Звездни компромати-109

• 62 507
  • 685
  •   1
Отговори
# 420
Колко е хубава, а Джей Зи колко е щастлив  Heart Eyes / през цялото време се притеснявах да не падне и да не се нарани Simple Smile/

# 421
Много гадно, че са "изтипосали" така писаното от Сарачинова Confused, но човек трябва да внимава какво пише в разни форуми. Винаги има "приятелки" и познати които може да изопачат информацията или да се възползват от нея, дори и да не е публична личност!

# 422
Бионсe изглежда страхотноо  Wink А за Ирина ужасна статия,чак и снимката е мн гадно.

# 423
Честито на всички, които искаха да вадят кирливи ризки Laughing
http://www.blitz.bg/news/article/116781

По-скоро пример за всички, които пишат на публично място каквото им падне за себе си, а после се сърдят, че им се ровят в  личния живот

# 424
  • у дома
Наистина, Сарачинова едва ли е мислела, като е споделяла тези лични неща, че след ... колко - 6 години някой ще се рови така в публикациите и, че и името ще си пльосне отдолу - ако е истинско, де... Отвартена съм...

# 425
  • София
Проста Мария, независимо дали има вероятност един човек да стане известен или не, винаги трябва да имаш едно наум, когато пишеш в нета. И най-малкото да не си развяваш чаршафите и фамилните снимки и то в такова изобилие като Сарачинова. Не е луд, който яде баницата... Да е мислела, още повече, че жената явно винаги е имала амбиции за добра професионална реализация.
Всяко чудо за три дни. То пък като че ли някой толкова се вълнува от кого е забременявала Ирина и къде й е излязла поредната бенка.

# 426
Натали Имбруглиа, 1, 2, 3
Като бях малка много я харесвах.

Много гадно за Ирина, на мен продължава да ми се струва много мила жена независимо от всичко, което се пише. Аз въобще не се замислям, какво пиша във форума, но и нямам нещо пикантно, което да разкажа.

# 427
  • у дома
Тонкабонка, абсолютно съм съгласна с теб, това до някъде говори и за умствения и капацитет, но все пак, за мен е гнусно.

# 428
Катрин Хейгл със съпруга си на пазар в петък - галерия

# 429
http://www.youtube.com/watch?v=RJ16wCsv1Sw   newsm51 Невероятното изяълнение на Бионсе снощи, завършващо с показване на коремчето   ylinfant

# 430
  • София
Не харесвах Бионсе... до този момент. След това изпълнение направо ме хвърли в джаза! Това, което направи в края на песента, направо си ме просълзи  Heart Eyes 

# 431
  • където ми харесва
Не е клюка, само искам да кажа, че много ме изкефи Лейди Гага какво шоу направи Wink
А Бионсе е много сладка, и жеста, който направи след изпълнението си беше невероятен Hug
А трибюта към Ейми беше интересен, но все си мислех, че Адел ще пее, а не Бруно Марс Wink

Та, така Wink

# 432
Не е клюка, само искам да кажа, че много ме изкефи Лейди Гага какво шоу направи Wink
А Бионсе е много сладка, и жеста, който направи след изпълнението си беше невероятен Hug
А трибюта към Ейми беше интересен, но все си мислех, че Адел ще пее, а не Бруно Марс Wink

Та, така Wink

И на мен Гага много ми хареса (как няма, като съм й фен) Mr. Green
И аз бях чел, че Адел, Tony Bennett и Гага щяха да пеят за трибюта на Ейми, но не знам какво е станало

# 433
Дженифър Анистън е бременна с близнаци

http://hot-news.bg/n/dzhenifur-anistun-e-bremenna.42253.html

# 434
Много се радвам за Джен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт