Ех, че хубаво си хапнахме навън с татитУ...
Направо като бял човек се почувствах, честно. Жива и здрава да ни е кръстницата, че под нейния зорък поглед Ники спа и продължава да спи (пу-пу), като къпан. 
Хайде, следващите зъби да ви върнат скъсените години живот.
И по-лекичко да излизат!!!
благодарности!!!

, дано следващите излизат без съпровождащи "екстри".
Само че сега като се върнем едни приятели ни се обадиха от София, че ще дойдат на море и ще ги оставим сами в нашия апартамент, че и те са с бебе на 1 година и ще стане някаква лудница ако сме и двете семейства в един апартамент , а ние ще отидем в Славейков за 1 седмица, но аз пак ще идвам да разкарвам в Морската дребчо, та ще се видим.
дано си отспите поне малко!

и тичах до близкия супер да търся кошара
за щур късмет намерих кошара на Чико за 100лв (после ги гледах в нет-а по 190-200лв). Та май това ще й е армагана.

По-скоро ще ги държа за резервен чифт. За сега е с КиК, но за есента/зимата ще трябва нещо ново. 
Даже снощи си мислех, че трябва да взема да го снимам, да не изпусна момента, че още седмица-две и ще се изравнят зъбетата

ама точно така се почесах по главата и се зачудих кога съм я пуснала
но после видях хитрата доволна усмивка на дребното човече и ми стана ясно какво се е случило - нашичкия затворил врата на пералнята и е успял да натисне правилните копчета
добре, че беше в началото още и успях да я спра и да добавя останалото пране. 

но дано потръгне Препоръчани теми