Спамо-чат /22.08 - 28.08/ Лейзимаммадженаралспамтийм /12/

• 4 462
  • 171
  •   1
Отговори
# 75
И кво ся  newsm78 ИзчезнАхте и двете... и аз тука като измамено камилче  Cry ни буркан, ни жокер, ни нищУ  Mr. Green Crossing Arms Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за успокоение  Crazy
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и за Силвето
Изчез че ще водя децата на 3Д- Смърфовете  Mr. Green

# 76
  • Бургас
После да до'деш да разкажеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много поздрави и целувки на децата Heart Eyes Hug

# 77
  • София
Добро утро, дами!  Simple Smile

Дейзи, да разкажеш за смърфовете как беше, че съм се навила и моята да я водя да ги гледа. Последния път, като я водих на Колите 2, заспах в киното  Embarassed Embarassed Embarassed

# 78
  • Бургас
Добро утро, Ним Heart Eyes
Как е положението  Thinking

# 79
  • София
Все така.

Ама при мен е еднообразно и идвам да се разсейвам с вас.  Simple Smile  Какво стана с боядисването на Дейзи? Ако комшията е още свободен, да... дойда да побоядисвам малко аз, м?  Blush

# 80
  • Бургас
Ми тя каза, че са боядисали, ама ти може да удариш още една ръка за по-плътен цвят  Mr. Green  Whistling

# 81
  • София
Една ръка за плътност никога не е излишна...  Whistling

# 82
  • Бургас

Joy Именно, с няколко думи само ме разбра  Whistling

# 83
  • София
Дейзито обаче никаква я няма да доложи за смърфовете, а ми е важно. Пък и отдавна съм хвърлила око на татко смърф - никак не ми харесва синьото му и мисля да му ударя една... боя...  в нещо по-тренди ...  Whistling Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Треснала ме е лигнята явно ...  Crazy

# 84
Здравейтииииииииииииииии  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Смърфувате лиииииииии  Joy Joy Joy

Ми аз да ви смърфетна за смърфовете.. ама кво да ви смърфетна кат не ги гледАх  Whistling
Пуснах ги мойте смърфове с една комшийка с нейната смърфиета да ги гледат, наслаждавайки се на смърфуканки и смъфола през тва време.После като се върнаха ми смърфетнаха че ще разказват само срещу смърфплащане  Joy Joy Joy Joy

Иначе бяха много доволни, ентусиезирани и казаха че е било супер  Crazy Flutter Mr. Green

пп Аз през тва време на кафето пих мента и шляпах карти  Mr. Green Победих.  Mr. Green

# 85
После да до'деш да разкажеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много поздрави и целувки на децата Heart Eyes Hug

Да`т са връщат тъпкано  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86

Може и две  Whistling Whistling Whistling

# 87
  • Бургас

Смърфувате лиииииииии  Joy Joy Joy

пп Аз през тва време на кафето пих мента и шляпах карти  Mr. Green Победих.  Mr. Green

Само загряваме ...  Whistling Смърфуването по-късно  Mr. Green

С кого игра Flutter... на карти  Whistling

# 88
  • Бургас

Треснала ме е лигнята явно ...  Crazy

нИ сЪ Управдавай  Joy  Crazy Mr. Green

Тук сме си свои, разбираме те  Heart Eyes

# 89
  • Бургас
Аморе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, бе забравих да те питам, шпакловахте ли ... стените  Whistling, преди боядисването  Whistling  Joy Party

Общи условия

Активация на акаунт