Идеи за малко по–различна почерпка за РД

• 325 078
  • 969
  •   1
Отговори
# 855
http://www.take-a-cake.eu/torti.html са ми любими, но тортите им не съм ги поръчвала.

# 856
  • София
http://www.take-a-cake.eu/torti.html са ми любими, но тортите им не съм ги поръчвала.

Тези са ми едни от набелязаните. От техните капкейкове съм харесала това. Друго с цветенца при тях не открих. Рожден денските им варианти нещо не ме впечатлиха.

Другите, които съм набелязала от нета са keticupcakes.com
При тях харесах декорацията на великденските кексчета, съответно без пиленца, зайчета и яйца, а само с цветенца, пеперудки и калинки.
Също мечовците са им много хубави. И ето тези много ми харесаха.

За сега на тях съм се спряла. Писах им, цените не са им високи. Единия адрес ми е удобен, близо до работата. Трябва да мина да ги пробвам и да видя как са, че не остана време Simple Smile Не съм опитвала кексчетата нито на едните, нито на другите.
Това е, което ми "препоръча" Гугъл Simple Smile но ако някой ноже да ми препоръча нещо от опит, ще съм много благодарна Simple Smile

# 857
Само тези мъфини, които пуснах горе съм пробвала и съм купувала за моето дете. Аз съм почитател на веган-а с шипков мармалад и най-вече на Брауни-то им. Детето ми сладколюбиво и всичко, което  е опитвано там е най-вкусно, но е така устроено, че всичко във всяка сладкарница се харесва.   Simple Smile
Успех в търсенето.   

# 858
  • София
Ехааа, страхотно е, veroniki. Къде го организира? Сигурно имате двор?

Родителите ми живеят в къща с голяяям двор съвсем близо до София и големия син празнува там всяка година. Голяма благодат е!

Сега съм в процес на изработка на Миньонска хартиена торта. Бъдещият рожденик както винаги знае точно какво иска и ще бъде на два етажа - долния син с логото на Гру на всяко парче, а горния жълт с Миньонски очила. Ще се похваля като е готова. Вътре ще пъхнем значка с Миньони, шоколадово десертче за почерпка и жълт балон с аксесоари към него, за да могат децата да го превърнат в Миньон.

За 8-ми март правих едни хартиени цветя за подарък на госпожите в училище и ми хрумна, че и те могат да се използват за по-оригинална почерка за празник. Особена са подходящи за Цветница или пък за РД на момиче с флорална тема.

Скрит текст:

# 859
Нашата пиратска хартиена торта за градината е готова. Ще пусна снимки след събитието!!!  Wink

# 860
veroniki, много красиви кошнички, малко повече инфо за изработката ще споделиш ли?

Моите раници от хартия са готови.Само трябва да видя как да ги споделя тук.

# 861
http://prikachi.com/images.php?images/436/8708436T.jpg
....и това са, исках повече снимки да кача,но през телефона не успявам  Embarassed

# 862
Ето и моето произведение в стил "Пирати"

# 863
Браво, чудесна е !Децата ще са възхитени.Парчетата на тортата от кой вид са - като раничките пликчета или класическите парчета?

# 864
Парчетата са пликчета. Празникът мина чудесно, децата бяха много радостни, особено моя пират!!!  Grinning

# 865
Natali, basmachi, прекрасни неща сте сътворили - да са ви живи и здрави децата!

# 866
Благодаря, Нединка! И вие да сте живи и здрави!!!  bouquet

# 867
  • Пловдив
Отдавна не съм се включвала, че трескава подготовка се водеше за РД на дъщеря ми, която е вече на "Тли!" hahaha
Партито беше на тема Мини Маус

Междувременно, направих и две пиняти за дечицата на приятелки Simple Smile
Скрит текст:
и

# 868
Страхотни неща, sweet maniche! Златни ръце имаш.

Аз вече се оглеждам за идеи за РД на детето, че докато дойде, трябва да направим ремонт, да отидем на море, да се приберем в Бг, да открием новата учебна година, и времето ще мине толкова бързо, че няма да мога да организирам всичко в последния месец (а ние тогава ще сме в БГ), т.е. трябва да съм готова до края на юли. Детето напоследък се е захласнало по Мики Маус и иска къщата на Мики като торта.  ooooh!

# 869
Здравейте, много ме вдъхновихте и въпреки двете си леви, ще започвам лека-полека и аз. Имам мако чуденки:
- ако сложа по средата кръгче с надпис примерно, хем да закрие дупката от връхчетата на кутийките, как да го зкрепя, така че при махането му, да не се скъсат там парчетата?
- как да бодна свещ, все ми се струва, че с това малко острие няма да е стабилна и ще пада? Четох назад, че се пъха в сламка, но не схванах идеята как точно държи парчетата да не се разместят....
- Ако направя етажите с минимална разлика между тях, примерно 1 пръст, дали ще изглжда добре? Гледам, че ги правите или равни, или с голяма разлика. Темата ми е Frozen и първоначално замисълът беше да се редуват сини и лилави кутийки, но после намерих директно цветен шаблон с Ана и Елза и мисля единият етаж да е с него.

Нямам идея колко кутийки ще ми трябват, защото ще са сборни групи, но днес купих някакви мини сусамки от Лидл, балони и от Джъмбо ще взема още 1-2 дреболии. Разпечатах си също мини картинки с Олаф за оцветяване, които ще сложа във всяко парче. Давам идея, защото не заема място Simple Smile

На госпожите мисля да сложа някой по-хубав бонбон и още нещо  newsm78 Техните неща в същата торта ли ги слагате или се дават отделно?

Общи условия

Активация на акаунт