Спамо-чат /22.08 - 28.08/ Лейзимаммадженаралспамтийм /12/

• 4 455
  • 171
  •   1
Отговори
# 105
   Здрасти! Hug
 Аз съм още има-няма една седмица на работа и после отпуска - и слава богу, че се чудя вече как да удържам хлапето, полудя от скука детето в тоя град в жегите...

ПП. В 11:23 - Добрутро? Туй случайност ли е или нещо сте се поуспала, драга?

# 106
  • София
Драга,  Hug  Никак не съм се поуспала. От 8.30 съм се засилила да свършвам нескончаемите ултра-спешни и вечно "за вчера" служебни дела. Ма по това време станах да си направя кафе и да поразнищя какво се случва у форумско.

Я скийте тук - Колкото по-малко дрехи носите, толкова по-дълго ще живеете Това си го принтвам и довечера ще го покажа на моичкия, да не ми се цупи повече за късите поли  Laughing

И понеже знам, че у всяка жена е скрита по една вещица (или беше обратното - у всяка вещица се крие жена  newsm78) ви моля да ми направите магия за хубаво време като за море в периода 05-11 септември.  Praynig  Може ли, може ли, моооооооляяяяяяяяяяяяяяяяяяя! Искаааааааааам!  Praynig

На горкото дете му се изписа фулмастера да отбелязва всеки ден на календара колко време ни остава до морето...  Whistling

# 107
   Аз СЪМ вещица зеленоока и с черна котка, затова съм оторизирана да правя таквиз магии. И като тъй,  ви омагЕсвам, да имате прекрасно време в първата половина на септември, слънчеви дни, приятен едва забележим ветрец, лекинки овчи облачета, засенчващи небесното светило в подходящи моменти, и ясни звездни нощи...

Чиста случайност е, че точно такива атмосферни условия ми   трябват и на мен, бидейки в отпуска по същото време Joy

# 108
  • София
   Аз СЪМ вещица зеленоока и с черна котка, затова съм оторизирана да правя таквиз магии. И като тъй,  ви омагЕсвам, да имате прекрасно време в първата половина на септември, слънчеви дни, приятен едва забележим ветрец, лекинки овчи облачета, засенчващи небесното светило в подходящи моменти, и ясни звездни нощи...

Чиста случайност е, че точно такива атмосферни условия ми   трябват и на мен, бидейки в отпуска по същото време Joy

ОмагЕсвам ви, драга! Да бъде вашето пожелание закон и за моята, и за твоята отпуска.  babydust7

ПП - И аз съм зеленоока  Laughing

# 109
  • Бургас
 boo Пазя се от зелените ви очи  Joy

# 110
  • Бургас
Дес /дето хич те няма днес Crossing Arms/ - мисията изпълнена ... даже преизпълнена бих казАла  Whistling ooooh! Crazy

Сега с детето си правим татуировки  Crazy Mr. Green

Вие как сте, скъпи дами? Mr. Green Heart Eyes

# 111
  • Бургас
п.п. Аз си турнах Ина пИпИруда на рамото ... Mr. Green Луд умора нЕма един вид. Само се чудя аз ли се връзвам на акъла на детето или то на моя  Thinking  Joy

# 112
  • Бургас
нЕма ви  Crossing Arms
Ми чаЛ тогаз  Heart Eyes

п.п. наздраве  Mr. Green

# 113
 Joy Joy Joy Joy Joy

Забавлявайте се вие, докато другите работят  Crossing Arms  Joy Joy Joy

Аморееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes щи връщам жеста тъпкато, така да знаеш  Mr. Green

Ирисче, аре ве  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ниииим  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

Гарантирам ви дами, хубаво ще е времето по това време.. току що лично говорих с Минчо Празников  Crazy  Joy Joy Joy

# 114
http://www.izgledai.me/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BE%D0%BD-%D1%81%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8F-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5/%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%80-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-video_83ac602ce.html   Shocked Shocked Shocked  Crazy

# 115
пп Разказаха ми за идин нов коктейл - джин, мента и тоник, много лед и лимон... мисля да го пробАм довечера .. няколко пъти   Crazy Blush Joy Joy Joy Joy  Mr. Green

# 116
  • Бургас
пп Разказаха ми за идин нов коктейл - джин, мента и тоник, много лед и лимон... мисля да го пробАм довечера .. няколко пъти   Crazy Blush Joy Joy Joy Joy  Mr. Green

Бе не ми звучи много добре ... ама ти пробвай ... от опит глава не боли не казват  Whistling Joy

Аз съм на друго  Sunglasses

Амореееееееее  Heart Eyes, е ся четохме с малкия "Мечо Пух" ... днес е четвъртък  Shocked, а с теб още не сме го отпразнували  Joy

За тези, които нищо не разбраха от написаното:   bouquet

Joy

# 117
  • Бургас
Ирисче  Heart Eyes Hug

# 118
  • Бургас

Днес съм мила, блага и добра!  bowuu 

нИдей бре, другаде ти е чарът  Twisted Evil Heart Eyes

# 119
За тези, които нищо не разбраха от написаното:   bouquet

Joy

Мерсиииииииииииииииииии   bouquet    bouquet    bouquet   Joy Joy Joy

Бе не боли глава от опит.. от коктейли боли  Mr. Green от опит го знам  Blush  Joy Joy Joy

Ще го отпразнуваме Аморе.. довечера  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт