Отговори
# 300

Хайде, да ви почерпя за нашата пред-последна месечинка! Simple Smile Честита да бъде тя и за нашите наборчета - Евичка и Мина!!!! Simple Smile Да са живи и здрави и много красиви девойки!  Hug

КрасиJoy това сокче и аз няма да му откажа!  hahaha

Бриксиииsmile3501 Преси е страхотна! Да ти е жива и здрава!!!!! Simple Smile

# 301
Къртицата излиза по погрешка на нудистки плаж между краката на мадама. "Ежко, ти ли си ", пита Къртичето, но никой не му отговаря. Пак: "Ежко, ти ли си, бе" - мълчание. Души, души и през сълзи
- "Ма ти си умрял, бе, Ежкооо!"

Ох, не, не мога, нЕ!

# 302
  • Stavanger,Norway/ Varna
Еееесамо аз ли не видях Преси. Тоя вибокс тук не тръгва  Crossing Arms

крив ми е света, че трябва да ставам в неделя толкова рано за работа. Аман, чак в четвъртъкпочивам, едва го чакам, да поспя поне малко по до късно.

Прекрасен ден ви пожелавам   bouquet

# 303
Браво на сладурката на Брикси, тя си е проходила направо!
За шкафовете - Ева още не бърка в тях.
За зъбките - на морето й изникна 5-то зъбче. Растат и още, защото пръстите са й постоянно в устата.
От утре пак ще пробвам с кухнята. Дано прояде.
Мирче, честито първо зъбче!  Grinning
Инфома, Бобче, стискам Ви много силно палци!
Не съм, все така хубави новини да ни носиш!

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 08:35 от *Noel*

# 304
  • София
ох, кеф!
изтегнала съм се на горното детско легло и шаря из нет-а. Йоси си играе на земята с разпилените играчки на сестра си, сега й погна книжките. А тя спи на дивана в хола, явно е станала по-рано и се е класирала там за детско, ама няма кой да й пусне и е заспала.  Mr. Green

за специалните методи на обучение - аз съм си несериозен мързел, а и нещо и аз като Лурдес май беше напоследък съм по-скоро на мнението, че децата трябва да бъдат оставени да бъдат деца, цял живот ще ги вкарват в рамки и ще ги учат, нека поне първата година-две да наблегнат на играта.  Peace а и аз на моите на мога да им хвана вниманието да ме слушат. Ида започна да се заслушва в това, което й говоря едва към година и 3-4 месеца. Йоси също рядко се спира на едно място, така че просто няма кога да му кажа или покажа каквото и да е.  Whistling

# 305
Добро утро! Hug

Честити месечинки днес! Hug  bouquet Вече почнахме масово обратното броене, нали? Mr. Green Heart Eyes

Да се похваля - вчера ми дойде, много съм хепи! Party Честно Mr. Green

Константин яко иска да рови по шкафовете, но е подстрог надзор, че много лесно може да се прищипе. 

за специалните методи на обучение - аз съм си несериозен мързел, а и нещо и аз като Лурдес май беше напоследък съм по-скоро на мнението, че децата трябва да бъдат оставени да бъдат деца, цял живот ще ги вкарват в рамки и ще ги учат, нека поне първата година-две да наблегнат на играта.  Peace

Peace А, точно на място казано. Тука от 3-годишни имат опция за пред-пред-училищна,  е мерси! ooooh! Whistling

# 306
Брикси, малката много умело се справя, браво на нея!
Лурдес, ами честито, щом се радваш  Grinning Аз също вече изкарах един цикъл и хич не бях хепи, ама нема как  Simple Smile

# 307
  Добро утроо! Днес съм почивка, две седмици не почивах и малката е станала от 4,30 да си оползотворяваме деня. Едвам пъпля, че вчера и към 1 легнах с всичкия си акъл...Сега ми се приходи на пазара, да се заимаме с някоя друга играчка, ама мъжа ми не ще и да чуе, явно пак трябва да се тръшкам  Mr. Green
   Тука е голям студ, спя с юргана и пак ми е студено. Малката много кашля, реве от чувалчето, а иначе нали е торпедо няма завиване. Незнам какво да я правя, купих и един дебел плюшен гащеризон, освен с него да спи  newsm78
  И аз не съм чела никакви методи. Играеме си и толкова. Нещо ме няма и много в говоренето с нея. Май само акъли и давам. Основно и пея-непрекъснато, като джу бокс съм станала и тя друса дупето  Laughing
  Честито зъбче на Евка, прохождане на Преси, месечинки на страхотните ни месечинковци и на всички с поводи   bouquet
  Благодаря на всички гласували  Hug Страхотни сте   bouquet

# 308
Рор,  Laughing имах симптоми на бременност въпреки отрицателния тест и затова. Mr. Green Но явно гаденето е било на хормонална основа ooooh!

Мис Файн, Лидия като спря да спи в чувалче, оттогава спи с пълна екипировка почти целогодишно, тука е като при вас, студ, вятър... ooooh! За спането обличам - пижама, боди, чорапи, и завивам по няколко пъти, но винаги е отвита, та поне гледам да е облечена.

# 309
Малко инфо и от нас , че вече ще изтрещя.
Който следи от понеделник вечер алекс е с 39, в четвъртак стигна 39,6и т.н.Кръв и урина -супер.Температура продължава , ту се вдига ту спада.Вече 6 ден.Педи вчера каза да почвам Зинат.Реших да изчакам да видя как ще е през нощта и не го започнах, ми под 37 беше.Откак е станал 37,6-37,7, ако вдигне над 38 го почвам, измъчих си детето 6 дни.Ама как да дам АБ като изследванията са супер,егати.И разтройството е налице естествено, но взе да се сгъстява вече уж.
Зъби- 7 и 3 напът
Казваме чао , но рядко и как прави патето- и тва е , хич не ми обръща внимание за останалите неща.Знае каде е тати , мама, абе цялата рода, къде е топката уолкъра , тигърчо(играчка), жабчо-обръща се към тях , като питам
мирче- честито зъбче на Евка
Брикси- Преси е страхотна
краси- Joy Joy Joy
По шкафовере ровим и още как, не мога да го спра.

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 10:08 от tini_pini

# 310
Здравейте и от мен!

Честита месечинка на Ники,Ева и Мина,да са здрави и много щастливи!

Ох ,ми те още са си бебета в сравнение с нас  Mr. Green

Краси
 hahaha

Честити ходещи крачета и зъбчета Simple Smile)

Ние шкафове вкъщи нямаме за ровене  Mr. Green Само в кухнята,но така или иначе тя не стои там!Вижте пералнята е друго,нон-стопно висене там  Mr. GreenКакто и на скринчето от време на време.Мен ме побиват тръпки от нон-стопното ровене в шкафовете и без това.Като се сетя,че после всичко е на нашата глава  Mr. Green

Тини,дано Алексче се закрепи и да не се налага антибиотик  Hug Горкичкият!

За приучаването,ами  не съм си давала много зор  Mr. Green Но тя вече е голяма и като чуе ,повтаря.Харесва ми,че сама се научи да ми посочва,какво иска,че само с мънкане ми беше трудно да я разбирам.По този повод някакси изпитвам вина към нея,с брат и бях доста по-всеотдайна,той затова проходи и проговори доста рано ,поне така си го обяснявам де Simple Smile Доста ми дойде умората тази година,пък и цялото ми домочадие ме отсвири за почивните месееци,мъжа ми не си дойде за повече от ден ,общо взето съм с доста гузна съвест  Tired ooooh!

Бриски,много е сладка Преси Simple Smile) Душичка! Hug

Лурдес,честит ти цикъл и на мен този месец ми закъсня с 10 дни,та си бях изкарала акъла!

БебОле,приятно ти моренце  Hug(завижд,завижд)

# 311
tini,  Hug и при нас беше така, температура стигаща до 39,8, която спадаше като му дам панадол и като мине действието на лекарството се качваше. кръвните бяха супер, нищо не показваха да има, имаше леко разстройство и малко сополки и това беше. на 4-тия ден като му изби зъбчето и температурата спря от раз, а сополките преборихме със сребърна вода и стеримар. това, което ме посъветваха и двете ни педита е да не давам панадол а нурофен, че има по-антисептично действие. като вдигнело бебе температура се давало нурофен на 8 часа и вече ако е много висока помежду се давало панадол (или там производните на база парацетамол). така ми казаха.

честити месечинки, зъбчета и първи стъпки!   bouquet

ох, за системите за обучение на мъниците, ми то докато изчета всички системи и детето ми ще порасне и ще се окаже, че съм прекарала времето в четене вместо да съм с него.  Peace общо взето го уча на неща от книжките и играчките, но нямаме никакъв напредък  Mr. Green човекът нищо не показва, ама нищо, само се оглежда и се смее, това е. никакви думи не казва, освен от време на време, ама много рядко, ба-ба-ба, та-та-та, ма-ма-ма, де-де-де (или дай-дай-дай, не му се разбира много) и с това се изчерпва речниковия ни запас. иначе пищи много и вика много. нещо говори на играчките на неговия си език и имитира песнички, опитва се да пее с babytv-то или музикалните играчки. и се смее на всички познати и непознати, но маха само когато е на кеф.

# 312
  • София
Хей, здравейте  Hug

Честити 10-и месечинки на Никчо и Мина!
И на моето Еве, разбира се!
Да са ни здравички и добрички, да растат волни и щастливи   love001

Жалко, че мога само виртуално:

Брикси, Преси е страхотна  newsm10 Почти е проходило детенцето  smile3501

Ева едва днес се сети за какво са и крачетата и точно на 10-та си месечинка направи 4-5 мънички крачици, хваната здраво за ръцете на мама  newsm32
Ето какво заснех вчера - до тук сме стигнали ние http://www.facebook.com/video/video.php?v=2404974363321&comments
Но пък не рови по шкафовете все още - и как да рови, като трудно се придвижва  hahaha

И аз като Илка и Лурдес мисля да пропусна специалните методи на обучение и ще оставя мишлето да се отдаде на щастливо и спокойно детство. И без това по-късно стресът им е в кърпа вързан  Rolling Eyes

Тини Пини, от зъбче или от вирус така боледува детенце? И в двата случая не се налага АБ. Виж ако има някаква инфекция - трябва! Ох, дано мине и да се веселко и здраво детенце  Praynig Може да му провериш му ушичките за болка, да не би там да има някакъв проблем.

Наде, ти пък откъде я измисли тази гузна съвест? Правиш всичко, ама всичко, което е по силите ти и си сама - какво повече от това? Май някой друг трябва да е с гузна съвест...

Моето е на разходка с баба си и аз блажено си почивам във вашата компания   love001 Обаче чувам едно как плаче навън и ми се е свила душицата... дали не е Еве? Баба и нали много обича бебетата  да плачат, та и нямам никакво доверие  smile3516

# 313
Странно!
Аз си мислех,че темите са отворени за  всички,а то какво излиза от анкетата ви?
Ако не си влизал,баста.
Мисля,че тя е за всички и затова ми направи впечетление,че едни същи хора си пишат и разправят какво днес правили децата им.Лошо няма,но ако досега не си имал потребност да пишеш,а само си минавал през темата и изведнъж решиш,че имаш време пак ще те сложат в списъка.

# 314
Странно!
Аз си мислех,че темите са отворени за писане за всички,а то какво излиза от анкетата ви?
Ако не си влизал,баста.
Мисля,че тя е за всички и затова ми направи впечетление,че едни същи хора си пишат и разправят какво днес правили децата им.Лошо няма,но ако досега не си имал потребност да пишеш,а само си минавал през темата и изведнъж решиш,че имаш време.Не може,така ли?
\

Ами съвсем не си разбрала, мила,тогава Simple Smile) Говорим за мамчетата,които само са се записали и не са се вясвали повече.А ти щом толкова желаеш да се присъединиш към нас ,представи се,разкажи нещо за себе си,за бебчето,да те добавим на първа страничка.Темата ни е отворена за всички!

Общи условия

Активация на акаунт