Отговори
# 570
хейли и мис файн, честити ви зъбчета, дано поне тази вечер е по-спокойна.

арим и ние точно вчера за първи път се пробвахме със сламка, бях взела един фреш портокал и неди само сочеше чашата и като му я подадох и започна да си цока от сламката. според мен копират това, което видят, че ние правим.

за подарък смятам да взема някаква играчка за нареждане - кубчета или рингове и т.н., че играчките всичките са ни подарени от други бебета преди нашето и са само бебешки и вече хич не са му интересни, днес цял ден се разкарваме по улиците и офиса и у нас с един черпак, вчера бяхме с едно дистанционно и така.

малкият днес спа предиобяд половин час и следобяд от 3:30 до 7 и беше ясно, че ще даде зор със заспиването вечерта, та го метнахме с нас на един рожден ден и като се умори подобаващо се прибрахме към 11 без нещо и веднага заспа.

лека и спокойна вечер!  smile3524

# 571
Ехооооо! Simple Smile

Скромно за скромната ни 1 годишнина от бракуването... Simple Smile Ех, че хубаво си хапнахме навън с татитУ...  Heart Eyes Направо като бял човек се почувствах, честно. Жива и здрава да ни е кръстницата, че под нейния зорък поглед Ники спа и продължава да спи (пу-пу), като къпан. Simple Smile

Честити зъбета на близначката ни Мишелка и на Монкатааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!
Ей това чакам вече половин година....  hahaha Хайде, следващите зъби да ви върнат скъсените години живот.  Crazy И по-лекичко да излизат!!!

Зарат,   bouquet благодарности!!!

За рождения ден на Ники вече съм му взела - конструктор с над 100 части в една преносима количка. Изглежда супер и понеже той на няколко пъти се заиграва с такъв, докато бяхме при братовчедките му, реших това да е. Ще с еопитам да покажа и снимки.

Ей такова сме му взели.

Лека нощ на всичкиии!!!  Hug

# 572
  • София
Честити първи зъбчета на Мишел и Мони! Следващите да излизат неусетно!

Ева 86 -  Замислила съм да му взема споменаваните рингове и колички някакви. МНого обича да им върти гумите. Но голям подарък едва ли ще купим.

# 573
  • Бургас
Моите мъже заспаха изморени и реших да ви видя какво си правите Simple Smile
Мис Файн, честито ви зъбче, измъчи се милата Мишелка  Sad, дано следващите излизат без съпровождащи "екстри".
Хейли, и на вас честито зъбче, да са бели и здрави и да излизат без проблем!
Мила, хихи, ще има и сников материал, ама нещо ни се бъгна апарата, вече явно ни е време за нов, то този що снимки е направил и в пропаст на пещера е падал , така че снимките ще са с по -лошо качество, но снимахме....
Пашик, ама как ще ви забравим HugСамо че сега като се върнем едни приятели ни се обадиха от София, че ще дойдат на море и ще ги оставим сами в нашия апартамент, че и те са с бебе на 1 година и ще стане някаква лудница  ако сме и двете семейства в един апартамент , а ние ще отидем в Славейков за 1 седмица, но аз пак ще идвам да разкарвам в Морската дребчо, та ще се видим.
Лурдес, аз нещо такова си мислих да му вземем на наш дребчо като играчка. Май имаше такава на Фишър Прайс, ако се не лъжа беше жирафче, по което се пускат топки , като по спирала. Иначе на наш дребчо любимата играчка му е е дна къща, в която се пускат животни в специлни отворчета , като всяко животинче издава съответен звук, като се пусне в неговия отвор, отделно има пияно, сметало, вратичка с ключ, абе много е интересна и занимателна.
Веси- барабеси, защо не пробваш да даваш на дребчо сок от цвекло, то е страшно полезно за кръвта. Дано го израсте и не е нещо , за което да се тревожиш. Давате ли му фолиева киселина? На нашите кръстници детето е с вродена анемия /медицинското наименовани точно не знам как е / и задължително и дават за хемоглобина фолиева киселина.

# 574
Честити зъбки  Party дано си отспите поне малко!

И на Мая не й излизат по учебник - има един горен резец и пробиват от двете страни вторите резци. Другият първи го няма и ще е като пиянде без преден зъб  tooth tooth

За подарък - ами май вече го взехме- нали сме в Сандански, и първият ден като пристигнахме каквато съм гъзоръка не успях да й разгъна кошарата. накрая от теглене и зор я счупих  Tired и тичах до близкия супер да търся кошара  hahaha за щур късмет намерих кошара на Чико за 100лв (после ги гледах в нет-а по 190-200лв). Та май това ще й е армагана.
Отделно като проходи ще трябва да й купуваме обувки, така ми се искаше да носи на брат си, но тя е с много по-слаби крака и са й широки. а неговите са носени много малко, нали и той е зимно бебе. И Мая много си пада по коли, върти им гумите и ги гризе с голям кеф  Laughing

# 575
Здравейте, мами честити зъбчета .За подарък ние ще купуваме колело с родителски контрол дето се бута после детето като порасне само кара нещо такова http://www.toy.store.bg/p45254/detsko-kolelo-gioca-s-dryzhka-za-butane.html[/img]

# 576
  • София
Веси- барабеси, защо не пробваш да даваш на дребчо сок от цвекло, то е страшно полезно за кръвта.
Добра идея, но количеството трябва да е преценено и то прецизно. Иначе стават белички от цвеклото. Аз го меля лакомо, но за бебче е важно да не се прекали.
Диданка, „гъзоръка“... така се смях  hahaha  Joy
За обувките - имам една голяма торба, но не смея да обуя на Ева вече носени обувки. Не искам да изкриви елегантната походка... Има ли опасност, или това е само легенда?

# 577
Разглеждайки детски играчки (в 1:48ч Crazy ), предлагам: подарък

Честита месечинка на Мила на Бобченка! Да е все така усмихната, кротка и да радва много мама, тати и кака!

# 578
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добре, че е Хейли да ме подсети, че караме вече последната месечинка   bouquet

Вече се заглеждам по торти в нета да си открадна идея за тортата на МИла. Подаръък не сме измислили, но ще е също нещо за фината моторика.Тя обожава да си играе с една чаша и по- малък предмет, който пуска и вади от чашата. вчера пък готвиха със сестра си в пластмасовата кухня, голямо бъркане с лъжицата падна, чак успяха и да се скарат  Crazy

Аз имам страшно много обувки от Йована, някои слагани по веднъж, два пъти. Изобщо няма да се колебая да ги предам на Мила, хия и не мисля да купувам нови  Peace

Вечеси прави много умело крачки, но е страхлива. Направи две, три, и после застава наедно място и бавно се пуска да седне. Не ми се иска още да прохожда, че тогава ще е голямо търчане след нея, уфф... Но пък тя е толкова доволна от себе си като крачи, че цялото грее  Grinning
Започна и да танцува, много смешно върти дупето, падам с нея  Laughing

Разписах се и отивам на работа  Tired

# 579
Здравейте маминки!

Аз за първи път от доста време съм кукнала в 8 и ми е едно криво  Tired

Честита последна месечинка на МИла  Hug  bouquet

Честита годишнина(на патерица,Аничка) !Много здраве,късмет и любов да съпътстват съвместното ви съжителство с мъжлето ти  Hug

Честити зъбчета на Мони и Мишелка,да си ги ползват със здраве и по предназначение, и наистина да изкарват следващите по-лекинко!

Ева,ние подарък купихме вече(ама то нашият РД си дойде) И ние купихме от тези триколки с родителски контрол,които после стават на колело,друго не ми хрумна.Кубчета и т.н. имаме!Мъжът ми искаше да купи акумулаторно Порше,но според мен още са мънички за такива екстри!

# 580
  • София
Добро утро!

Гледам последно подаръци и торти за РД коментирате. На мен това събитие ми е толкова далече. Но имам вече идея в главата си как ще се проведе. Говорихме с Директорката на детската градина на Ида и тя няма нищо против да направим мини-парти при тях. Тортата ще я правя аз. Или ще е един бърз Гараш, много лесен и вкусен, или ще е с цедено кис.мляко и пандишпан. Подаръци за Йоси за събитието няма да има, но ще купим подаръци за другите дечица, такава е традицията. И по принцип не съм набелязала нищо конкретно, от което да има нужда. Още е малък и така или иначе не разбира, така че подаръкът ще е в движение, като му потрябва нещо дреха/играчка/обуква, просто ще я нарочим, че е за РД и готово  Wink
Иначе съм си набелязала няколко неща, които ми се иска да му вземем - ксилофон, има в детската градина на Ида и Йоси много обича да си играе с него, гледах в каталога на ИКЕА много готина количка за бутане, а и количка за яздене съм харесала от доста време, но ще видим кога ще се вреди.

А стари обувки имаме един чифт от Ида, много се чудя, дали да му ги слагам, но не ми се ще. Нали не е хубаво да се ходи с чужда обувка, особено при прохождането. Макар и да са запазени, Ида ги е носила половин година  Thinking По-скоро ще ги държа за резервен чифт. За сега е с КиК, но за есента/зимата ще трябва нещо ново.  ooooh!

Диданка, и на Йоси зъбите излизат по някакъв смахнат ред - два доли, после един резец горе, централно и един страничен, т.е. с дупка между двата зъба за липсващия централен резец, сега излазоха и другия страничен и съвсееем леко се подава и централния, но е точно като беззъбо пианде!  hahaha Даже снощи си мислех, че трябва да взема да го снимам, да не изпусна момента, че  още седмица-две и ще се изравнят зъбетата 

Много се разписах, но така е като е тихо и спокойно у дома. Ида гледа Барби, а Йоси нещо си се забавлява  Whistling

# 581
Красе, идеята е супер, ама са малки за шейна, поне според мен. Всъщност става, но трябва да го овържеш с колани, или татито да го цаните за магаре и да ви дърпа и двамата с детето. Искахме да возим баткото на шейна като беше на годинка и нещо (той е ноемврийче), ама горкия падаше като талпа. Но тази зима беше голям кеф - той беше вече на две и разбираше какво му казвам, че трябва да се държи ит.н.

айде, до скоро, аз отивам на евин плаж  Blush

# 582
Диде, може би за догодина ще е подходящо тогава подарък шейна? Thinking
Приятно изкарване на плажа и да не забравиш снимки Flutter Mr. Green

Добро утро!

Ани, честита годишнина! Дълги години да се обичате, уважавате и подкрепяте!

Илка, и според мен носени обувки не са добре за прохождащото краче, защото предишното краче е оставило отпечатък и може новото краче да се "подведе". Така мисля.

# 583
  • София
айде, до скоро, аз отивам на евин плаж  Blush

Приятно изкарване на плажа и да не забравиш снимки Flutter Mr. Green

hahaha hahaha
снимки от евин плаж
 Joy Joy Joy

Краси, ама си образка  Hug

Но шейна наистина не е подходящ подарък за първата годинка. Ние взехме миналата година, съвсем обикновена, от Метро, но сме я ползвали само два пъти, че нямаше май много сняг миналата зима, а и нали сме в центъра и тук почистват редовно.

А междувременно Йоси се научи да пуска пералнята  ooooh!
Бях я заредила с прането и обикалям из къщата да събирам де що има подхвърлени дрехи и като се върнах и гледам - тя работи  newsm78 ама точно така се почесах по главата и се зачудих кога съм я пуснала  Thinking но после видях хитрата доволна усмивка на дребното човече и ми стана ясно какво се е случило - нашичкия затворил врата на пералнята и е успял да натисне правилните копчета  Whistling добре, че беше в началото още и успях да я спра и да добавя останалото пране.
Другият му маймунджулък е, че ходи и бута поставката за ТВ-то, тя е на колелца, и се завира отзад да човърка кабелите.  ooooh!
И се е научил да изкарва диска на двд-то и Ида в моомента се опитва да гледа детско, а той ходи и й го спира, тя се нервира, той й се хили ... чакам да стане варгала, че да се намеся  Joy

# 584
  • Русе
Добро утро момичета  Hug
Първо да честитя на всички с поводи   bouquet
Аз се позагубих тези дни но много работа ни се събра и не ми оставаше време -кръсника ни отвори офис в Русе и мъжа ми ще работи там че трябваше да го оправяме и задвижим и по цялден сме там а мъжа ми и по цяла нощ - става въпрос за обработка на митнически документи / ако се чудите защо и през нощта / ,та за сега няма клиенти  Sad но дано потръгне
За рождения ден ние сме казали че предпочитаме парички и ние да му купим каквото е нужно а то са много неща - нямаме столче за хранене ,столче за кола и още куп неща ама все сме на червено и на косъм купуваме памперсите и млеката .
За свекървите - ами аз немога да се оплача -досажда и филосовства но пък гледа малкия по цялден като се наложи
За колажа как да кача снимка че съм забравила

Общи условия

Активация на акаунт