Идеи за малко по–различна почерпка за РД

• 325 145
  • 969
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, дойде време и аз да направя една картонена торта, но искам да е от тези с парчетата. Като се загледах обаче май се очертава проблем с бройката. Трябва да са 14, моля, дайте шаблон, тъй като за на един етаж видях по 12 парчета, какво да ги правя другите 2  ooooh!

# 586
  • при палмите и алигаторите,FL
 Аз бих ги направила отделно, даваш ги на г-жата, тя ще ги даде на дечицата, така или иначе "тортата" се разделя и всяко дете получава парченце.

# 587
Благодаря за отговора, а шаблоните стандартни ли са или има различни размери

# 588
  • при палмите и алигаторите,FL
Използвах от Крокотак, но увеличен 1 път и половина,  иначе ми се струваше малък. Тази година не съм правила, (малката може да черпи с истинска торта, а на голямата РДто се падна в събота и си спестих училищното черпене), не си спомням колко парчета излиза на на етаж.

# 589
  • Варна
А с какво лепите триъгълниците? Силикон?

# 590
  • Добрич

Ако имаш предвид как сглобяваме парчетата, за мен най-лесно и бързо става с телбод.

# 591

Аз използвам сухо лепило. Става бързо и лесно  Peace

# 592
С двойно залепваща монтажна лента. Фиксирам на по две места с мънички парченца от лентата.  Peace

# 593
  • Пловдив
за мен най-лесно е с С200 (някой тук беше дал идеята   bouquet  )

# 594
# 595
  • Варна
Титина, всичко е страхотно! Браво! Жив и здрав да е юнакът!

Ето и моята хрумка за ДГ тази година на тема фокуси:

Кутията правих аз, от шаблон, а цилиндърът е от комплекта за фокуси на сина ми, както и вълшебната пръчка. Украсата от другата страна е 2-3 карти(аса), вкарани в чесвената лента. Напълних с киндери.

Виличките

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 11:44 от mar4ela5

# 596
Здравейте, здравейте Simple Smile
Моята първа торта направих преди 3 години за рожденния ден в детската градина. Използвах едноцветен картон - няколко листа в различен дюс цвят. За да е по-весел десена принтирах различни изображения и стана много интересно. Шаблона си го направих сама в word, защото наличните от нета не ми вършеха работа като размер, а и като модел. Аз исках да са с капаче отготе и да са от цял лист Simple Smile Ако правилно помня самата идея я видях в крокотак. Парченцата ги наредих в един поднос, купен от магазините за левче. Получи се много добре и пожъна голям успех, а най важното всички деца, начело с рожденника много я харесаха. Ето я и нея

А това е отделно парченце

На следващата година правихме две - една за рожденния ден, но при нея направихме всяко парченце да е като мъфинче и втора за именнуя ден. За тях обаче снимки под ръка нямам.

После забременях и като излезнах в майчинство реших да се заема по-професионално с тортите. Винаги съм творила и съм се занимавала със създаване на подобен вид радости, реших че сега е момента да превърна хобито си в професия и се захванах за работа. Вече дори имам изпълнени няколко реални поръчки. Ето две от тях:

Една торта с динозавърчета от пролетта

и една с цветенца и пеперудки от преди няколко дни

Усъвършенствам все повече в кроенето и изработването на различни модели и размери.

Ето една, която не е за детската градина

нейните парченца са съвсем различни

Наскоро си направих страничка във фейсбук https://www.facebook.com/MelodiyaMariya

Не качвам ежедневно нови снимки, но много работя и то предимно нощем, когато децата спят. Пълна съм с идеи и само премятам из къщи и бебешката чанта тефтери с бъдещи проекти Grinning Имам още почти година майчинство и се надявам да успея до тогава да се реализирам Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 11:34 от Melodiya

# 597
  • Пловдив
от мен - тортата, която направих по молба на госпожата на дреб от ДГ, за да имат "торта под ръка при нужда"
Скрит текст:

А е с далматинчета, защото групата им се казва така Simple Smile

# 598
  • Пловдив
Чудесни неща сте сътворили момичета! Надявам се и аз да успея. Миналата година сина ми беше болен и пропусна тържество в градината с хартиена торта, като оздравя в детски център с истинска беше. Тази година ще правя надявам се! Искам да,ви питам някой знае ли откъде да си взема ножица или там каквото е което реже определени форми,  например кръгчета, пеперуди и т.н., дано сте ме разбрали за какво питам. 

# 599
Melodiya - това, вече, се нарича висш пилотаж. Поздравления!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт