какво става с обрива, ходихте ли на лекар?

Мишанка, много се смях онзи ден на смешките, които беше пуснала, много разведряващо!

Марвина, много свеж и весел пост, предвид безсънната нощ, която си имала hahaha Joy
облачето хей, на ахтопол наистина е много спокойно и подходящо за малки деца, но за чистото- не знам. Иначе там има много бунгала на достъпни цени, ние няколко пъти сме ходили и направо на място сме разглеждали базите и сме избирали, еее, тогава не бяхме и с дете де, та вие си преценете. За хотели нямам информация, ако някой друг знае да каже.

БебОле, ти защо така си затри фейса(ако не е тайна, де Blush), аз си падам малко Кака Сийка... Crazy

# 40
Аримче, най-удобния ДМ е на метростанцията на Университета. Само слизаш от метрото, купуваш си каквото и трябва и се прибираш. Иначе, аз съм по-доволна от този на Лъвов мост, но не ми е в посоката на движение.

Рени, лош дъх може и от коремчето да идва. Peace

Бобче, Симеон е същия щеко. На 16-ти беше 8.100 и 74см. Слаб е, аха - да изпадне от долните граници на таблиците, но не се притеснявам, защото се храни добре, здрав е и това ми е достатъчно.

Бърди, може да помислите и за някоя хижа/хотел на Витоша, дето се вика на един гъз разстояние. Аз съм ходила в х-л Рай (не съм 100%, че така беше, ама на такова приличаше Laughing ). Хубаво беше, евтинко, но беше преди 3-4г.
Дано всичко е наред и да няма изцепки!

Аз, след като изрично казах, че Симеон не яде НИЩО от масата и отидох до WC-то, връщайки се го намерих да ръфа НАРЪФАНА от баба си краставица (понеже я гледал как яде ooooh! ), повече не го оставям на никой за нищо! Tired

# 41
здравейте мамчета,
аз изпуснах цялата предишна тема, сега ще се опитам тази поне да изчета и да ви следя. ние се завърнахме от хиляди пътувания, сега мислим малко да си останем вкъщи, че то хем приятно, ама си е и уморително.

малчо беше с температура тези дни и секрет от нослето за първи път ми вдига температура или пък каквото да е здравословно неразположение, може ми от горните зъбки, че много го мъчат, едното проби най-накрая, та вече имаме 3 зъбчета. давах му панадол и накрая нурофен, че като мине действието на панадола и пак вдигаше понякога до 39 и нещо. на четвъртия ден му мина температурата, сега само секрета от носа борим. изписаха ни капки, ама не му ги слагам, ами го боря със стеримар и сребърна вода, засега има ефект, дано скоро да му помине, че като му се запуши нослето и не ще да яде, което за нас е много необичайно  Mr. Green

иначе за яденето си яде попара, пюрета, каши, кисело мляко с мюсли, сурови плодове от тези, които са в сезон всичко съм му дала (беля ги и на парченца си ги яде), от зеленчуците - домати и краставици. още се кърмим поне сутрин, вечер и през нощта и понякога през деня. вечер му дават и АМ като добавка към кърмата, че ми се вижда малко, много бързо се пуска от гърдите.

ами това е от нас, ще се върна поне тази темичка да прочета от началото.

весели игри и усмихнати хлапенца.  Hug

# 42
Върнахме се-личната бе в отпуск и сестрата ни прати на кожен ,веднага като я видя лекарката каза,че е полазена от насекомо .Вероятно паяк или друго newsm78 Изписа джинджира бебе.Правилно съм я мазала снощи със судокрем и това е цинково кремче за 100неща.Всъщност е полазена или ухапано на едно место,а така се е изприщила впоследствие.Ще мине бързо надявам се.

Буболече,аз пък разбрах че съвсем разбираемо повтаря думичките ,дори се  Shocked за "червило"

Мирче,и на мен ми похвалиха пампите на ДМ и  отидох купих ,определям ги като УЖАСНИ едва ги изразходих и са твърди. ooooh!

Облаче,радвам се че се разписа! Peace

# 43
  • София
Ееее, Краси, супер си! Как не се сетих за Витоша, питай ме  ooooh! Много ти мерси, знам я аз Рай, там се спасявах и от Ивака навремето  Joy

# 44
Мирче, надявахме се по-рано да тръгнем, но няма да ни огрее. Утре като се оправим и тръгваме, но незнам кога ще пристигна. Но, в сряда докато дойде шефа ми в късния следобед може да се чуем за едно кафенце. Ще се уговаряме в движение, защото незнам как ще съм с времето.  Hug

СийкеКели, искам малко почивка от ФБ, че осъзнавам, че много време прекарвам там, а не си заслужава. Хващам се понякога да казвам на Симона "ей сега, мамо" за да видя поредния тъп статус. Гадно ми е и като се случи това и не мисля, че си заслужава, затова съм си дала почивка. Като си направих ФБ преди 6 години беше с цел да остана във връзка със съучениците си от Щатите, а сега най-малко с тях комуникирам, а се лигавя с хора, с които се виждам всеки ден, еми тъпо е и нямам нужда. Надявам се като се дистанцирам и уползотворя времето си за други по-интересни неща, да го оценя и като си върна профила, да е доста по рядко използваем от сега.  Laughing

Бърди, ако ходите на панчарево, посетете "Шефовете (Chefs)". Там си празнувахме една годишнина от сватбата преди 3 години и бяхме много очаровани от заведението.

Общи условия

Активация на акаунт