Звездни компромати-109

• 62 565
  • 685
  •   1
Отговори
# 315
Извинявайте, но коя е тази Пипа и с какво е известна?

И понеже става дума за външния й вид... Няма да коментирам походката й, защото не зная каква е точно. Във всеки случай разгледах снимките и мога да кажа само едно - това е всичко друго, но не и хубава жена. Не е и грозна, да. Просто едно изключително невзрачно лице в комбинация с прилично телосложение и добър стил на обличане. Да не говорим, че някак ми изглежда на 40, не на 28. Но... вкусове разни все пак. Peace
Та коя, казвате, е тази жена?
PeaceВъзприемам Пипа по същия начин-невзрачна, но хубаво облечена.

# 316
  • Варна
Другата седмица тук яко ще се коментира Черешката на т.
Компания-НиЛо,Карбовски,Азис,Петко...точно групичката от снимките
публикувани тук преди време. Laughing

# 317
# 318
Пипа на сватбата беше мн хубава.
1
2
3
4
Ако за вас това не е красива жена, не знам просто.

# 319
  • София
И на мен никак не ми харесва Пипа...  Confused
Напълно ми се разминава с представите за хубава жена. Много ми е обикновена и груба  Blush

# 320
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Аз явно съм в грешка, защото съм останала с впечатлението, че Арнолд има три дъщери?! (+ онова извънбрачнто, което е момче)  Rolling Eyes

Може ли малко разяснение за броя и пола на децата му?

http://www.bliasak.bg/news/p3_11362_0.html

# 321
# 322

Ами, тя винаги е споделяла със зрителите, че е нудистка... Whistling

# 323
  • София

Ами, тя винаги е споделяла със зрителите, че е нудистка... Whistling

Какъвто и да си...отвратително е да те изипосат с такива снимки на първа страница!!!  Confused

# 324
Пипа на сватбата беше мн хубава.
1
2
3
4
Ако за вас това не е красива жена, не знам просто.
За мен не е красива, нито пък Ким К. секси PeaceВисоки са ми критериите за външен вид, но пък всеки гледа с различни очи Peace

# 325
  • До сърцето...
Това с Марта Мачкова е гадно. Може ли да я изтипосат на заглавната страница, тя има дете все пак!!!

# 326
Това с Марта Мачкова е гадно. Може ли да я изтипосат на заглавната страница, тя има дете все пак!!!

Ами, тя е била с детето си на плажа...Но е тъпо, да.

# 327
  • До сърцето...
Ами, тя е била с детето си на плажа...Но е тъпо, да.

Не че Рада не я е виждала гола, но тя е на 15 год .... съученици, приятели, да гледат майката ти гола е голям удар за едно младо момиче.

# 328
Трябвало е да не се съблича или да го прави на усамотени чуждестранни плажове  ooooh!

# 329
  • където ми харесва
Трябвало е да не се съблича или да го прави на усамотени чуждестранни плажове  ooooh!
Защо? И други известни "бг звезди" ходят на нуди плажове, тя понеже е по-пълна и трябва да се скрие някъде ли??? Tired

Общи условия

Активация на акаунт