АВГУСТинчето голямо вече стана,бяга, за да хване мама

• 33 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Аз да си призная, до сега използвах сандалките на Колев и Колев за пантофи, но сега съм ги приготвила за яслата, че там да е с най-удобното му за ходене. Сега у дома за пантофи използвам едни гуменки, защото са с много хубава гумена подметка и не се пързаля. Иначе хубави пантофки имат Колев и Колев, Бефадо (полски, изпитано здрави и удобни)

# 601
  • в рaя
Благодаря, момичета  Hug
Днес вече няма разтройство, но пък скоро ще си имаме 2 зъбчета още - кътник и долен втори резец, та явно затова сме в това положение. Аз съм сигурна, че точно банана я запече, но сега видях, че не трябвало да се дава... пи чай от шипки, яде сварен картоф и някоя и друга я солета, я коричка препечен хляб. Но пък хуманата много си я хареса, снощи и тази вечер преди лягане и давам такова (за пиене с преходна чаша, а не за ядене на каша), че да не сме на кисело мляко поне на този етап. Вашата с банан ли беше? Явно Мими не е претенциозна и си и хареса  Crazy
И аз съм чувала много добри отзиви за Бефадо, но май нямат толкова малки номера или поне не съм намерила. Иначе и ние си ползваме обувките на КиК и в къщи, имаме и едни от тези чорапки, но много лесно и бързо ги събува (така е с всички чорапи Sad )
Аз долколкото знам всички ортопеди препоръчват да ходят боси (чорапки, терлички), а нашия каза за обувките, че на КиК са супер, поне 7-8 месеца след прохождането да са с анатомична стелка и да са високи, т.е. да обхващат глезена- за навън.
Мими Вичева, и моята Мими на всичко с човка вика "па-па"  Crazy
MaPuHa88 при кърмените бебчета е възможно и 1 седмица да не се изхождат. При нас това беше знак, че ми е намаляла кърмата и не и стига, но казват, че и инак си е нормално. Но при АМ мисля, че трябва поне 1 на ден. Давала съм дуфалак. Ако кърми - да яде майката сини сливи, круши и се сещам, че и аз пиех дуфалак, за да може да премине и през кърмата, имам някакви такива спомени. Но тези опити с мушкато, термометър и т.н. се отричат и може да си докарат някоя беля, не я съветвам да ги прави!

# 602
Крум има тези : http://novobebe.com/productDetails-bg-2629.html

Много съм доволна!

# 603
tzuntzurka, мерси, това даже ме устройва като място, дано да успея да отида тези дни  Hug

# 604
До преди малко бях в Джъмбо. за Варна говоря  Grinning
чорапките ,който купих( с точици да не се хлъзга и дребния) са на 4лв. Женските- 3 лв
За инфо споделям

# 605

много готини чорапчета с цяла силиконова подметка има в unique на "шипченски проход", обаче... аз ли съм нещо в грешка или 14 лв е супер скъпо за бебешки чорапи?

# 606
Не че нещо, момичета, но моята госпожица нещо много ги изсулва тия чорапки.Ходи десетина крачки и те се изхлузили.Да не говорим, че и тя им помага.Та за майчетата, които още не са пробвали и се чудят, препоръчвам да вземат едно чифтче и да видят как е. Аз съм се ориентирала към пантофки, но още не съм купила.

# 607
Аз да споделя, че ето тези чорапи с гумена подметка, на Бразилската фирма Bical: http://www.martis93.com/Bical-%D0%91%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0% … D0%B0%D0%BF%D0%B8
съм ги ползвала с дъщеря ми и постоянно падаха, изобщо не можеше да ходи с тях. Изобщо не ги препоръчвам.

# 608
ние сме с пантофи вече 1 седмица и съм много доволна, крачетата са топли и е много стабилен, взех  пантофи на Зетпол, следващите може да са Бефадо и да преценя кои ще са нашите.

# 609
jennie.to, то има ли нещо евтино на тази марка. Но поне смятам, че са много качественни, в смисъл Мерт имаше дрехи от тях, сега ги ползвам и за Берк - дрехи имам предвид. Разбира се и мааалката подробност, че колко ги носи дете на тази възраст, че да им стане нещо, но ...

# 610

много готини чорапчета с цяла силиконова подметка има в unique на "шипченски проход", обаче... аз ли съм нещо в грешка или 14 лв е супер скъпо за бебешки чорапи?

Dнес случайно влязох там и с изненада установих, че има точно такива чорапчета. Нашите бяха същите, но не знаех къде се продават. Скъпи са, но на Калоян са му много удобни и залепват перфектно за ламината, няма хлъзгане.
Но наистина е много скъп този магазин, харесах едно якенце, но като видях цената 99 лв и се отказах  Whistling Тия хора май не знаят, че има ибей  Mr. Green

# 611
Пуснах 2-3 снимки във фейсбук, но и тук да се похваля, днес оставих Миро на ясла Simple Smile.
Нямаше проблеми, беше весел. Той тепърва ще се усети, че има право да плаче, но за сега е примерно момче. Като си го взема ще докладвам как е минало.
Сега ми е много странно, отпуска съм, сама съм, не мога да си хвана посока. Вече се разходих с кучето и сега ще помързелувам  Mr. Green

# 612
  • София
Пуснах 2-3 снимки във фейсбук, но и тук да се похваля, днес оставих Миро на ясла Simple Smile.
Нямаше проблеми, беше весел. Той тепърва ще се усети, че има право да плаче, но за сега е примерно момче. Като си го взема ще докладвам как е минало.
Сега ми е много странно, отпуска съм, сама съм, не мога да си хвана посока. Вече се разходих с кучето и сега ще помързелувам  Mr. Green

Как искам и аз да мързелувам. Малката още плаче сутрин като дойде момента за раздяла,а вечер ме търси много докато се прибера. Вчера половинката направила грепката да отиде до вратата да провери дали е заключена и малката като решил,че съм се прибрала и се крия в къщи от нея,ревввв,не може да я успокои докато се прибера.После сумати време се гушкахме и не даваше да отида в другата стая без нея.

В къщи си ходи по-чорапи само,свикнала е и няма инциденти.

# 613
Спомням си, че с каката имах подобен проблем, като тръгна на ясла+сменихме жилището на предния ден и тя беше изпаднала в един стрес и след като я вземех си беше залепена за мен, докато не заспи вечерта. И така около 6м. В яслата спря да плаче след първия месец, но стреса от новостите я държа по-дългичко.

# 614
И Калоян беше залепен за мен щом се прибера от работа, сега е значително по-добре, заиграва се за малко без да иска да съм до него.

Общи условия

Активация на акаунт