Отговори
# 360
Здравейте!

Вчера Бори падна по ужасен начин. Свекърва ми го сложила в кошчето за кола и върху един стол, оставила го за минута сам и той се захлупи по лице. Устната му е ужасно подута и с рана, носът му е син в основата. Много плака снощи и днес ще го заведем в травматологията на Пирогов, да видят дали не е пукнато нослето.

# 361
  • София
Ееееееее, Облаче, това звучи много гадно!  Confused Ама защо го е оставила в кошчето? ние я оставяме само на земята, ако се отделяме от нея или задължително вързана в столчето за хранене... Ми те са вече големи и се въртят много.. Дано няма нищо сериозно  Praynig

# 362
  • У дома
Привет, мацки   bouquet

Вчера изкарахме много хубав ден на моренцето. Оставихме малкия при майка и успях да си почина поне за няколко часа. А морето беше бурно, страхотни големи вълни и така се джаскахме с Карина, накрая каза, че това е най-хубавия й ден това лято на морето.

А иначе много е слушал баба си, малко трудно заспал без биберона на мама, но се справили, бягал с паяка из стаите, много се кефил. Тази неделя пак се глася за малко релакс на морето, дано и времето позволява. То било страхотно да презаредиш батериите.

Със закъснения да честитя РД на страхотната Мила. Да расте много щастливо детенце и да бъде послушна кака.   bouquet

Орхид, честито християнче, а за падането много неприятно се е получило  Hug

Облаче, дано да не е нещо сериозно  Hug

Бобче, дано се намери изгубения човек  Hug

Ами друго не се сещам какво щях да пиша, снощи ви прочетох и вече забравих какво си мислих да коментирам.

# 363
Облачето хей, дано бързо се оправи Борко  Hug
Хипо, и всички Варненки, идвайте да разстърсим дупетаааа, в четвъртък в 15 часа в залата в Черно море започвам първия си час  bowuu

# 364
Минавам само да се отчета , че диването спи и исл=кам да почина малко.

Ами ние май се преборихме хора, и тази нощ беше без Т.Май ни се размина, само лимфните възли са бая подути и това е .Благодаря на всички които ни мислиха и специално на Хипчето, която не спя да ни тормази и да иска инфо за втрият си син Hug

Сега мога да помисля и за кръщенето му утре и да си подготвя нещата, като на пъро време да взема да се изкъпя , да си оскубя веждите , чеееее полужението е зле.Имам да гладя дрешките му др все "приятни " нещица.По късно ще се вклиУча пак да ви изчета

Веси- абе няма ли някви часове след 18 ч, че няма на кой да оставя Алекс преди това.Моля те измисли нещо и за нас изстрадалите душички

# 365
Добро утро!

Добре започва седмицата ooooh! .
Снощи като сме се прибирали не е имало кой да заключи колата - освен, че отключена и прозорците свалени ooooh! Crazy . Добре, че етърва ми минавала тая сутрин напът за кафето (те живеят през няколко блока от нас) и видяла отворените прозорци и първо си помислила, че някой ги е счупил, ама няма стъкла. Обади ми се 30сек. след като оставих малкия да спи. И за първи път беше оставено горкото само вкъщи Tired . Обадих се мъжа ми, той пък си помислил, че алармата се е повредила, щото тя затваря прозорците, а то просто не е имало кой да заключи. Голям мекар значи да ни откраднат колата... Системно вече я оставяме отключена, ама поне е с вдигнати прозорци, а сега #Crazy .

Честита месечинка на Преси и Алекса! Да са здрави, щастлливи и послушни!

Веси, много стиснати палчета да потръгнат нещата! И дълго време за разпускаш с най-приятното ти занимание!

Тини, радвам се, че вече сте по-добре! Вдигайте настроението на макс за утре! Hug

Докато мамите тренирате, може да се редувате една да остава да гледа хлапетата.  Peace Така ще могат и повече майчета да разпускат, а пък то наистина си има нужда!

# 366
Здравейте!
Малко ви поизпуснах тези дни, но Светлозар влезе в няква "криза" - 3 дни спа само по 1 час през деня  , мрънкане постянно, реве за най малкото нещо  Rolling Eyes Гледах да не е нещо зъб да излиза, но венците са съвсем леко подути, температура няма. Днес сме на консултация и ще питам лекарката какво може да е.
За кухнята - харесва я на периоди. Този месец си хапва всичко с удоволствие, но пък миналия, беше голяма драма. Може да е свързано със зъбите или жегите.  Thinking
Аз специални методи на обучение не ползвам, но и бебко повече набляга на игрите, нещо още не му се учи - един път реши да пляска с ръце, но така и не повтори . Ама и аз съм решила да го оставя да играе, пък за ученето ще има време цял живот.
Облаче, Орхид  Hug Стана ми мъчно за препатилите мъници. И Светлозар падна за първи път от леглото в събота. Стана ми ужасно гадно.Само за секунди се обърнах. Нямаше му нищо сериозно и не плака много, но понеже му е за първи път страшно се притесних, цял ден ме цепеше глава. Дано поне него не го е боляло дълго.
Арим честито първо зъбче! Да излязат бързо и безпроблемно  след него и много други   bouquet

Честити месечинки на празнуващите днес! Да са живи и здрави бебоците и да радват всички около себе си!

Hailie добре че колата си е още при вас  Grinning То  на днешно време явно никой не може да си помисли, че някой ще си остави колата отключена, та затова не са я пипнали. И нашата  преди време седя цяла нощ  и един ден отключена. Никой не беше и забелязал - и по-добре  Joy

# 367
Хаха, Бобче, ами да и аз като Бърди, от вратата му връчвам Нико.
Та...разбирам го твоя мъж.  Laughing

Ноел, много кратко. Нищо не си разказвала за Ева.

Днес от 7 часа пека мъфини, малки и то.
После и украсявам. Следобед ще черпим на училище.

Облаче, ужас. Така стол наистина не се оставя.
Дано нищо му няма.

# 368
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Ние изкарахме една тежка нощ, Георги се опита да постави нови температурни рекорди като вдигна почти 42 гр Т (41, 5) и то след панадол.  Crazy Слава богу свалихме температурата с бабешки методи и нурофен, та не се наложи да викаме бърза помощ, ама за малко беше, поуплашихме се. Сутринта ми стана с 39 и до сега сме висели в поликлиниката.
 Стоян пък се е сдобил с млечница, ама е още съвсем в началото и не го боляло все още, предписаха ни мазило и го чакам и той да ми цъфне тия дни.  Crazy

Облаче, много неприятно, дано бързо се оправи!  Hug

С малко закъснение - ЧРД на Мила, да е весела, щастлива и все така прекрасна!   bouquet

Честити месечинки и др поводи!

Аз пък утре трябваше да съм на преглед, ама май пак ще пропусна, а днес трябваше да избираме кухня за къщата, ама и това вероятно ще ми се размине!

# 369
Ха, добър ден (за който е добчър)!Ч!ч

Честити месечинки на имащите днес! Живи и здравички да бъдат, много весели и игриви!!!

Облаче, Орхи, дано дечицата са добре и да им минава бързо! Много кофти с тия падания, ама нали и през това трябва да се мине (че и ние покрай тях минаваме). Ники и той няколко пъти забива здраво муцуната някъде (я легло, я играчка). Като тръгва да сяда назад и удря главата в каквото има пред него.  ooooh!

Пък да ви се поФалим (кой пита за учебниците и зъбите  Mr. Green smile3534), следващият - номер 3 - вече е факт!  newsm68 Излезе, най-накрая бе - горен ляв преден резец!   newsm53 Което пък ми напомня: Мирчееееееее, честито първо измъчено зъбче на Евичка-сладурка!!!!!!!!!  Hug Hug А дано другите излизат поне 10 пъти по-леко от този първия мъчител!

Не съм, вие пак ли почнахте с болестите!!!  Naughty Хайде, стига ви вече, рано е още - зимата не е дошла!!! Дано Георги бързо се оправя, а СтоЕнчо да не приФаща този път! Ех, значи, бе!

Тини, радвам се за вас, че сте се преборили с тази температура! браво на Алекс-герой!  Hug Хипо, и вие също! Дано и Владкиша, и ти да сте здрави!!!

Абе, Краси, вие съвсем лабаво го давате. Да бяхте написали и табела: "Заповядайте! Колата е на ваше разположение! Ключовете са на таблото!"  hahaha Голям късмет сте извадили! Добре че и етърва ви е видяла овреме. То и ние направихме една такава работа - татко от желания да вземе Ники от столчето от колата, забравя да заключи предната врата и панела на радиото оставил. мен нещо все ме глождеше, та се върнах да проверя и видях защо така ми беше неспокойно. Simple Smile

Бобче, разбра ли се нещо за този човек?

С едно закъснени, честит рожден ден на Мила! Все такава красавица и чаровница да расте!!!!!

Веси, успешна група и още много други да успееш да сформираш!!!

Иринополис, вчерашната среща беше по-скоро по работа и задължения, но и примесена с приятни емоции. Еле пък за моя лакомник.  hahaha Добре помогна на Мартинка Марвинова да си изяде пюрето.  Blush Зяпаше като гладно сомалийче, нищо че беше ял един час преди това. Ц ц ц ц... Ама тази седмица люликни ще бъдат домакините. Ще го обявим тук, непременно! Simple Smile  Peace

Айде, отивам при моя кислоч, че днес целият свят му е крив....  Tired

# 370
Облаче, стискам палци бъъъързо да се оправя малкия! Много неприятна ситуация  Sad
Бобче, звъннахте ли на таксиджийската фирма, която го е взела от хотела? Може би могат да помогнат с нещо?
Веси Барабеси, вече планувам да посетя курса ти! Трябва да видя кога може майка ми да гледа малкия. За жалост на първия час няма да мога да дойда, ама ще гледам в най-скоро време да се запиша  smile3521
Не съм, каква е тази температура, малее, да не би термометъра ви да показва завишени стойности? Как може 42 градуса... Беше ли отпаднало детето или да го тресе? Хубаво, че е смъкнал Т вече!

# 371
Да се похваля най -накрая оправихме столчето за кола ,една мама предложи да ми продаде техните колани със закопчаването  и ги купих .Стар е механизма ,но работещ и ми писна да търся нов ,та го осложих вече .добре пасна!

Мила,и аз вчера правих мъфини ,още дояждаме.Дай ми и твоите рецепти и ми е интересно как ги украсявате дай ми идейки. Peace

Облаче,ужасно звучи,аз щях да я линчувам направо .Тя мисли ли поне малко???

Бобче,чакаме да кажеш какво става?

# 372
Аниии, честито! Ама браво на вас! Много се радвам! Hug И нащо зъбЕ се вижда, но не иска да избива... А за колата, както сме я подкарали - наистина може сл. път ключовете да оставим...

Облаче, горкото ти момченце! Пиши,моля те, какво да казали в Пирогов! Praynig Hug

Пашик, хайде честит "нов" механизъм! Дано нямате повече разправии със столчето.

Мами, да напомня да си организирате документите за отлгеждане на дете до 2г. Аз се обадих сега в счетоводството и съм си била попълнила всички документи Party , та няма да се занимавам.

Само да попитам майките, влимали 2-ра год. майчинство. Тия 270лв чисти ли са или от тях се удържат данъци?

В албума има 2 ненадписани бебенца.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 13:55 от hailie

# 373
Hailie,  мерси за напомнянето за албума! Поправих се  Laughing
Ама много са сладки тези октомврийчета  smile3521

# 374
hailie  -  това е обезщетение  - няма данъци или друг вид от дръжки.
та по същата тема:

Майчетата който ще ползват втора година обезщетение за отглеждане на дете  - това обстоятелство е ваше задължение да го декларирате на работодателя / счетоводителя/ с обр. №3 - от сайта на НОЙ + копие на акт за раждане. Дата от която настъпва събитието е дата на термина / не на раждането  / но годината е 2011 - т.е. гледайте преди тази дата да сте входирали с входящ номер документите. Ако не сте го декларирали и работодател не Ви подсети може да прекрати договора поради неявяване на работа.  Ако ще давате децата на ясла по-късно... сега входирайте  декларацията, а след това в 3 /ТРИ/ дневен срок с обр.12 подавате промяна на обстоятелства.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 14:32 от zarat

Общи условия

Активация на акаунт