Звездни компромати-109

• 62 550
  • 685
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Тя добре се е облякла, но май се е престарала. Не ми е много сценично това облекло.

# 346
# 347
Северина, подробността с лЬскавкото коланче (па ако ще да е Лагерфелд) ти убегнА. То е достатъчно сценично, за да превърне в кич даже и работническа манта. Laughing Права е Инфантилна.

# 348
  • в Кошера
По-нагоре имаше една снимка на Кардашиян и съругът и. Тя е на равни обувки. Ами горетеска са ми. Адски са смешни, крачун и малчо, не знам дали коментирах или съм пропуснала, но стоят ужасно нелепо един до друг. Kaто великан и джудже  rotfImbo

'Крачун и Малчо' - да, абсолютна гротеска
Как ли се катери по него като са в хоризонтално положение?!  Rolling Eyes hahaha Joy

# 349
  • в Кошера
Северина, подробността с лЬскавкото коланче (па ако ще да е Лагерфелд) ти убегнА. То е достатъчно сценично, за да превърне в кич даже и работническа манта. Laughing Права е Инфантилна.

Ти пА шА кажеш!  Laughing Глей колкУ е фьешън  Sunglasses
Бах, как ми мяза на декорация за завеси....

# 350
  • София
По-нагоре имаше една снимка на Кардашиян и съругът и. Тя е на равни обувки. Ами горетеска са ми. Адски са смешни, крачун и малчо, не знам дали коментирах или съм пропуснала, но стоят ужасно нелепо един до друг. Kaто великан и джудже  rotfImbo

'Крачун и Малчо' - да, абсолютна гротеска
Как ли се катери по него като са в хоризонтално положение?!  Rolling Eyes hahaha Joy
На тези снимки разликата изглежда потресаваща #Crazy

# 351
А, само на тези...на почти всички, които аз съм видяла е така...

# 352
Егати лешоядите, тя пък има право да се пече така. Ужас, нямам думи.

# 353
# 354
  • София

Хали Бери от години се носи абсолютно в един и същ външен вид. Много ми е скучна  Tired

Ръцете на Сара Джесика Паркър изглеждат потресаващо!  Shocked

# 355
  • Варна
Да де! Ако леко се закопчее и си махне, верно много кичозното коланче, може да мине за нечия секретарица.  Laughing
Сложно нещо е това стилът, аха -аха да го уцелиш и се разминеш на косъм.
Как го казаха по напред, "Мара си е Мара!"  Grinning

Сара Джесика е останала сал едни кокали и жили, е и малко кожа. Ужасно я състарява този и вид.

# 356
  • I want it all and I want it now.
Това с Марта Мачкова е гадно. Може ли да я изтипосат на заглавната страница, тя има дете все пак!!!

Това е отвратително. Ег.... хората. Най накрая някои трябва да ги осъди и да спрат.

# 357
Пипа на сватбата беше мн хубава.
1
2
3
4
Ако за вас това не е красива жена, не знам просто.

Ами за мен не е красива, съжалявам.

# 358
И аз не харесвам Пипа. Безлична ми е.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт