Звездни компромати-109

• 62 160
  • 685
  •   1
Отговори
# 615
Тия папараци не спят, успяли са да хванат Мел Би пред блока й, на път за болницата, където е родила. Simple Smile
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/09/01/article-2032708-0DAAC5 … 8-856_634x679.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/09/01/article-2032708-0DAAC5 … 8-572_634x733.jpg

# 616
# 617
# 618
# 619

Може и да сте коментирали, но съм пропуснала - детето на Шер осиновено ли е?

# 620
след малко е полунощ бууууу

# 621
 Не е осиновен, предполагам, че заради хормоните с които се тъпче се е сдобил(а) с тези, излишни килограми, ако килограмите са причина за въпроса. Иначе на Шер лицето е толкова променяно с годините, че едва ли могат да се открият общи черти.

# 622

Може и да сте коментирали, но съм пропуснала - детето на Шер осиновено ли е?

нейно си е
момиче- ЖЕНА която си прави трансплантации - иска да е мъж - лисбиика е

# 623
  • където ми харесва
Не можа ли като линк да го пуснеш? Само по принцип питам.... newsm78

# 624
Гледахте ли снощи "Черешката на тортата"? Даваха Николетка, ходи до супермаркета с ферарито и накрая го натъпка с люти чушки и бонфилета.  Mr. Green За капак изпафка цигарка пред камерата с бременния си корем... Whistling

# 625
Не съм го гледала снощи, по-късно ще си пусна Нова Плей, но Николета не твърдеше ли мнооого дълго време, че не пуши??? От къде тоя мерак да пропуши точно като се е опитвала да забременее и вече когато е и бременна???

# 626
Taка и не можах да разбера с какво толкова ви възмути голата Марта Вачкова? Не е на корицата на Плейбой все пак. Чак пък толкова да се стряскате Thinking съвсем нормална жена на средна възраст, да, пълна, като хиляди други.

# 627
Чукчи - писатели, а?!
Не се заяждам, просто констатирам какво ми направи впечетление откакто следя темата (което е от скоро).

Madonna attends the Gucci Awards Ceremony in Venice, Sept 2

# 628
  • София
Taка и не можах да разбера с какво толкова ви възмути голата Марта Вачкова? Не е на корицата на Плейбой все пак. Чак пък толкова да се стряскате Thinking съвсем нормална жена на средна възраст, да, пълна, като хиляди други.
Рокси, единственото, което мен леко ме смущава е, че се е изшляпала гола на плаж, който не е нудистки  Peace Нито ми пречи, че е дебела, нито, че не е първа младост, нито пък ми е майка, на която да се подиграват съучениците ми-тийнове, когато я видят по жълтите вестници...

Блейк Лайвли  друго си е гримирана на снимачната площадка   Wink не мога да я харесам таз мома
Елизабета  Каналис
Миранда Кер  в Мексико
Жизел Бюндхен  за GB Intimates
Ким Кардашиян
АнаЛин Макорд
Кийра Найтли  с Виго Мортенсън
Кортни  Кардашиян
Селма Хайек и семейство  вчера е станала на 45 години
Ема  Уотсън  хм, много лошо гледа
Катрин Хейгъл
Рийз  Уидърспуун  и пак
Дженифър Лав Хюит
София Вергара
Дженифър Гарнър  и смъкнати панталони
Гуен Стефани  играе  с децата  в парка
Пипа  Мидълтън

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 09:29 от tonkabonka

# 629
  • София
Не съм го гледала снощи, по-късно ще си пусна Нова Плей, но Николета не твърдеше ли мнооого дълго време, че не пуши??? От къде тоя мерак да пропуши точно като се е опитвала да забременее и вече когато е и бременна???

Сега пуснах от любопитство, никога не съм гледала това предаване. Милата, преправя ли си гласа или така звучи винаги, ще получа диабет от такъв гласец... Голям трилър, да отиде да напазарува, все едно е внучка на английската кралица и в магазин за хранителни стоки не е влизала ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт