На море в Гърция - 5

• 127 433
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Alissa ,

Ето малко инфо от моето пребиваване в  Maistrali Beach Studios:
Собственикът е приятен мъж  и се грижи за комфорта на гостите си. Има малко плажче  под хотелчето,а на 10 м встрани е голям ,дълъг плаж. Двора е сравнително голям,озеленен, има барбекю,което  е  допълнителна екстра за тези,на които им  се занимава.
Препоръчвам ъгловия апартамент- уникална гледка,широк и удобен.

# 136
  • Абсурдистан
Аз нямам за момента нищо, което да кажа в темата, но да съм тук, ако дадете хубаво предложение за септемврийските празници.

# 137
какви пари е студиото в това Маистрали бийч ?

# 138
  • Варна
[Имам молба и аз.Имаме една двуседмична отпуска през октомври и се колебаем между Гьокчеада и Александропулис който досега винаги сме подминавали/ние сме от ВАРНА и винаги минаваме от там/на път за Халкидики,Тасос или по надолу.Затова имам молба  да споделите малко впечетления.

# 139
  • София
Айде и аз с молба,с нас ще пътуват едни приятели с служебна кола,освен нот.заверено пълномощно на български...ще трябва ли и такова преведено?
И още едно въпросче,че съм изтрещяла Embarassed за детето ми трябва задграничен паспорт и акта за раждане,нали?

# 140
  • София
За детето трябва задължително задграничен паспорт, а актът за раждане е необходим само ако сте с различни фамилии, примерно нямате сключен брак.

# 141
  • София
Bliss може ли да споделиш някакви отзиви за студиа Дафне, в централната част на Никити ли са, шумно ли е, има ли заведения много наблизо, и ако може да препоръчаш наблизо място за закуска, вечеря и т.н

Не съм Bliss но ще споделя за Дафне студиос. Ние сме в тях  в момента. Те са долепени до Филипос апартмънтс. На крайбрежната улица са точно на плажа, но са в края на крайбрежната и не е шумно, освен ако студиото ви не гледа към улицата и съответно плажа. Заведения точно тук няма, малко по-нататък в посока пристанището са. Ние два пъти хапвахме в една таверна и сме доволни, но не и зная името. Ако имаш още въпроси питай.

# 142
  • гр.София
Здравейте,
другата седмица средата планираме да отскочим за 5 дни до Гърция. Някой знае ли хубаво хотелче или студио до 30 евро в Ставрос, Неа Врасна или Аспровалта.
Благодаря!

# 143
mama 69 това което аз гледам е около 45-50 евро след 10 септември, ако исаш ще ти пратя линкче със сайта където ги гледам, да не би да правя нещо реклама?!

# 144
Alissa , пращай

# 145
  • София
Момичета,започнах да чета 4-та тема,но нещо не издържах да прехвърля толкова инфо.Та имам питане за този хотел и тази агенция,ако има отзиви.
http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … /157/Gloria-Maris
И друго на Закинтос според вас кои месеци е най-подходящИ за почивка?Според цените като гледам най-високи са края на август,началото не септември,но за началото на сезона ми кажете Praynig

# 146
  • София
Момичета,започнах да чета 4-та тема,но нещо не издържах да прехвърля толкова инфо.Та имам питане за този хотел и тази агенция,ако има отзиви.
http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … /157/Gloria-Maris
И друго на Закинтос според вас кои месеци е най-подходящИ за почивка?Според цените като гледам най-високи са края на август,началото не септември,но за началото на сезона ми кажете Praynig
Виж мнението на Biggy две страници по-напред. Тя е пътувала с тази агенция, но е била в хотел Тереза Александрия и е меко казано недоволна...
Scorpios, едно въпросче за Krotiri. В стаите има ли хладилник, защото не е обявен на сайта им?

# 147
  • София
Аз затова се спрях на този хотел Глория Марис,защото пише,че е на самия плаж.Дано да е така.Добре,че този хотел го предлагат и usit colors.Дано те са по-коректни и описанието да я истина.А относно не много горещите месеци?

# 148
  • София
Inka, прочети все пак отзивите за хотела в Tripadvisor, защото ми се струва, че положението с плажа на х-л Глория Марис е идентично като при х-л Тереза Александрия.

# 149
Здравейте,
другата седмица средата планираме да отскочим за 5 дни до Гърция. Някой знае ли хубаво хотелче или студио до 30 евро в Ставрос, Неа Врасна или Аспровалта.
Благодаря!

http://www.greek-hotels.ltd.bg/03-Thessaloniki.htm

Общи условия

Активация на акаунт