Идеи за малко по–различна почерпка за РД

• 325 076
  • 969
  •   1
Отговори
# 870
- ако сложа по средата кръгче с надпис примерно, хем да закрие дупката от връхчетата на кутийките, как да го зкрепя, така че при махането му, да не се скъсат там парчетата?
Просто го поставяш в средата, без да го лепиш - като сложиш тортата на масата, поставяш и кръгчето.

- как да бодна свещ, все ми се струва, че с това малко острие няма да е стабилна и ще пада?
Свещите с картонените торти винаги са ми притеснителни. Вариант - взимаш две свещички: една чаена и една цифричка. Чаената може да си я подбереш също в подходящ цвят. Монтираш цифричката в чаената и така получаваш основа и ефектна свещичка Simple Smile

# 871
- ако сложа по средата кръгче с надпис примерно, хем да закрие дупката от връхчетата на кутийките, как да го зкрепя, така че при махането му, да не се скъсат там парчетата?
Просто го поставяш в средата, без да го лепиш - като сложиш тортата на масата, поставяш и кръгчето.

Няма да съм в градината като "сервират" тортата, знам ли ги госпожите.... Мислех си сега с малко тиксо от 1-2 страни леко да го закрепя  newsm78

- как да бодна свещ, все ми се струва, че с това малко острие няма да е стабилна и ще пада?
Свещите с картонените торти винаги са ми притеснителни. Вариант - взимаш две свещички: една чаена и една цифричка. Чаената може да си я подбереш също в подходящ цвят. Монтираш цифричката в чаената и така получаваш основа и ефектна свещичка Simple Smile

Сега взех от Кауфланд не цифра, а обикновени, пръчки, те са по-остри и съответно по-леки. Ще пробвам и с тях и с твоя вариант.

Да ви кажа, че тази седмица, в Лидл пускат цветни хартии, но май или са много тънки, или другият вариант са много дебели

Мелодия, мисля, че при твоите торти гледах фигура на Елза отгоре, 3D. Някой тук беше дал шаблона, но не мога да го направя, особено тялото към полата. Има ли инструкции за такива като мен някъде?

# 872
Мелодия, мисля, че при твоите торти гледах фигура на Елза отгоре, 3D. Някой тук беше дал шаблона, но не мога да го направя, особено тялото към полата. Има ли инструкции за такива като мен някъде?
Ами аз съм го сваляла от нета http://family.disney.com/crafts/elsa-papercraft това е официалния сайт на Дисни, като кликнеш на жълтия бутон ще ти даде подробно описание стъпка по стъпка.

Намерих и това клипче https://www.youtube.com/watch?v=5xX7ysPumng но по мое мнение доста погрешно е показано сглобяването тук.

# 873
Ами аз съм го сваляла от нета http://family.disney.com/crafts/elsa-papercraft това е официалния сайт на Дисни, като кликнеш на жълтия бутон ще ти даде подробно описание стъпка по стъпка.

Намерих и това клипче https://www.youtube.com/watch?v=5xX7ysPumng но по мое мнение доста погрешно е показано сглобяването тук.

Мерси много, ще ги погледна

# 874
Момичета, търся идеи с какво да напълня една пинята. Сдобих се с една глава на Мики Маус и се чудя с какво нечупливо да я напълня.

Мерси предварително за идеите!

# 875
  • при палмите и алигаторите,FL
Балони, свирки, малки гумени топки, печати, стикери,пръстени/гривни -за момичета, колички за момчетата, малки шишенца за правене на сапунени балони. Естествено бонбони /не знам къде живееш, но при нас продават малки кутиики със стафиди, много се харесват и са удобни за малки дечица/.
Да не забравиш малки торбички за съкровищата.

# 876
временни татуировки, стикери с любими герои, стикита (има ги на килограм при китайците), малка висулка- аксесоар за телефон, многоцветни гумени гривни

# 877
Мерси, момичета! Живея в Белгия. При нас също има малко кутии със стафиди, ама се чудя дали при падането кутията няма да се отвори и стафидите да се разпръснат.

Малките торбички съм ги измислила, тях не мога да забравя, че са задължителни за тук. Пинята обаче за пръв път ще слагам. Дори не знам още къде ще я закача, но все ще измисля нещо.

Сърдечни благодарности за идеите ви. Довечера отварям Амазон да видя какво има.

А дали в Джъмбо бих могла да намеря подходящи неща? Следващия месец ще сме в БГ.

# 878
Сетих се и за фигурки някакви - лекички, от пяна, или такива за оцветяване, значки/или стикер-медал, или пък дървени детски магнитчета за хладилник

# 879
  • при палмите и алигаторите,FL

Малките торбички съм ги измислила, тях не мога да забравя, че са задължителни за тук. Пинята обаче за пръв път ще слагам. Дори не знам още къде ще я закача, но все ще измисля нещо.

Торбички за да събират съкровищата изпадали от пинятата Peace

# 880
Вярно, това не се бях сетила - уф, мозъкът ми явно започва да дава на заето вече, трябва му ваканция!

Мерси! bouquet

# 881
В Лидл има голям пакет гумени бонбони, които са в малки пакетчета, микс различни видове
Много са удобни за пинята

# 882
Здравейте. Четох темата на 2 пъти, но пак не разбрах за 18 парчета стандартния шаблон ли да използвам? За 1 ред ли?

# 883
  • Пловдив
Със стандартния шаблон  12 парчета затварят кръга Peace

# 884
А 18 как да направя? 6 ако оставя за 2 ред няма да се закрепят?
Има ли готов шаблон за 2 реда по 9 парчета? Не мога да изчислявам ъгли и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт