Звездни компромати-109

• 62 642
  • 685
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Кой позна че Дженифър Гарднър е бременна:
http://life.dir.bg/news.php?id=9329126&nt=5

# 121

Нови модели ? Няма да се учудя, ако според автора на материала и Карл Лагерфелд е млад дизайнер....

Ан Хатуей, наистина изглежда чудно в тази сесия, може би защото прилича на Лив Тайлър???
  Много драматична сесия, наистина. Корицата с дантелената маска лееееко напомня на тази и тази  нищо де, важното е дантела да има...

# 122

Хилари Дъф със сестра си Хейли, за която обаче никога не бих предположила, че е момиче '85 набор, изглежда доста по-възрастна. Хилари е мн по-хубава и талантлива.

Бях гледала един филм с Хилари и Хейли.Играеха две сестри,но идея си нямах,че са такива и в живота.   Crazy

# 123
Надявам се пръста да не е за мен все пак!  Grinning Аз постнах новината, защото се възмутих. Принципно съм отворен човек, но такава фрапантна разлика във възрастта втрещи дори моето свободомислие..  ooooh!

# 124
Предполагам хлапето насила никой не го кара да става гадже на баба. Иначе да, не е приятно за окото, но щом се харесват....

# 125
  • In The Middle Of Nowhere

Хилари Дъф със сестра си Хейли, за която обаче никога не бих предположила, че е момиче '85 набор, изглежда доста по-възрастна. Хилари е мн по-хубава и талантлива.

Бях гледала един филм с Хилари и Хейли.Играеха две сестри,но идея си нямах,че са такива и в живота.   Crazy

Предпоагам, че този е филма. Аз не съм го гледала, но като гледам оценката май няма и да се опитам...

Предполагам хлапето насила никой не го кара да става гадже на баба. Иначе да, не е приятно за окото, но щом се харесват....

И на коллко години е това момче всъщност?

# 126
# 127
# 128
  • Burgas, Bulgaria
Какво толкова се прехласват по тая Пипа–грозна англичанка!

# 129
  • София
А тая Пипа на колко години е всъщност? По-млада ли е от сестра си? На мен ми изглежда на 30-31.

Аха, на 28 г. е, родени са в две поредни години с Кейт.

# 130
  • Варна

Според мен е доста хубава - свежа,естествена, точно с английска хубост. Peace

# 131

Най-малкото е досат стилна и имамного приятно излъчване.

# 132
  • София
Да го кажем иначе - като за англичанка Пипа не е зле  Mr. Green

# 133
Абсолютно. Пипа и Кейт имат харизмата на поне 30 англичанки. Laughing

# 134

Общи условия

Активация на акаунт