Отговори
# 390
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер!  Hug

Георги още си вдига по 40гр Т, аз на толкова не се шашкам, понеже винаги ми вдига по толкова, за мен 38,5 не е изобщо Т, ама онази снощи и мен ме уплаши, но важното е, че я свалихме. Помогнахме си с чаршафи с оцет и вода и др.

Миии, аз съм до тук, че Стоян ми реве увиснал на крака.  Crazy

# 391
  • София
Здравейте пиленца  wavey

Краси, вие пък... за едни ключове на колата сте се стиснали  hahaha Ми оставете ги вътре, поне да е лесно подкарването на хората  Joy Майтап, но се радвам че не е станала беля!

Облаче, причерня ми! Добре че се е разминало без сериозни травми! Чудя се свекитата деца не са ли гледали  newsm78 И моята все опасни неща върши с Ева...

Заратnewsm20 Мислех, че втората година е естествено продължение на първата и всичко продължава автоматично. Не успях да намеря обр. №3 - моля те, пусни линк  Praynig Може и да си обявиш такса за консултации най-после, че толкова пъти ни спасяваш задниците  hahaha

Не съм, не съм чувала за такава висока Т. Аз да съм хукнала към Пирогов на твое място... По-добре ли е Георги?

hahaha  Joy  rotfImbo
  А има и други беззъби, аз вече съм се отказала, дано до абитюренската избият, че ще седи грозно на снимките  Mr. Green
hahaha  Joy
Днес като за първи ден Ева тотално отсвири манджите на „Ян Бибиян“  smile3515 От домашната кухня и дадох само пъпеш и кисело мляко с идеята, че ще огладнее и ще яде. Да, ама не - не ще и не и не! Стоя си гладно милото и вечерта си изсмука млякото с огромен апетит. Хмм, платих за цяла седмица  smile3516

# 392
  • В сърцето на моите съкровища...:)
      Здрасти,

Сега намирам малко време,докато малкият още спи да се разпиша,че иначе нямам шанс... Crazy
Напоследък се е научил да си търси вниманието,като стига до мен и започва да се катери... Mr. Green Отделно,това че вчера беше цял ден мрън-мрън...,но парка в такъв случай е добра терапия! Много е доволен като ходи и така се изморява.
      Онази вечер си пропусна така вечерята и отнесе още ,докато пътувахме в колата  hahaha За успокоение на Аримчето ,че се шашка,за хапването на Ев ! Mr. Green Докато му пробиваха зъбите и Нестор нищо не искаше. Те едва ли ще седят гладни,така,че когато сами поискат тогава!  Flutter Забравих да ви честитя зъбчето! Да е здраво и бяло!
Не съм, радвам се,че сте овладяли положението! Хич не е била ниска темп.  Hug
Orchids, със закъснение,нооо въпреки това честито християнче!

# 393
  • София
Хей, къде сте, народе  newsm78
Аз съм в еуфория - сестра ми е бременна  EFP  preggo живот и здраве ще си имам още едно   ylinfant пухкаво племениче  newsm44 newsm68 Мъжът и е в София и ще ни е на гости, отсега стягам менюто   chef Ейй, голям кеф!!!

Хайде приятни разходки и много готини емоции днес на всички   love001

# 394
Хей, къде сте, народе  newsm78
Аз съм в еуфория - сестра ми е бременна  EFP  preggo живот и здраве ще си имам още едно   ylinfant пухкаво племениче  newsm44 newsm68 Мъжът и е в София и ще ни е на гости, отсега стягам менюто   chef Ейй, голям кеф!!!

Хайде приятни разходки и много готини емоции днес на всички   love001

Честитоооо! Много хубава бременност, леко раждане и прекрасно, здраво бебее!!

Честити месечинковци!

Не съм, Hug

# 395
  • София
Мирчееее, ахх, как люто ти завиждам за племенничето! Толкова искам и аз най-сетне брат ми и приятелката му да се решат, ама нямаааа.
Представям си еуфорията обаче и ти честитя от сърце, а на сестричето ти - лека бременност и още по-леко раждане!   bouquet Hug

# 396
Зарат, благодаря за разясненията около документите за отглеждане на дете до 2 г.   bouquet  Heart Eyes
Арим, страхотна новина за сестра ти! Пожелавам й много лека бременност, да се наслади на всички приятни изживявания около бременността и после около бебенцето Simple Smile

# 397
  • София
Благодаря  Hug И аз много им се радвам, това ще е трето детенце  newsm32

# 398
Ехо,влизам да се разпиша.При нас няма нищо ново. Пожелавам на болничките бързо оздравяване Hug Мирчеее, честито. Лека бременност на сестра ти! Hug Приятни разходки днес Wink

# 399
Мирче, и моята Ева отказва манджите от кухнята на Ян Бибиян. Спрях ги временно за 2 седмици, хем нали ходехме и на море. От днес пак почвам, но аз съм поръчала само за вт., четв. и събота. Няма смисъл да взимам за цяла седмица и после да ги хвърлям. А за сестра ти едно голямо ЧЕСТИТО! И аз чакам от моята сестра хубави новини скоро, че им е време с новичкия за бебче. Иначе от първия й мъж имам племенница, която играе с Моника и са много близки.

Не съм, и аз като Бобчето бих се шашнала много. Щях да орева света и бегом към първата болница. Голяма шаш и паника съм.

Облаче, направо не ми се мисли какво ти е в душичката за бебчо! Добре, че няма по-сериозни травми, не, че и тези не са достатъчно сериозни. Аз бих откачила.

За Евчето да разкажа, че Мила ме "скастри". Ева и Моника бяха най-невероятните, тихи, послушни и безпроблемни деца на морето. Изкарахме страхотно, а децата много се забавляваха. Ева не искаше да излиза от водата.  Grinning Изби й 5-ти зъб на морето, но сега избиват още 2-3 едновременно. Вчера й купих първите обувки на Примиджи. Иначе какво прави - всичко прави! Казва "Чао", пляска с ръце за "Браво" и показва с уста "Папа", че е гладна или, че иска да яде. Имитира всякакви движения каквито правим ние, просто е един подвижен цирк.  Laughing С ходенето засега не е много активна, пристъпва в кошарата като се държи за решетките, а ако я оставя на пода - пълзи.
Това е от мен!

# 400
Ноел, ами виж колко нови неща имало покрай Ева.  Laughing
Лелее, абе Нико пък нищо не казва....е, повтаря едно ба-ба, ма-ма и това е.

Арим, честито. И аз много искам племенничета, ама засега - нищо.

Не съм, дано сте по-добре днес.

Пашик, аз направих мини мъфини, ванилови с малко шоколадов чипс.
Украсих ги с цветчета,които извязвах от готов марципан за торти.
Станаха много хубави и децата ги харесаха. Ще има снимки на Фейса по някое време, хихи.

Днес съм на консултация. Да видим какво е положението, от май месец не съм го водила.
Ще му бият и ваксини.  Tired

# 401
Мирче, честита бременна сестричка! Лека бременност и здраво бебче накрая! А за манджите и аз не вярвах, че при нас може да има намаляване на апетита, че много добре си хапвахме (вече до докарахме до 11.40кг), но като го почнаха зъбите и хич не ще да яде, ако му дам да цока, не отказва, и кисело мляко много яде, ама твърдата храна нещо не я тачи напоследък. И аз като Мишанка мисля, че е период от зъбките и ще мине.

Зарат, мерси много за разясненията. И аз си мислех, че става автоматично и не трябва да се попълва каквото и да е.

Мишанка, и при нас е така, само като ме види, че правя нещо друго и идва и иска да го взема да се катери, голямо мрънкане е цял ден. И ако е с някой друг и си играе и се забавлява, като ме види и почва да мрънка да го взимам, явно знае къде му минават номерата.

Не съм, добре, че сте свалили температурата, ама тя много висока бе. Аз щях да се побъркам.

Бобче, на този му е спукана работата вкъщи. Той може само за 1 вечер да си е мислил, ама да му е харесало там където е бил и да е удължил престоя, ама поне да ви се беше обадил, много е загубен.

Оркид и Облаче, добре, че децата са добре, ама само вие си заете какво сте преживяло. Нашата педи ни каза да мажем с Арника външно при наранявания, имало много добър ефект, но лично не съм го пробвала и не мога да кажа.

Оркид, честито ви християнче!

Мила, и ние почти нищо не казваме! Ама после като проговорят, сигурно цели лекции ще изнасят, та се наслаждавам на този период на не-говорене  Mr. Green А с тези мъфини направо ме влудявате, толкова да обичам и толкова да няма време да направя.  ooooh!

При нас е един период на вадене на зъби явно и една с една вечерите не си приличат. Онази вечер за първи път малкия спа ЦЯЛА нощ  newsm44 и се събуди чак в 7:30, е няма такъв кеф. Но снощи, ох, много се събужда  ooooh! , обаче вече ми прави впечатление, че не си търси да цока, ами само с биба се успокояваме.

Имаше още, но Неди няма повече нерви да ме чака. После повече...

# 402
  • София
Mila, и Йоси нищо не казва. Само мамммм-осва и да-да-ка. Имам подозрения, че единият вид "да" е "Ида", едно друго "да" сякаш е "вода" ... но това са само мои интерпретации на място. Много често издава някакви смешни звукосъщетания като "айдуиуааа" и други подобни, които ми е трудно да повторя и напиша. А най-обича да се хване за решетките на терасата и да крещи с цяло гърло в неделя по обед  hahaha Добре, че нямаме много съседи и до сега никой не е запротестирал  Whistling

Арим, честито ти бъдещо племениче, лека бременност на сестра ти. И на мен много ми се искаше сестра ми да се наяият за второ, ама йок, имат си разни битови-екзистенциялни недоуредици и едва ли ще ме зарадват скоро.  Crossing Arms  

# 403
Здравейте!

Arim честито на сестричката ти! Пожелавам й лека и изпълнена с много положителни емоции бременност, както и бързо и безпроблемно раждане на здраво бебче!

Чудесно е, че пострадалите дечица вече се оправят  Hug Дано неизбежните падания занапред се разминават без травми  Praynig
За Сандански съм чувала и други да  хвалят, че действа изключително добре на здравето. Препоръчват го дори пред морето. явно има нещо в климата там  Naughty
Tani 07 и аз ти препоръчвам да не бързаш с колан за прохождане. Аз взех на ВисВиталис - удобен ми е, може да се държи и с едната и с двете ръце и кръста наистина не се напряга, но съм го ползвала само 2-3 пъти и то за няколко минутки само  - просто докато се сетя да го сложа и  с малчо вече сме обиколили апартамента  Mr. Green Но ако все пак държиш - ето такъв е http://www.bebcho.bg/bg/details.php?id=1266
С кухнята и ние имахме проблем цели 2 месеца. Светлозар ядеше колкото да не умре от глад, дори понякога му готвех допълнително, мислех да се откажа, но все пак някой ден като тръгне на ясла това ще яде, а отделно му изникнаха 6 зъба за тези 2 месеца. та сега вече свикна май и си изяжда всичко от кухнята, даже дояжда от нашата храна  Mr. Green Може и при вас да е временно.
Бяхме на консултация и този път на килограми Светлозар е наддал - 8500 /+400 гр./, но на височина не мърда вече втори месец  Sad Чудя се, дали е нормално - чак пък нито 1 см. да не порасте  newsm78
И май разбрах защо е била нервозността му последните дни. Явно е някоя криза на растежа-  вече  може да имитира - почуква с ръчичка и казва тук-тук /чук-чук/ А като му се скарах вчера със "стига', той каза "тига"  - явно не му се отдават някои съгласни, ама важно е желанието  Joy

# 404
Мирче, и другите ми то в сайта на НОИ какви ли не глупости може да намери човек, само не и нужното ти за основната работа с НОИ, опитах се да я извадя
http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.3.doc
но нали ме знаете  що за стока съм с прикачването на линкове .... ако не стане така, опитайте така
www.noi.bg  - Парични обезщетения и помощи  - Парични обезщетения при болест, майчинство и трудоустрояване и помощи от ДОО - Наредба за изчисляване и изплащане на паричните обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване (Текст на Наредбата с приложенията към нея) /на предпоследно място е в менюто / и в самата наредба търсете приложение 3

еййййййййй Мирче и ти като мен ставаш многодетна леля, аз съм с 4 ри племенници и моето чайве стават 5 и това само от мойте батко и кака, сестрата на мъжо няма все още, не ме питайте по празници като трябва да се правя на дядо Коледа как фалирам, възрастната рода хич не ги огрява.

Темата за свекървите и гледането на деца хич не я повдигайте , че така съм набрала на моята, имам чувството , че нарочно прави за да не и оставям малкия, каквото кажа, точно обратното прави. Ей последния път е дала за 4 ри дена АМ, което попринцип трябва да му стигне за две седмици ...освен пюретата. Да Ви кажа не е и много хубаво детето да е много лакомо. Митака така хубаво отваря устенца да яде и всички все искат да го хранят, само да го оставя на някоя баба и почва угояването. Оплаках Ви се.

Митака ходи за една ръка хванат, мрънка си нещо - неразбираемо. Пуска кубчета в жирафчето на ФП. Слага фигурки една върху друга но неще да ги пуска / много скрънзав, хване ли нещо не пуска/. Казва здрасти,  прави чайо- чао ама неадекватно, неще да пляска, но се учим на дай пет, ходи си на гърненце за момченце след сън. А най добре е усъвършенствал тръшкането  и  мятането, ако нещо не му изнася, е в това едва ли има равен.

Днеска няма ли празнуващи ? Я честито на всички Алексовци     bouquet, поне във Варна има двама, и моя мъжо да е жив и здрав, да го похваля много помага, но и мрънка много.

ОЛГООООООООООООО дека си бе чадоооооооо пльосна се на плажа и се размаза, несмееш очи да отвориш, две думи да напишеш. Стига спаа и мързелува ще вземе да ти хареса после какво ще те правим, няма да ти се работи.

Общи условия

Активация на акаунт