Спамо-чат /22.08 - 28.08/ Лейзимаммадженаралспамтийм /12/

• 4 452
  • 171
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Амореее, сетих се Идин нов коктейл за теб Joy:

Влязъл човек в бар и попитал:
- Какъв коктейл ще ми предложите?
Барманът отговорил:
- Ами, най-новия ни - едно, две, максимум три!
- Какъв е този коктейл?
- Ами, взимаш една тенджерка. Сипваш вътре чаша водка, две, максимум три. После взимаш една чаша коняк, две, максимум три и ги сипваш в тенджерката. После взимаш чаша уиски - две -максимум три, и в тенджерката. После взимаш халба бира - две, е, максимум три и в тенджерката, разбъркваш хубаво. Сипваш си една чашка, две, максимум .. три. След това веднага ставаш, и правиш крачка, две, максимум три!

Joy  bouquet

# 136
  • Бургас
п.п. Но като се имат предвид професионалните ти възможности, ти може да успееш и повече  Thinking Joy

# 137
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аморееееееее  Joy Joy Joy Joy Joy

Баси рекламата ми прасна  Blush  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирисче, и мен ми се иска по твоята схема да действам, но уви  Mr. Green

Ним стига го близа тоя шоколад  Whistling  Mr. Green
Идвай на лаф-моабет  Mr. Green

# 138
  • Бургас
Ми вкусно и е на момичето бе ... Whistling Mr. Green Ти облиза ли банана или направо го сгризка  Whistling Joy

# 139
  • Бургас

Седем причини в подкрепа на това, че в затвора е по-добре отколкото на работа:

1. В затвора (по закон) на всеки се полагат пространство по 6 кв. м. На работата - по 1 кв. м.
2. В затвора ви хранят безплатно 3 пъти на ден. На работата имате само един обед и той не е безплатен.
3. В затвора за добро поведение съкращават срока на наказанието. На работата за добро поведение ви дават допълнително работа.
4. В затвора охраната ходи след вас отваря и затваря всички врати. На работата вие се сблъсквате с ключове и магнитни карти.
5. В затвора можете да играете карти и да разказвате вицове. На работата вие получавате за това един по врата от началника.
6. В затвора могат да ви навестят роднини и приятели. На работата това не е позволено.
7. В затвора има измет от извратени и садисти. На работата ги наричат мениджъри.

Замислете се  Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ай лека работа  Whistling

# 140
 Joy Joy Joy Joy Joy

Вярно е.. всичко  Joy Joy Joy

# 141
  • Бургас

Ъъъъ, ти ... таковата ... пак ли от опит знаеш  Thinking Joy  Joy Joy

# 142
  • София
Особено точка седем...  Rolling Eyes

Дами, голям мързел ме е треснал, отлагам днешната работа за в понеделник, ама май ще трябва да свърша вчерашната  Whistling

Mr. Green

# 143
Ха Мон, само едно го няма в затвора-симпатичните колеги  Flutter
..разбира се зависи кой как е ориентиран... Laughing

# 144
  • Бургас
Eйййййййййййййййййй, Мъстииии,  Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost, драго ми е да те "видя"  Mr. Green

# 145
И на мен ми е драго, срещнах Ирисчето из дебрите на форума, та се сетих къде се забавлявах едно време  Hug
 Misc Ghost

# 146
  • Бургас
Наминавай по-честичко  Wink Hug

# 147
ще, ще, като имам възможност  и време  Hug

# 148
  • София
Мъстиииии, привет!  Hug

Аз да ви се оплача - при нас голяма полицейщина е настанала. Не стигат камерите и магнитните карти за чекиране, ами сега ни искат и справка за свършеното през седмицата по дни и часове.  Tired  Отивам да пусна едно тото и ако уцеля шестица, в понеделник пускам справката в следния вид:
"Понеделник - форум, форум, кафе, цигара, форум, хороскоп, форум, обяд, цигара, форум"
"Вторник - виж понеделник" и т.н. Mr. Green

Обаче ако не ковна шестицата, ще трябва да се напъна да си спомня всички простотии, които свърших тази седмица извън горните  Whistling

# 149
Ъъъъ, ти ... таковата ... пак ли от опит знаеш  Thinking Joy  Joy Joy

Ми къ   Blush Joy Joy Joy

Ним, съчуствам ти  Hug пусни повечко фишчета  Crazy

Мъстиииииииии  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт