Звездни компромати-109

• 62 638
  • 685
  •   1
Отговори
# 150
# 151

Това сериозно ли???
Ако е вярно- жалко, подхождаха си. Бяха сред малкото звездни двойки, които се считаха за стабилни. Другите вече се броят на пръстите на едната ръка.

# 152
  • UK/София
Мнооого са грозни англичанките(от личен опит и пребиваване там говоря).

И аз от личен опит ще ти кажа, че си написала голяма глупост.Има много красиви англичанки.Както нормално изглеждащи и невзрачни, както навсякъде по света.Също така много от тях се обличат страхотно, дебелите хора не само тук. Simple Smile
 За мен пък Пипа и сестра й си приличат много, но всеки има "различни очи".На мен и двете никак не ми харесват в лицата..............

# 153
И аз съм от фенките на Пипа и Кейт! Имат излъчване. И стил.  Peace
Страхотна фенка съм им и на двете. Heart Eyes

# 154
# 155

Това сериозно ли???
Ако е вярно- жалко, подхождаха си. Бяха сред малкото звездни двойки, които се считаха за стабилни. Другите вече се броят на пръстите на едната ръка.

+ 1

п.п. Рима, благодаря , че преправяш линковете, щото мен лично ме мързи да пиша цялото име на сайтовете, които са филтрирани и така и не прочитам новината Simple Smile

# 156
  • ...край Дунава
Може ли снимка на гаджето на Мадона?

# 157
  • Варна
Може ли снимка на гаджето на Мадона?

Нещо средно между Роналдиньо и Роналдо. На мен лично ми е много безличен.Laughing
На 24

# 158
Днес официално е излязло, че Ейми Уайнхаус нямала забранени вещества в кръвта си, само алкохол.

# 159
# 160
# 161

Хилари Дъф със сестра си Хейли, за която обаче никога не бих предположила, че е момиче '85 набор, изглежда доста по-възрастна. Хилари е мн по-хубава и талантлива.

Бях гледала един филм с Хилари и Хейли.Играеха две сестри,но идея си нямах,че са такива и в живота.   Crazy

Предпоагам, че този е филма. Аз не съм го гледала, но като гледам оценката май няма и да се опитам...

Да,този е.Не е лошо филмчето-разтоварващо е.Но не е някой смислен филм.

# 162
 Синът на Уил Смит от първия му брак,Трей Смит, отрича че баща му и Джейда се разделят...Да видим какво ще излезе накрая.

# 163
  • ...край Дунава

Sick на съотношението 54/24

# 164
 един и същ номер два пъти не върви , но Мадона пак се пробва ...няма да се получи , да си беще седяла с Хесус по-добре май ...

Общи условия

Активация на акаунт