Звездни компромати-109

• 62 623
  • 685
  •   1
Отговори
# 195
Бременна съм от Валери, или нещо подобно, се мъдреше днес на корицата на списание "Уикенд за жената" и Николетка в целият си блясък Laughing

# 196
Е много ясно, може и билбордове да пуснат  Mr. Green Няма лошо, нека са щастливи, а тя определено е щом иска целия свят и то отвсякъде да разбере Simple Smile

# 197
А аз четох някъде, че от 7 месеца са си го правили това бебче. А нали в рекламата за презервативи друго разправяше  Crossing Arms  Mr. Green Ще чакаме сега сесията за португалското мъжко списание, дано не е много гола.

# 198
# 199
# 200
  • София

Алисия и в устните ли има силикон?  newsm78  Тук бая си личи...  Confused

# 201
Вижте този сайт:http://www.insighting.eu/сътрудници/екипът-на-сайта/.Не искам да се тълкува като завиране в чуждите чаршафи, тук става въпрос за публична личност, която може би през цялото време е използвала телевизионния ефир за упражняване в манипулации, а може би и ще продължи да манипулира от посочения сайт или от друг....от втори, от трети.... добре е да се попрочете от къде тръгва всичко, убеждения , книжки и т.н.....всеки сам за себе си ще прецени...

# 202
  • Русе/София

Аз нищо не разбрах newsm78

# 203
  • където ми харесва
И аз Crazy

# 204
  • София
Поправих линка, нещо за Сарачинова пише

http://www.insighting.eu/%D1%81%D1%8A%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4%D0 … 0%B9%D1%82%D0%B0/

# 205

Алисия и в устните ли има силикон?  newsm78  Тук бая си личи...  Confused

Казва, че има хиалуронова киселина. Поне в На кафе веднъж когато Гала я пита така каза. Също така си призна (тя винаги си е казвала), че има силикон в бюста (това всеки го знае) и ринопластика. Няма скули, просто след бременността така и се е получило. Това е мисля  Wink

# 206
# 207
  • в Кошера
Алисия и в устните ли има силикон?  newsm78  Тук бая си личи...  Confused

Доколкото ми е известно, тя е "пипала" устните си (колкото и да твърди, че интервенциите й са само две - цици и нос), но предвид крайния резултат, за мен това е ХК  Peace
Каквото и да се опитва да втълпи на "простия народ", разликата е "съвсем леко" видима, нали ?  Mr. Green Поразяващ стайлинг  Shocked

Брад Пит

Чарлийз Терон

Семейство Смит - не, няма да се развеждат!

Сандра Бълок

# 208
# 209

Ех Хесус ....  Crazy Той е къде къде по-красив, поне за мен
[/quote]

smile3521
[/quote]

ооооооооооооооооооооохххххххххххххххххххххх  newsm76 newsm36

Общи условия

Активация на акаунт