Набор 93-и вече изкласи

• 44 875
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
кристин1969, поздравявам те за малките съкровища - толкова е сладко!!!!  Heart Eyes
А за каката не се коси толкова, при нас също имаше изявления от типа "Аз като стана на 18, ще си направя тату. Веднъж да стана на 18, ще правя каквото искам. Като стана на 18, ще си сменя името"   Sick Е, стана на 18 и нито си направи тату , нито прави каквото си иска /засега , хиххих/ , нито си смени името. Вярно, че доби самочувствие напоследък и раздава акъли на мен, баща си и баба си, но вярвам, че и това ще отмине.
Не проявява интерес към шофьорските курсове, но лееееко ми се изправи косата, като каза, че през лятото ще отидат с компания някъде за няколко дни. "Дотук добре, супер даже, ама транспорта?" питам аз. Ооо, това не било проблем, почти всички имали вече книжки.  #Crazy Абе деца, не виждате ли какво става по пътищата  ooooh! Обикаляме всяко лято из България, съпругът ми е с 20 годишен стаж като шофьор и пак се изправяме на нокти, не минава без инфарктна ситуация. Ей това ми е на мен страха - че ще се качат на колата на някое приятелче, взело книжка преди четири - пет месеца. Работата ми е такава, че съм виждала наистина ужасни неща. Щерката казва, че съм професионално деформирана, затова все опасности ми се привиждат. Дано да е така.  

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 13:35 от ma cherie

# 616
Това за професионалната деформация и на мен ми го натякват по всеки повод Laughing Ама аз съм си паника по начало, така че ...

# 617
Благодаря ви,ами сядам рядко,хихихи...за сега момченцето е при баба си,защото не мога да смогна,а момиченцето е тук при мене,тя е по-спокойна от младежа хихихи,и за това е тя при мене,заради каката,да може да учи на спокойствие,което става веднъж на 2 седмици хахаха,ама все пак.. Laughing Laughing Laughing Избрали сме си вече албум на класа,80 лева е,не че цената е много,не ми се свиди да и дам,това и остава спомен за цял живот,но видях същия албум за 50 лева..Промили са мозъците на децата от тази фирма,но още ще говорим,тепървя почват родителските срещи по случай бала,албумите,екскурзии и тн.Иначе си почна добре срока госпожицата има само 5,6 и една 4 по математика  Rolling Eyes Тази седмица не ходи на училище,защото е болничка,лежи по цял ден се тепмература 39.4 десети.Ходим 2 пъти на лекар,и все не могаг да установят от къкво дига температурата,косите ми се изправиха вече,дори не иска да яде,казва -"Мамо остави ме,не ми се яде,нямам сили за нищо""  Confused Confused Сърцето ми се къса като я гледам,Понеделник сме на изследвания,рентген,пълна кръвна картина..Ще се побъркам,а съм с две малки деца,страх ме е да ги оставя и двете на майка си,нямам думи..Милото ми момиченце  Sad Sad Sad

# 618
  • WonderLand
Кристин, надявам се да няма нищо тревожно.

Аз да попитам ако има някой запознат: Ако запиша дадена специалност в един университет мога ли да се прехвърля в друг следващата година в същата специалност, без да губя първата. В смисъл ако се прехвърля след 1курс в друг университет да се запиша втори, а не първи newsm78

# 619
  • София
ВУЗовете в Бг са автономни. Възможно е за една и съща специалност в два различни ВУЗа да има разлика в изучаваните предмети.
Трябва да се информираш на място за конкретния случай във факултетите, за които се интересуваш. Може повечето предмети да се припокриват, а  останалите да се наложи да държиш допълнително, за да ти зачетат изкараната година.(ако разбира се конкретния ВУЗ допуска прехвърляне от друг) Peace

Кристин, добре дошла в темата ни и от мен!
Бързо оздравяване на порасналото ти момиче и безоблачно и спокойно отглеждане на малките съкровища!  bouquet

# 620
  • София
Здравейте момичета, нещо ни замря темата  Crossing Arms
Май в средата на срока няма нищо ново , няма наближаващи крайни срокове и изпити и положението е спокойно.

# 621
Нещо такова, Ди Laughing
Нашият го раздава малко по лежерно.
Разпределя времето м/у училище, уроци и девойката.
Сутрин виси по час пред огледалото. Какво пък толкова се оглежда, ама айде де...

# 622
И ние сме на по-лежерна вълна. Наближава патронния празник на училището им , по традиция бандата й свири на празника и май повече залягат над репетициите, отколкото над светлата наука  Laughing
Нас така и не ни събраха  на родителска среща по повод на абитуриентските балове, каквото ни каже момата - това е.  Thinking

# 623
Момичета плаша се-дъщерята изведнъж ми казва,че това ,за което се готви да кандидатства не и харесва  #Crazy.И че всъщност не знае какво иска.Било без перспектива,а и кое ли имало смисъл тук.
Сигурно е в дупка някаква,но мен ме плаши.Как реагирате в такива ситуации?Сигурно съм по-объркана и от нея.Постоянно ми цитира колко безработни вишисти има по професии-къде била гаранцията,че няма да е сред тях.
И не си е влошила успеха,чете ,подготвя матури,не е замесено момче,няма депресии,помага в къщи,излиза с приятели.Просто казва,че са загубено поколение...

# 624
И при нас е така. Затишие, дано да не е пред буря. Даже ми каза щерката онзи ден - две-три седмици спокойствие ти давам и после започвам да те нервирам за бала  Laughing . Понеже щели да бъдат някакви от "Пайнер", не виждала защо трябва да е с официален тоалет. Това е най-новото. Ама на мен балът не ми е толкова важен, колкото кандидатстването, така че не мисля да се вживявам особено. Каквото си избере, това ще носи.

vili, дано да е моментно колебание. В крайна сметка всички понякога имаме съмнения дали сме взели правилно решение. Предполагам, че е напрегната заради важната година и т.н.

# 625
  • София
Май в средата на срока няма нищо ново , няма наближаващи крайни срокове и изпити и положението е спокойно.

ААА, моичкият е на зор.  Laughing
 През декември са му двата изпита за ДСД и сега почти цялото му време е подчинено на подготовката. Дори ще отложи празнуването на рождения си ден за след втория изпит - на 21 декември. Последното ми се струва малко пресилено, но в крайна сметка той си решава. Rolling Eyes

# 626
Момичета плаша се-дъщерята изведнъж ми казва,че това ,за което се готви да кандидатства не и харесва  #Crazy.И че всъщност не знае какво иска.Било без перспектива,а и кое ли имало смисъл тук.
Сигурно е в дупка някаква,но мен ме плаши.Как реагирате в такива ситуации?Сигурно съм по-объркана и от нея....
Просто казва,че са загубено поколение...
Говори с нея. Много говори. Нека сподели какво я тревожи, откъде има такива впечатления - приятели , учители, медии?  Какво я кара да мисли, че тъкмо ТЯ ще бъде сред тези безработни висшисти, които спряга като примери? Не си ли вярва, не е ли борбена? Ако не - поощрявай я, давай й добри примери за ваши познати, които са се реализирали успешно. Аз самата съм била в ситуация да обяснявам на детето си защо е необходимо толкова да учи, след като мама и татко са безработни инженери /имахме такъв тежък период/. Покажи й колко много вярвате в нея, във възможностите й, нека не спира да преследва амбициите и мечтите си.
Те са в такава възраст, че се влияят лесно. Липсва им  чисто житейски опита, който да им даде сигурност в това, което правят и към което се стремят.
И много поздрави от леля ma cherie, ама не са загубено поколение - напротив!   bouquet Дано бързо излезе от "дупката " на съмненията и тревогите!

# 627
  • София

ААА, моичкият е на зор.  Laughing
 През декември са му двата изпита за ДСД и сега почти цялото му време е подчинено на подготовката. Дори ще отложи празнуването на рождения си ден за след втория изпит - на 21 декември. Последното ми се струва малко пресилено, но в крайна сметка той си решава. Rolling Eyes

И ние сме така. Дори устния май е чак на 23-ти  Sad. Имам спомен за голямата дъщеря, че датите бяха близо една до друга. Сега ще има да чакаме....

# 628
С риск да се изложа - какво е ДСД ?

# 629
  • София
С риск да се изложа - какво е ДСД ?

Изпитът по немски език, който държат някои класове в немските гимназии, за да продължат обучението си в немско-езичен университет.

Общи условия

Активация на акаунт