На море в Гърция - 5

• 127 431
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, имам питанка.
Понеже утре сутринта си тръгваме от Никити, ми се щеше някъде в покрайнините на Солун да понапазарувам. Може ли някой да ме светне за голям магазин като Карфур примерно, в който ще можем да се отбием без да влизаме в града. Някъде до околовръстното или в близост до него, че мъжо не иска да се отклонява много.  Mr. Green
Мерси предварително.

# 151
Момичета, имам питанка.
Понеже утре сутринта си тръгваме от Никити, ми се щеше някъде в покрайнините на Солун да понапазарувам. Може ли някой да ме светне за голям магазин като Карфур примерно, в който ще можем да се отбием без да влизаме в града. Някъде до околовръстното или в близост до него, че мъжо не иска да се отклонява много.  Mr. Green
Мерси предварително.

Карфур има на влизане в Неа Муданя. Нямам много опит с гръцкия Карфур, но все си мисля, че в гръцки супермаркет ще намерите повече типични неща. Ние напазарувахме в Масутис още в Никити.

Иначе има голям Лидъл срещу ИКЕА, но аз не съм им фен.

# 152
  • гр.София
Здравейте момичета,
Днес цял ден търся нещо изгодно за празниците около 22 септември. Спрях се на следните предложения:

хотел Olympic Kozma 3* в Ханиоти
хотел Hanioti Palace 4* в Ханиоти
хотел Pelli 3* в курорта Пефкохори
в хотел Mendi 4* в селището Каландра

Имате ли отзиви? Кой от тях бихте ми препоръчали? Предварително благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 153
Миналата година ние също бяхме на Закинтос с Александрия травъл, но пътувахме с личния си автомобил. Настаниха ни в студио, което беше идеално за семейство с 2 деца (ние бяхме само с дъщеря ни). Представителят на агенцията беше много отзивчив и благодарение на него обиколихме най-красивите плажове. А анимацията освен на чешки, беше и на български, защото той вземаше активно участие Simple Smile. Не остави 3-те български деца да скучаят. Тази година изглежда е друго Confused
Определено на острова трябва кола, дори и да не си в Агиос Состис. Вечер всички гледаха снимките, които сме направили и след 2-3 дни се групираха и си наемаха коли, за да обикалят  Simple Smile
 Това лято за едноседмична почивка тук платихме повече, отколкото миналата на Закинтос (без пътните естествено).  А ходенето ни до Касандра направо го забравих... Wink

# 154
Scorpios, едно въпросче за Krotiri. В стаите има ли хладилник, защото не е обявен на сайта им?

Разбира се, че има - малък, вграден.

# 155
  • Пловдив
Здравейте момичета, аз с нетърпение чакам предстоящите празници около 6-ти септември, и пак на обичайното ни място - Керамоти,  че ни е почти по правалиния на юг от Пловдив. Но се питам и за някое друго близко - в северна гърция място с добър пясък и недълбоко. Някой сеща ли се?

# 156
Еййй,  побърках се от ровене тази седмица, тъкмо се насочих към Каламици и се оказа, че масово няма WiFi там, иначе доста прилични цени дават хората - 40 Евра за двустаен апартамент. После гледах Сарти, по-точно покрайнините на Сарти или новото Сарти, както го наричат, ама там тези набутани една до друга къщурко-хотели не ме кефят, почти нямат дворове. Вече съм на път да прежаля WiFi-то, ама поне двор да има и барбекю, оказва се, поне от моите търсения, че големите дворове са патент на Вурвуру-то.

Да попитам, някой да ми предложи нещо по моите скромни изисквания - диво, ама с интернет Wink
И да благодаря на Bliss, която разказа за плажовете между Никити и Неа Мармара - спести ми един ден и бензин, че си бях намислила да ги пообиколя тези плажове, той мъжът ми ще излезе прав, че по-хубавите плажове винаги са тези, които гледат на изток.

Ето един сайт, където са описани подробно всички плажове на Ситония

http://sithoniagreece.com/sithonia-10-best-beaches.html

# 157
  • София
Scorpios, едно въпросче за Krotiri. В стаите има ли хладилник, защото не е обявен на сайта им?

Разбира се, че има - малък, вграден.

Благодаря ти!  Hug

# 158
  • София
Inka, прочети все пак отзивите за хотела в Tripadvisor, защото ми се струва, че положението с плажа на х-л Глория Марис е идентично като при х-л Тереза Александрия.
Благодаря за съвета!Плажът не е същия,но отзивите са противоречиви. Thinking

# 159
И да благодаря на Bliss, която разказа за плажовете между Никити и Неа Мармара - спести ми един ден и бензин, че си бях намислила да ги пообиколя тези плажове, той мъжът ми ще излезе прав, че по-хубавите плажове винаги са тези, които гледат на изток.

Ето един сайт, където са описани подробно всички плажове на Ситония

http://sithoniagreece.com/sithonia-10-best-beaches.html

Благодаря за линка. Ако не обиколите нистина около Никити ще изпуснете много. Мъжът ти никак не е прав.

# 160
Аз затова се спрях на този хотел Глория Марис,защото пише,че е на самия плаж.Дано да е така.Добре,че този хотел го предлагат и usit colors.Дано те са по-коректни и описанието да я истина.А относно не много горещите месеци?
Юзит Калърс, както и Инес Травел (които ми продадоха на мен пакета) просто продават почивките на Александрия и спестяват истината за плажовете. Около Глория Марис положението с плажа е почти идентично.
По-добрият е вариантът на Катрин, а именно да посетиш острова с кола, за да можете да се предвижвате лесно, да обиколите повече места и да стигате лесно до хубавите плажове.
По-добре си изберете хотел в Лаганас, където има плаж и той е чист, водата е прозрачна и доста навътре в морето е плитко.

# 161
Inka,Biggy, Лаганас според мен не е добър избор, защото още привечер (а може и по-рано) започват запоите на английските туристи. Виждали сме ги към 5 часа следобед по главната улица как карат  АТВ-та като обезумели, необезпокоявани от никого и нищо. В Гърция както знаете много рядко може да се видят полицаи, а за Лаганас казват, че е "столицата" на разврата.  Ако сте без деца и си падате по безкрайните купони, може и да ви допадне Wink Една групичка от българите ходиха на нощен бар една вечер и доста интересни неща са видели  ooooh!

# 162
  • София
Това е нещо като нашия Слънчев бряг StopНие досега ходихме на Албена и обичаме тишината и спокойствието.Явно лесно няма да намеря такъв хотел,ами и да е на плажа.За тази агенция мнение:
http://queentours.bg/page.php?n=151652&SiteID=631
предлагат много хотели на о.Закинтос.

# 163
някой има ли идея за т.нар. морски таралежи има ли ги по гръцкото крайбрежие и май въобще по цялото Средиземноморие? Някъде пишеше, че се използвали специални обувки при влизане в морето!

# 164
Такива обувки се продават в Метро в момента при спортните стоки при цени от 6.50, 8.50 лв.
   Мисля, че навсякъде има такива таралежи и е добре човек да си купи предварително такива обувки  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт