Звездни компромати-109

• 62 478
  • 685
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
Стара новина ли е, че Николета Лозанова е бременна? Мернах сега в сайта на дир.бг, че Алисия давала благословията си на бъдещото отроче, но не се сетих да съм чула новината.

Преди няколко страници имаше снимка от сайта на Пийпъл, на Камерън Диаз - изглеждаше доста бременна (беше в спортни дрехи - черно долнище и син потник, под който имаше сериозно коремче).  Thinking
А може просто да ми се привиждат разни неща Crazy

намерих я - http://img2.timeinc.net/people/i/2011/startracks/110905/cameron-diaz-435.jpg

# 498
  • София
Стара новина ли е, че Николета Лозанова е бременна? Мернах сега в сайта на дир.бг, че Алисия давала благословията си на бъдещото отроче, но не се сетих да съм чула новината.

Преди няколко страници имаше снимка от сайта на Пийпъл, на Камерън Диаз - изглеждаше доста бременна (беше в спортни дрехи - черно долнище и син потник, под който имаше сериозно коремче).  Thinking
А може просто да ми се привиждат разни неща Crazy

намерих я - http://img2.timeinc.net/people/i/2011/startracks/110905/cameron-diaz-435.jpg

Стара е вече новината за Николета...

... а тези снимки на Камерън са от снимачната площадка - в роля е. Simple Smile

# 499
Благодаря за разяснението Hug

# 500
# 501
  • Bayern
В   ляво  е дъщерята на МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН

# 502
# 503
  • София
В   ляво  е дъщерята на МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН
Ако е така, значи тази вдясно е лелЯ й Джанет  Grinning Поне на нея ми прилича.

# 504
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4080431   Laughing Laughing Laughing Извинете,но не се сдържах....та той е като момиченце!  Laughing Rolling Eyes Честно казано се опасявам за днешните младежи с какви идеали растат  Sick #Cussing out
Така или иначе само да ви кажа ,че отскоро гледам профила нан Николета Лозанова във фейсбук,където си е написала на стената -> "И сега ще се подмазваме ли?Дойде и този момент разбира се.... Simple Smile)))))))"  Защо толкова много омраза?!?!?!? Особено сега мисля,че колкото и да се ненавиждат,трябва да заровят томахавките Grinning и просто да се игнорират.Та това е смехотворен цирк

# 505
  • Sofia
Снимки от новата "къщичка" на Дженифър Анистън и Джъст … мо под наем е де.

Между другото много го харесвам, изглежда абсолютен, готин мъжкар.  Peace
Брад ми беше едни сладникъв женчо, макар че имаше моменти, когато изглеждаше добре. Напоследък обаче е ужасен.

# 506
Много приятна къщичката на Дженифър Анистън. Изчистена, ориентирана към почивка и комфорт без излишен лукс, много ми хареса.

# 507
Страхотна къща  Heart Eyes Относно Бийбър, аз пък се чудя какво намира Селена Гомез в него. Ужасен е и винаги съм си мислела, че може би е гей  Crazy

# 508
  • София
Бийбър е от онези лигаво изглеждащи момченца, които на 17-18 години са като малки женчовци. Такъв преди години беше и Лео ди Каприо, пък вижте го сега какъв бабаит стана  Mr. Green

# 509
Парис и Джанет са, да.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт