Набор 93-и вече изкласи

• 44 866
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ирена , това е всеобщо явление.Моя син онзи ден излезе по тениска с къс ракав и кожено яке  ooooh! и ни приема ни предава както казват бабите , като му говоря.А даже е хремав и кашля , но това не му пречи да ходи гол по студа.

# 646
  • Варна
Сега ги тресат хормоните и все им е топло. Като си спомня навремето и аз как съм ходила, с едни мооого къси поли по  цяла зима  Embarassed Шапка или шал изобщо нямах. И моят ходи по къса тениска и яке отгоре или суитчър.

# 647
  • София
Чорапогащник и дънки? Това не се е случвало откакто съм спряла аз да ги обличам - някъде в детската градина или най-много 1-2 клас.  hahaha Същото се отнася и за потник  Laughing. Якета отдавна не се носят, а само палтенца от вълнен плат без никаква подплата. Шапката пък разваля прическата  Laughing. Само шал носи, но той е аксесоар и затова, а не защото топли  Grinning.

# 648
към мамите софиянки - я дайте свестен учител по БЕЛ за подготовка за СУ ,моята се самоподготвя ,но според нея ,ще й трябват няколко урока за изглаждане на стила ?!

# 649
vili_66, ако дъщеря ти наистина обича децата и умее да работи с тях предлагам Логопедия. Нямате си идея колко е нужна тази специалност в момента! А в провинцията пък много рядко има добри логопеди! Ако след като завърши, изкара стаж при добър логопед и има желание да се учи и усъвършенства, ще може да си направи и свой кабинет. Логопедите много често надграждат с магистърска степен по психология. Това е много добра комбинация.

И у нас младежът вятър го вее на бял кон, обаче той е набор 94 и има още малко време за мислене Laughing

# 650
Проблемът с леките за сезона дрехи стои и при нас. Миналата зима изкара с едно есенно якенце, от което ме втрисаше, само като я видя, ама й било любимо и не щяла зимното. Добре поне, че свикна да носи бодита. Шапка тази зима взе веднъж и то защото твърдо настоях. Като я погледнах от терасата обаче, момата си отпраши без шапка. В момента разнася една лаеща кашлица, което не пречи да е с любимата къса поличка и едни велурени ботушки, дето правят всичко друго, но не и да топлят.
Ама като се сетя как преди 20 години мама насила ме накара  да събуя още влажните след прането еспадрили, понеже бях решила, че непременно в този ден трябва да съм обута с тях...   Whistling  Whistling

# 651
  • София
към мамите софиянки - я дайте свестен учител по БЕЛ за подготовка за СУ ,моята се самоподготвя ,но според нея ,ще й трябват няколко урока за изглаждане на стила ?!

писах ти на лични  Peace

По въпроса за дрехите- непрекъснато повтарям, че всеки сезон се носят съответно подходящи дрехи, материи и цветове. Че е смешно и нездравословно да се обличат неподходящо връхно облекло.
Последната Нова година изкарахме с щерката в болница, тъй като й откриха бронхопневмония на връх 31. декември. Та този неприятен спомен още й държи влага и служи за назидание на баткото Laughing
Гледам, че вече се опитват да съобразяват и да прилагат това, на което ги уча по отношение на обличането.  Whistling

# 652
Ооох, уча и аз, но какво ли разбирам от мода... Laughing Така се произнесе наскоро "Ти като си все с униформа и сред униформени, кога видя какво е модерно тази зима?" 

# 653
  • София
Ооох, уча и аз, но какво ли разбирам от мода... Laughing Така се произнесе наскоро "Ти като си все с униформа и сред униформени, кога видя какво е модерно тази зима?" 
Joy

Според един анекдот приписван на Чърчил, известният политик говори за младостта си и казва, "Когато бях на 16, родителите ми имаха ужасен вкус на обличане. Като станах на 25, установих , че са си оправили стила!"
 Joy

Модата е въпрос на гледна точка. Представата за нея (нашата и на децата ни ) ще се доближи някъде към 25тата им годишнина.  Rolling Eyes До тогава - здрави нерви и търпение! Peace

# 654
  • София
Joy

Според един анекдот приписван на Чърчил, известният политик говори за младостта си и казва, "Когато бях на 16, родителите ми имаха ужасен вкус на обличане. Като станах на 25, установих , че са си оправили стила!"
 Joy

Модата е въпрос на гледна точка. Представата за нея (нашата и на децата ни ) ще се доближи някъде към 25тата им годишнина.  Rolling Eyes До тогава - здрави нерви и търпение! Peace

Да ти кажа аз винаги съм се смятала за "модерна" и преди 2 - 3години останових че съм остаряла , след като не ми харесва  модерните за тогава  дънки със свлечени задници,не разбирам тая мода , значи вече съм стара  #Crazy

# 655
Не бях чувала анекдота досега, хареса ми много Peace

Спомням си откъс от филм /не помня кой/, в който синът - тийн споделя с баща си, че му се подиграват за това как се облича. Бащата каза: "Какво не ти харесват на стила, аз самият се обличам така".
 "Ами точно затова" - отговори момчето.
Хич и не очаквам да се обличат по мой вкус, само да са здрави и самите те да се харесват и да се чувстват комфортно.

Да ти кажа аз винаги съм се смятала за "модерна" и преди 2 - 3години останових че съм остаряла , след като не ми харесва  модерните за тогава  дънки със свлечени задници,не разбирам тая мода , значи вече съм стара  #Crazy

Сакън, не си !!! От модата е - нещо се скапа напоследък... Това и аз го установявам

# 656
Ами мен точно заради здравето ме притеснява това разголване. Ама явно само мен ме притеснява. Иначе за фасона - нейна си работа. Щом преживях стила тип "батман" преди няколко години, трудно нещо ще ме стресне чак толкова. Тогава цялата компания ходеха с широки развлечени дънки и огромни тениски /дъщеря ми е 50 кила с мокри дрехи, а носеше тениските на баща си, който е около 115/. Като ги видиш отдалеч - като едни прилепи се развяваха. Сега се обличат направо поносимо, ако не беше толкова леко.
И откъде се взе тая мания да ходят цяла година с кецове! Ужас направо! Е, дъщерята втора зима носи ботуши, което си е направо пробив.

# 657
  • София
Не се бъркам в стила на обличане, но ми се иска да е съобразено със сезона. Например не мога да си представя, че най-подходящата обувка за сняг е гуменка. Дори се опитва да ми каже, че плата не се мокри, защото подметката е достатъчно голяма.  Laughing Миналата година с много увещания купихме ботуши, които изглеждаха добре направени, естествена кожа и за мой късмет пропускаха повече от гуменките  Laughing.

п.п. Иренаплевен, писали сме заедно  Laughing

# 658
rositoooo, а желанието на детето все пак какво е?
Лесно ще и е с икономическа специалност да продължи, стига да и е интересно разбира се. )

За обличането, ами че то и аз не обувам за нищо на света чорапогащник под дънки. ) Ходя с едно яке, което ми стига малко под д-то.
Иначе учениците в училище се разкарват - момчетата с тениски и яке, момичетата малко по-облечени. )

# 659
Здравейте, искам да споделя радостта си с вас - вчера дъщеря ми получи офертата си от Хага /право/. Беше твърда, че не желае да кандидатства на друго място, така че други оферти не чакаме, приключихме с тази част.  Хубаво ми е  bowuu 

Общи условия

Активация на акаунт