Отговори
# 375
  • София
Зарат, а ако искам да прехвърля майчинството на майка ми?
Сори, че така с бутонките влизам, но нямам много време за писане, а видях, че сте отворили темата за втората годинка.

# 376
Няма проблем, ти си се връщаш наработа,  декларираш това перд твоя работодател респективно той на  НОЙ / в тритедена и той трябва да успея да я занесе до НОЙ/, а на нейния работодател  декларираш колко дни си ползвала и колко ти стават от двете годинки. Тя трябва да е осигурена за всички осигурителни случай за да има право на бабинство.

# 377
Момичета, благодаря ви за милите пожелания и съчувствия  Hug! Днес нослето й изглежда малко по-добре, а аз вървя плътно зад нея дори из вкъщи. Снимки от кръщенето няма да качвам, нито ни се получиха, нито ме радват като ги видя  Sad.

Облаче, представям си какво ти е  Hug!

Не съм, много висока температура е това  Rolling Eyes, дано бързо оздравявате  Praynig.

Хейли, големи сте късметлии  Grinning.

Пашик, аз моите мъфини ги мажа половината с бял шоколад и кафяви шоколадови пръчици, а другата половона с кафяв шоколад и шарени шоколадови пръчици, лесно и вкусно е Simple Smile.

Ние сме на рд тази вечер Simple Smile.

# 378
Здравейте, влизам на бегом.
Ние сме в Сандански, да не вземете да мЪ изтриете Simple Smile Тука е друг Господ - децата оздравяха още първия ден, а на следващата сутрин нямаше и помен от сополи  Shocked Е, все пак Мая си изпи АБ и като гледам, вече й избива и втори зъб след това боледуване. И после иди разправяй, че зъбите и болестите нямали нищо общо.
Толкоз, бъдете здрави, когато мога ще влизам  Hug

Тини, Мая беше 7 дни с Т 37,5-38,8 и на 8-мия ден дадох АБ. ОСвен това сополът й от безцветно-белтъчен мина през жълт и накрая зелен и гъст, а устата й миришеше на гной  Sick

# 379
  • Русе
Здравейте момичета  Hug
Ние се завърнахме вече от родното море и съм на линия вече  Hug
Едвам успях да ви изчета днес
При нас нищо ново освен че с всеки ден все по диви ставаме и все повече искаме да ходим ама не ни държат още крачетата  hahaha само дето аз без ръце и кръст оставам и май е време за колани колкото и да не ми се иска ,ако някой ползва и може да ми препоръча да казва -марка и модел

# 380
Тинтири-Пинтири, радвам се много за Алекс че се оправя  Hug а относно вечерни часове, ще се боря....и аз искам вечерни, че като се върна на зима на работа няма как, ама постепенно Wink
Благодаря Ви много за стиснатите палчета момичета  Hug

# 381
  • София
Няма проблем, ти си се връщаш наработа,  декларираш това перд твоя работодател респективно той на  НОЙ / в тритедена и той трябва да успея да я занесе до НОЙ/, а на нейния работодател  декларираш колко дни си ползвала и колко ти стават от двете годинки. Тя трябва да е осигурена за всички осигурителни случай за да има право на бабинство.

Благодаря!   bouquet

# 382
Добри новини от нас - нослето не е счупено. Но започна да се подува и да не може да диша добре, за което ни предупредиха, че ще стане. Устничката се пооправи , не е вече такава огромна, но отдолу е синьо-черна. Добре, че не му паднаха зъбите. Като цяло е добре, весел е и си играе. Казаха, че няма травма на главичката и рефлексите му са добре.

Благодаря на всички!  smile3525

# 383
  • Stavanger,Norway/ Varna
Върна се блудния ни гост, шматкал се някъде цял уикенд, като си мислел, че има резервация до утре  Crazy

Не съм, егати страшната температура. Добре, че сте запазили самообладание, аз щех да лудна  Shocked Да се оправя бързо Георги   bouquet

Още шях да пиша,ама съм  толкова изморена,незнам къде съм
Ааа, да Облаче, добре, че му няма нищо на детето  Peace

# 384
Привет мамчета! Hug Честити месечинковци днес!    bigdance2  Tada

Облаче, важното е нямате големи поражение, ще му мине другото бързо! Hug

Не съм, леле много висока температура... Sad Как сте сега?

Аник, честито зъбче! Моят както нямаше ни 1 зъб, вече има цели 4ри и още 2 прозират. Mr. Green

Бобче, е добра развръзка все пак! Ама верно е шматка Laughing

# 385
 Бобче дано жена му не го линчува сега  Laughing
 Много неприятно това с паданията, бързо да минава, направо ми стана гадно. И нашата се излупква редовно, но слава богу за сега е сравнително лекичко.
 Остана ли някой освен нас без зъби  Simple Smile Нещо има като плюска на горен кучешки зъб, ама вече толкова пъти се лъжа, че си мисля, че е лапнала нещо мръсно, ще видим...
  Не съм с какви бабешки методи сваляхте. Може и като ви мине зора да пишеш. Дано вече не вдига  Praynig
  Пашик браво за столчето  Simple Smile
  И на мен ми се доядоха мъфини, вече втори ден се каня да правя и торта, ама май и днес няма да е. Ще почвам уж диета, поръчах си някакъв сироп и сега гледам да поддържам килата  Laughing

# 386
Здравейте!

Мис Файн, Симеон още няма зъби ooooh! . Има вече почти избило долно зъбче, но вече 7-8дни така си седи и не ще да избие. Мъчи го много, събужда се и плаче ли плаче... Много ми е мъчно, дано скоро избие!

Облаче, радвам се, че Бобчо е добре. Другото ще мине Hug

Тани, добре завърнали се  bouquet . Аз бих ти препоръчала да я карате без колани Mr. Green . Само още 2 до 5м. Whistling и повече няма да си наведена Wink . На мен хич не ми харесват тези колани.

Аз отивам да спя, че ужасно ме боли главата! Tired Crossing Arms

# 387
Мис ,Благодаря за помощта за столчето!
По питането и ние сме без зъби !Значи ставаме тримка за сега ...има ли и други  ,че да си спретнем залагане за най-късно озъбил се tooth

Бобче,тоз е бил по любов от мен да знаеш  luvbed

Орхид,добра идея  newsm10  ,а как разтопяваш ти шоколад и какъв точно ?

# 388
  • Stavanger,Norway/ Varna
И ние това си говорихме днес с колежката. Ей ся му направих егати и проблема като звънях на жена му  CrazyНаправо не го мисля като се прибере  Laughing

# 389
  А има и други беззъби, аз вече съм се отказала, дано до абитюренската избият, че ще седи грозно на снимките  Mr. Green
 Бобче, дано жена му е много тъпа и не се усети или той да измисли нещо правдоподобно, тя да се направи, че му вярва  Laughing Днеска разказвах в моя хотел, и те ми разказаха, че преди е имало и при нас такъв случай. Сакове в стаята, пижама, нещата в банята и така 3 дена след резервацията. И накрая бръкнали в нещата и саковете били пълни с вестници  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт