Отговори
# 465
Привет!  bouquet

Честити месечинки!  Hug

Честито Красе, браво на Монката! Heart Eyes Hug

Вода моят обича много да пие, от доста малък си пие, а по жегите в Бг много пиеше наистина. Чак съм се чудела нормално ли е. #Crazy

Вчера май го простудих малко, къпах го доста и водата по едно време беше станала доста хладка, ама и аз се заиграх с него. #Cussing out ooooh! После вечерта го пипам - ми той имаше 36 градуса на челото! Направо се уплаших, защо така му беше ниска температурата не знам. Sad Sad

Мириамс, Аник,  tooth на дърти години ми растат зъби, нали? Laughing Mr. Green

Цвети, ох много ви е трудно. Sad Hug
Мила, а Нико трудно ли заспива, или се събужда много пъти? Днес видях снимките ви във Фейса, абе как го броят това дете слабо бе?? Тия не са нормални! #Cussing out Тук гледах в книжката - за момчета тегло 50% персентил на 10 месеца са 9 кг и 100-200 грама! Как пък го видях слаб? ooooh!

# 466
  • София
Мацки, има две ненадписани дечица в албумчето за новия колаж. Нека тези, които са качвали снимки да погледнат дали не са забравили да си подпишат чеденцата Simple Smile

# 467
По темите:
На кърма сме почти изцяло, от другите храни само опитва по малко и си досуква после.
Вода пие много малко, някои дни не ще - особено като растат зъбите.
Умения - имаме си пълна програма, но още не сме тръгнали да ходим.
За мерките ще се отчетем до ден-два, като минем консултацията  Peace
Много сте писали днес, бе  ooooh!

# 468
Добро утро!

Благодаря ви, момичета, за поздравите! Hug

Орхи, честита последна месечинка на прекрасната Евичка! Много здраве, щастие и усмивки на цялото семейство!

Jana, честита последна месечинка на Елица! Много здрави, щастливи и  винаги усмихнати!

Рени-Во, честита последна месечинка на Ники! Бъдете здрави, щастливи и винаги усмихнати!

Лурдес, как сте днес? Hug Облечи му една дрешка повече днес. Peace

За кг. - направо могат да ми вземат детето Laughing Mr. Green . Симеон е скромните 8100гр hahaha

Забравих най-важното!

Днес е Симеоновден! Честит имен ден на всички именници! Да си носят името със здраве и дано им донесе много щастие, късмет и успехи!

Честит имен ден на моето безценно съкровище! Да ми е здраво и все така да ме радва!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 08:14 от hailie

# 469
Добро утро!
Краси, честити ти малки ходещи крачета и имен ден на Симката! Heart Eyes
Честити месечинки на Ева, Елица и Ники!
И ние сме лекички, само 8855, ама пък то няма как да е като от една седмица абсолютно ми отказва всякаква твърда храна. Да видим как ще се справят с него на яслата.
Момичета днес се връщам на работа, а Ники тръгва на ясла. Стискайте палци да мине добре и да не плачка много. Praynig

# 470
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

hailie, браво на Мони! Да става все по-уверен в крачките си! Нека да е жив и здрав и да те радва все повече и повече  Hug Hug Hug

Честити месечинковци!  Party

Ние на 5 сме на консултация,така че към тази дата ще се актуализираме  Mr. Green

Хубав ден!   bouquet

# 471
Цитат
Традиция повелява на Симеоновден да не се дава назаем и да не се изнася нищо от къщата, за да не “излезе берекетът от дома”.

Не се готви, не се пере и простира. Гледа се кой ще дойде в къщата ако е добър, реколтата ще е плодовита. По същия начин и орачът, отивайки към нивата, смята, че ако срещне човек с “пълно”, житото ще роди много зърно.

Joy Joy Joy

# 472
Добро утро!

За анкетата- 5 зъба + още 4 на път #Crazy Голям зор с тези зъби напоследък, взех да давам последните дни калкареа фосфорика вместо дентокинд и май е по-добре така.
вода пие, около 150 грама на ден и още 100-тина грама чай
Лелее, сутрин главата ми е толкова празна...седнах да пиша, пък забравих какво...
Честито на всички с поводи от последните дни, страхотни снимка във фейса гледах-кой на почивка, кой рожден ден, кой с приятелчета- всички дечица са толкова хубави Heart Eyes

Хейли, браво на Монката! Честит му имен ден, да е много здрав, щастлив и палав!

Ние почивните дни ще правим зимнина на село- чушчици, лютеничка, доматен сок...Ще пълним бидоните със сливи за ракийка, дано на следващите почивни дни по 22-ри е хубаво времето, мислим да си спретнем тогава една екскурзия да си починем малко.

Ох, събуди се...ставам

П.С. Флъфи fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 473
И аз да почерпя за месечинката ни  Heart Eyes

Честито и на другите бебенца с месечинки!

Хейли, честит имен ден и прохождане на Мони   bouquet!

Тини, честито ти християнче!

Мила, аз по същият начин се будя през ноща сама. Аз започвам да се чудя как да я отуча да яде през ноща, пробвах с вода, но такъв рев ни дръпна, че бързо направихме мляко.

Пашик, купувам от двуцветния течен шоколад и го оставям на стайна температура за да се маже лесно  Simple Smile.

Аз стягам багаж, в събота сутрин потегляме към Влас  Heart Eyes. Нямам търпение да видим пак морето!!!!

# 474
Orchids Flower, честита месечинка на Ева!
Честито и на другите месечинковци!

hailie, честито ви прохождане и имен ден!

Зъби - 4 и 5ти се вижда.
Ходи като го придържам за блузката.
Кърмим се доста, но по-скоро за утоляване на жаждата, за успокоение и глезене. Когато не мога да му дам (пия едни хапчета и гледам да минат поне 3 часа след хапчето), са едни драми...  ooooh!  А сега не знам дали заради зъбите, но се буди през час да суче.

# 475
Краси, честтито! Да ти е здрава гърбината и бързи краката  Hug

Вода пие Мая без проблеми от чашата с накрайника. От скоро я пробвам да пие и от обикновена чаша или шише,но тя подхожда към тях като към гърда и май ще трябва да изчакам още. Кърма - колкото и когато поиска. Други течности на приема (сокове и тем подобни). Давам й от скоро кисело мляко - от следобедната закуска на батко й и тя го харесва. Ще започна да й го давам като айран.

# 476
Лурдес, заспива лесно, но се събужда. Tired
А за теглото - да, странно е, но на фона на холандските връстници, изглежда малък.
За мен си е супер обаче. Мила е била на 13 месеца - 9025 и 73 см.  Laughing

Орхидс, честита месечинка и завиждам за морето.
Наслаждавайте се на последните летни дни.  Hug

Флъфи, ще стискаме. Дано му мине приятно деня.

# 477
Честито на месечинки, рожденици, именици, проходили, озъбени и всички останали с повод, които съм пропуснала тези няколко дни.

Ането стига рИва. Тука съм. Малко човек да кривне от пътя и веднага, къде си та къде си. Ей ме на в цялата си прелест.  Grinning

Такаааа, отчет от нас: На морето изкарахме много добре. Американеца го поизморихме доста, много му хареса живота тука, каза пак ще дойде, само се чудеше дали да е другия месец или догодина.  Joy
А, децата? Те са били перфектни и двамата. Радо си заспивал с майка ми с млякото, заспивал като по часовник в едни и същи часове, ял хубаво като между храненията ядял "междинки", като се прибрах намерих един угоен шишо. Е, прибрахме се ние вкъщи и магариите се върнаха. Явно ние не знаем да се грижим за децата си, само нашите баби могат. Обмислям да ги дам всяко някъде и да си ги прибера покрай баловете им.  Crossing Arms  Joy

Сега сме си вече в ТГ и Марто каза, че няма да пипне една седмица колата. Голямо обикаляне падна. Другата седмица сме на Албена и от там на татък като заседнем в ТГ и няма мърдане.

# 478
  • София
Добро утро, слънчица  Hug

Честити месечинки специално на Еве Орхидейкова, на Еличка и Ники!

Честит имен ден на Симеонче на Хейли и на всички именници днес!

Ева е на разходка с баба си и аз Опрятам ръкавелите да поработя малко в кухненския ъгъл  hahaha
Аз пък не мисля да спирам нощното мляко, защото си мисля, че като и е горещо през деня и не и се хапва, си го взима нощем с млякото. А и много се успокоява с него на фона на целия зъбен тормоз... Докато си го иска и има нужда от него, ще и го давам. Нали сега е бебе и после няма вече да е, нека си пийва млекце  Heart Eyes

Вода с чайче на Hipp пие в неограничени количества, но ако е чиста вода пийва няколко глътки и... стига толкова. Аз си и слагам чайче, да и е вкусно и да пие повече в жегите.
Днес ще пасирам храната от кухнята, да видим дали ще имаме по-голям успех  newsm78
И такива смешни ги бърбори, бръмчи, прави муцки разни и много ме весели  Heart Eyes
Крачетата чак сега разбраха какво трябва да правят, а от прохождането сме мнооооого далеч още (за радост на мама  hahaha)

# 479
Hailie честито прохождане и честит имен ден на Симеон ! Да крачи с големи и уверени крачки през живота си!   bouquet

Честити месечинки на всички празнуващи!

Момичета, да помоля за съвет : на последните три консултации Светлозар не е пораснал с нито 1 сантиметър. Лекарката не каза да е обезпокоително, а в нета не откривам нищо по въпроса /може и да не търся правилно/, но се притеснявам - нали до 1 годинка най-много растат. Ние с баща му не сме много високи, но все пак .... Ако знаете нещо по въпроса, ще съм благодарна да споделите

Общи условия

Активация на акаунт