Отговори
# 660
Хейли, уби ме с тия топки  Joy

# 661
Сам яде само царевични пръчици
Да не би да му даваш Зайо Байо  Shocked  Shocked

Бобче, за цикъла - всичко е в границите на нормалното  Hug

аз също още нямам.

# 662
Скоро май ще имаме анкетка -Давате ли на децата си Джънк фууд? Гледам, че много наборчета гризат въпросните пръчици, та не се изненадвам, но на моята ще гледам да й ги спестя, докато аз определям с какво да се храни.

# 663
Фата, напълно те подкрепям. Лошото е, че като проходят и тръгнат да проверяват какво ядат и другите деца по площадките, там масово се яде такова нещо. Мен ме гледаха странно с баткото, като си вадех кутията с краставиците и морковите. Но всеки решава за себе си  Peace  Peace

# 664
 Joy  Дребната си умира за краставици  Joy А днес изяде половин круша сама!, което си е постижение.

# 665
  • Бургас
Привет Simple Smile
Вчера се завърнахме в Бургас, а днес посрещах и настанявах едни приятели от София, които дойдоха на море. Буболече точно за теб си мислех, днес по обед се мотах из вашия парк, оглеждах се , но предполагам вие не сте били вънка. Уж ние щяхме да сме в Славейков, но приятелите предпочетоха те да са там , за да не ни разбутват нас и да им е по  - спокойно. Специално сега влязох да погледна да не изтърва РД на Алтай, защото знам, че наближава  Simple Smile После ще разказваш, супер гот. Ние още се чудим, къде ще е  Thinking още не съм си изградила представа за празненството как трябва да изглежда.
Мис Файн, милото Мишле как се мъчи, то и за вас ми е жал, но да си призная за нея повече Mr. Green
Мила, много готино звучи гимнастиката, а нямате ли детски площадки или то пък при вас времето не позволява да играят навън. Ние сме постоянни посетители на пързалките и люлките в Морската. Гледа какво правят големите и той след тях.

Нашия дребчо вече върви хванат само за едната ръка и днес дори така се смяхме с мъжа ми, защото малкия без да забележи/ улисан в играта / вместо ръка мъжът ми му подаде дистанционно и нашият хукна с дистанцинното като си мисли, че е хванат за ръка Laughing, хихи направи три крачки сам и се усети, и веднага тупна по дупе.
Пашик,  ще разказваш като се видим какво и къде спортуваш  jumpАз едно време ходих на народни танци преди да забременея, но сега няма да имам сили за това, моя младеж така ме изтощава, че по  - скоро ми трябва нещо за релакс и почивка.
Лека вечер  smile3524

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 01:50 от nani-banani

# 666
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей ме на, пакна бойното поле, готова за работа. Че то и днес ще има страшно много да се прави, направоооо  ooooh!
Тази нощ спахме що годе добре. Ама аз вчера я атакувах с осцилококцинум. Аптекарката ме гледаше много странно като я попитах имат ли го това чудо при тях и пще по- странно като видя, че наистина го има налично за продажба  Joy. Даже 5минути обяснявахза какво аджеба го ползвам и жената се нави да опита за в бъдеще  Crazy
Утре и два дни след това почивам- кеф  Mr. Green

За похапванията- много често купувам стафиди, грозде, боровинки (когато са намалени), та това са й снаксовете на Мила. Давала съм и солети понякога, както и Йована не пропуска да й даде да си опита близалка или сладолед, но това са изолирани случаи и са по- скоро прецедент. Аз също мисля, че докато в нас е властта какво да ядат, сме длъжни да им създадем добри хранителни навици и да дадем добър старт на коремчетата.  Peace

Лек ден ви желая   bouquet

# 667
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти банда,  Hug

hailJoy smile3532 Добро обяснение!
bob4e, лека и спорна! Дано мине леко денят!  Peace

Ние вчера празнично решихме да постегнем апартамента...,та ударихме едно яко почистване  ooooh!  Crazy ,че вече нямаме търпение да се нанасяме.  Flutter За да облекчи труда ни,Нестор ни пееше.. hahaha

Иначе за храненето - сам си хапва само някои храни,които са нарязани по подходящ начин ,за да се справя, докато ги поднася за хапване. От няколко дни държи лъжицата заедно с мен и се опитва да я направлява към устата си.. hahaha Доволна съм,защото вече опитахме рибката и мнооого му хареса.  Mr. Green
Купихме смокини и съм ги оставила ,за да ги сортирам...,но през това време Нестор ме е изпреварил... hahaha Съответно го заварвам седнал до касетката,човърка с показалеца в една от тях и после с плавно движения си слага в устата... hahaha

# 668
Добро утро!

Мишанче, хайде нанасяйте се, че да се виждамее, то до 15 не остана Party Hug

Нов номер от нас - влизам в банята, малчо застава пред вратата и започва да хлопа по нея hahaha . До скоро само заставаше и започваше да крещи. Няма измъкване!

# 669
Нико е захранен по БЛУ, така че си яде сам.
Най- вече си хапва сам плодове, хляб, бисквити, картофи и зеленчуци на пара,
дори спагети и макарони, кашкавал...
Много му харесва да си яде сам. Отскоро му давам и с чашка да се упражнява.

Нани, тукашните площадки нямат нищо общо с нашите. Tired
Освен че, времето не позволява и хората не се задържат по тях.
Обикновено са си празни.

Бобче, стафиди даваш ли на Мила?
Аз се чудех дали не са мънички.

# 670
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добро утро! Hug

Ей ни и нас, прясно завърнали се от селото на мъжо! Изкарахме си много приятно, само дето аз като невидяла се натъпках с плодове и зеленчуци и направо си направих прочистване на стомаха, за такива изцепки единият ми дядо казваше ГГЗ (г*з глава затрива)  Mr. Green. Още обаче, не сме им казали, че пак ще се множим понеже свеки е против, а на мен не ми се занимава, ще им кажем някой път по телефона.  Mr. Green

Ейййй, Буболече, ама съвсем малко ви остава на вас до РД! Сигурно е голяма тръпка!  Hug

За самостоятелното хранене - справя се чудесно сам с всичко което може да се хване с пръстчета, включително оризчета, грахчета и тн, но той от самото начало е на БЛВ и съвсем отскоро му давам с лъжичка някои неща, които няма как да му дам иначе - млечни каши и мляко с бисквити, много ги харесва, та не го лишавам.

За рзните му там снаксове - не давам има време за всичко, но ги гледам в парка, че всички останали дават и даже ми се чудят, че аз не го правя. За момента в парка само се кърмим, по-нататък ще нося ябълки и такива неща, както правех и с Георги. Кофтито е, че идва един момент, в който няма как да ги спреш да си взимат такива неща, а опитат ли веднъж и край, започват да искат, за момента с Георги съм успяла да преборя единствено мак доналдс и той сам отказва да го яде, никога не е ял такова, ама всякакви други боклуци яде.  Crazy

Бобче, много смотана тая аптекарка, или те при вас не ползват много хомеопатия?

За цикъла а няма да се обаждам, моя беше мнооогооо нередовен идваше ми м/у 15 и 45дни и ей го резултата, ама не ми липсва де!  Mr. Green

Щях да пиша още неща, ама Стоян клошарства в кофата с памперсите, та трябва да взема мерки по въпроса.  Crazy

Айде, чао, ей ви и една топка -   bouquet

# 671
Добрутро на всите народи!!

Мишанче, давайте по-живо! Я гледай и Неси как се старае да ви помогне, по-бързо да стане. Ако трябва и Ники ще ви пратя.  hahaha Той най-обича да отваря и затваря разни кутии и ще ви е от полза с кашоните. Simple Smile Кажи като сте на линия, да ви направим един тур из квартала.  newsm53

За яденето и аз не мисля, че е рано. Ники яде сам само ХЛЯБ (ама и то е едно хлебно чудовище), бисквитки, кокали. Веднъж реших да го пробвам със солета, но тя беше демонстративно начупена и изхвърлена. Съвсем не искам да започва и той с тия измислени "храни". Вярно, че аз обичам да си хапвам от тях (най-вече чипс), но отдавна не съм се сещала за тях.

Краси, тия топки направо ми разказаха играта  Joy Joy

Лека работа на всички и хубав ден!!!

# 672
Момичета, помогнете, Ева от вчера е с температура 38 градуса и акото й е тъмно зелено. Два зъба прорязват венеца в момента. Възможно ли е да е от тях?
Днес сме на лекар....

# 673
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Anik,те малките помощници са най-чевръсти,та току-виж по-бързо се организираме... hahaha Предполагам,че до 15 ще успеем,че таткото ще пътува в чужбина към 20 и нямаме много време за размотаване!
А относно разходките-задължително по една почетна обиколка за начало и после поддържаме курса.. Mr. Green hahaha Има доста неща да ми показваш и разясняваш,така,че ще ти''досаждаме'' повече  Whistling
Noel, и ние на 2 пъти имахме такова ако,но после нямаше и помен от този цвят. Нещо моментно ще да е било. Но пък ние нямаме температура,докато ни растат зъбите,така,че ние не сме достатъчно показателен пример.  Thinking

# 674
Ноел,ние темп не сме имали,но разтройство да.
Сега са ни започнали да излизат кучешките,няма да ви разправям какъв ужас е ooooh! Снощи Ники като започна да пищи,половин час,дъх не може да си поеме детенцето.Сърцето ми се късаше като го гледах как се мъчи.Вече да излизат тея зъби щото незнам.Давам хапчета,мажа кремче и нищо не помага.
За яденето си ядем почти всичко.Вчера дори му правих палачинки със сиренце изяде една цяла.Солетки също много обича.Хапва си добре детето,но не е сложил и грам този месец.Доки казва,че е заради зъбите.
Вчера си купихме гърне,но да го накарам да седне в него е мисията невъзможна,как ще се научим незнам.А баща му казва да не притеснявам детето,че като порасне сам ще си ходи до тоалетната. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт