На море в Гърция - 5

• 127 358
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Оооо, това място колко е призрачно Simple Smile

Еvhen, не тъжи, Сикя няма да допадне на случайни посетители!

# 436
Забравих да ви разкажа за Града на духовете или Недовършения град, това са три хълма след Сикя посока Каламици, с напълно изградена пътна мрежа, 3-4 моста, отдолу има комуникации, канализация и т.н. и т.н. построени, .............

evhen, надявам след тези изоставени улици и мостове все пак сте стигнали до прекрасния Криарици?  Wink

# 437
Стигнахме естествено, нали това беше целта на пътуването Wink, но Криарици не ми се стори хич приказен, особено като гледам разни снимки от миналото в Панорамио-то, завзет е от гръцки нелегални къмпингари, само в лявата част има свободно място за свободни хора, но пък морето става много бързо дълбоко.

# 438
Оф много яко се изложих, че публикувах в темата за Турция, ама и тук да се отчета, че сме изпаднали.....

Ехо темата изпаднала в девета глуха....

Днес излязоха датите на дългите празници за 2012 и в този ред на мисли да питам по- запознатите кога да се приготвим за цените на Сани и Океания. Гледам на сайта и в Букинг вече ги има та се чудя какво да направя?!? В Букинг излиза по-добре между другото.

# 439
  • София
Да, цените не са много ниски май за следващата година, на мен ми изпратиха цени за Сани, определено са доста по-високи от миналата.  Confused

# 440
Може ли да дадеш на лични агенция и/или ценова листа, че до сега ползвах Алма Тур и сега се чудя през кой оператор да минавам.

# 441
За майските празници ли планирате Сани и Океания?
Olive, с ранно записване ли резервираш и ако да, кога горе-долу, кой месец? 

# 442
За майските празници ли планирате Сани и Океания?
Olive, с ранно записване ли резервираш и ако да, кога горе-долу, кой месец? 

Мда майските - около 24-ти. Преди това ще се разходим до Тасос. Между другото как е времето на Тасос през април? Много ли е ветровито?

# 443
Да, цените не са много ниски май за следващата година, на мен ми изпратиха цени за Сани, определено са доста по-високи от миналата.  Confused
Може ли да ми изпратиш цени за Сани или да ги публикуваш тук, в темата?  bouquet

# 444
  • София
Фран, пусни ми на ЛС и-мейл и ще ти ги препратя, тук ще ми е сложно да ги кача.

# 445
Здравейте, момичета Simple Smile
За поредна година започвам да разпитвам за Гърция. Досега все не смея да рискувам, нямам представа къде, как и какво да резервирам. Все залагах на сигурното, но откакто и Албена решиха да вдигнат цените пак се замислям да рискувам за Гърция.
АКо можете да ме ориентирате най-общо - интересувам се от почивка в рамките на 1000 лв. за 2 възрастни 2 малки деца на полупансион някъде възможно най-близо до БГ. И се интересувам HB не включва напитки, нали? Няма ли да излезе много скъпо като си плащаме за тях? По--изгодно ли е да търся ол инклузив, като чета че в Гърция не е най-добрия? Не че в БГ е кой знае какво де Simple Smile И исма да е близо до пясъчен плаж и в курортно градче, а не в някакво село, където няма какво да се види и къде да се разходиш.
И да питам в кои агенции да гледам за Гърция? Търсих в един немски сайт, но още няма оферти за 2012г.
Дано тази година вече ми се сбъдне желанието да видя Гърция Simple Smile

# 446
  • софия
Аз започвам да търся нещо за празниците около 24 май. Досега в Гърция сме били в Неа Каликратия, началото на Касандра, като обиколихме целия ръкав. За съжаление беше по 3.3.2011 и доста пусто всичко.
В края на лятото си спомням някоя майка беше препоръчала студиа на Ситоня, но не помня къде точно. Сега ще се върна да поразровя.

# 447
  • София
Аз започвам да търся нещо за празниците около 24 май. Досега в Гърция сме били в Неа Каликратия, началото на Касандра, като обиколихме целия ръкав. За съжаление беше по 3.3.2011 и доста пусто всичко.

Не очаквай голямо "оживление" и по 24 май - още не е започнал сезона. Ще има много български туристи, заради почивните дни и толкова. Но пък точно в това му е очарованието  Grinning. "Сезонният" Крит ми дойде малко в повече и пак мечтая за пусти плажове. Лошото е, че на 23-24 май миналата година търсихме отворена гиросчийница поне в 3 селца, докато успеем да намерим. Трудно се намираше и отворен голям супермаркет в почивен ден. Голяма част от заведенията не работеха. Но пък си изкарахме супер. Дори по-смелите се топнаха и в морето, но е студено.

# 448
..... Дори по-смелите се топнаха и в морето, но е студено.

Е, това най-много ме дразни мен в майските посещения на Тасос и Халкидики, че все още не е достатъчно топло за плаж и за къпане.

Bliss, миналата пролет бях на Тасос за Гергьовден и не ставаше за плаж и къпане. Значи през април е още по-хладно. За ветровито не знам, аз случих спокойно време.

# 449
  • София
В края  на май става за плаж. Температурите са летни, без да е горещо. Дори изгоряхме. Но морето още не се е стоплило Sad.

Общи условия

Активация на акаунт