Отговори
# 60
Съни честито...Да ви е жива и здрава малката кукличка,само радости да ви носи...

# 61
Анси честити ти много години : сигурно са ПОНЕ 25 : ) Най-орекрасия подарък, както каза някой - поне след месец!
Съни - ше спиш ами, как няма да спиш - сънят ти е бил полезен да се произведе това мляко...след цялото това безсъние! И аз не чувах Елица като плаче и моята "съквартирантка" - полицайка през нощта ме будеше и вика: " Елица реве" - и аз се чудя къде съм и коя е тази Елица...Питам полицайката - как чуваш, а тя: "Ааа, аз всичко виждам и чувам" Laughing
Лусине - стига се самонавива де! Най-накрая ще вземеш, че щеродиш! И на мен ми се смъкна малко корема, щях вчера да успокоявам Ахилеа, да не очаква още много да й расте корема, вече ще спадат : ) Ахилеа - хубаво, че не са ти потекли водите! Само да знаеш, ч епо принцп има начин в болницата да се разбере, дали това, което изтича са води или не - има метод с оцветяване, ако са околоплодни води при прибавяне на едно багрило, те се оцветяват...
Отивам да си взема матрачето - в крайна сметка поръчах Магнифлекс бейби!

Целувки, мацки! Прекрасен ден!

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 14:34 от el_bozhko

# 62
Здравейте и от мен! И аз вчера се стреснах и си досъбрах багажа за родилното, останаха ми само документите да си взема. Аз от доста време си мисля, че ми се е смъкнал корема надолу и може би е защото вече не ме опира горе, но то сигурно е нормално. Моят малък мъж не е спрял да рита и имам чувството, че ако можеше щеше да ми пробие корема!
Съни темата е чудесна!
Анси честит рожден ден! Желая ти здраве и безпроблемно раждане!

# 63
  • София
Съни, браво момиче! И с бебче си пуснала темата и както винаги е страхотна!

Днес бях на преглед, нашата принцеса вече е 2,5 кг. Направо се шашнах за 3 седмици е наддала 1,2кг. Crazy Доки каза, че и към края на септември да родя, пак ще е добре, защото беба е едричка. Надолу с главата е, околоплодни води  и всичко останало е наред Grinning Много съм доволна.
Иначе покрай подранилите беборанки и аз взех, че си приготвих багажа.

Анси newsm59

Зеирна, дано малкото ти момченце оздравее по - бързо. И аз като дете имах такъв проблем- в първи клас и с двете ушенца. Сега си чувам и не съм имала никакви проблеми със слуха.

Варненки и аз съм на линия за утре. Нямам търпения да ви видя Hug

# 64
Сега прочетох,че си имаме ново бебче в отбора!!!  newsm74  Много се радвам за Съни и малката и кукличка!!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!!

# 65
Честита ни нова тема и дано другите бебета си почакат още малко.Голямо писане.Докато успея да се разпиша ще пуснете нова тема.Съни, благодаря.Първа на всички фронтове.

Съни,не се обвинявай за проспаната вечер.Имала си нужда след изтоштителното раждане.И аз имах същата случка с първото си раждане.Не бях спала две нощи и на третата като съм заспала моята съквартирантка въобще не могла да ме събуди, а моята госпожица цяла нощ ревала.Горкото момиче цяла нощ се разхождала с нея и дори я беше накърмила.

Аз още нямам готов багаж за болницата и почвам да се притеснявам, но тези дни трябва и това да свърша.

# 66
Момичета,някой да ми напише под какво име на албума да търся снимките на бебчетат в snimka.bg за да ги разгледам,че нещо съм забравила!!  Joy  Напоследък ми се случва често да ми изкачат от главата най-елементарни неща!

# 67
Последното нещо преди да заспя е да надникна в нашта темичка, и после сутрин пак. Колкото повече пишем, йолкова по-добре.

Аз от няколко дни сам с големи болки и на легло. Стискаааааааам тука! Сигурно бебето пак отбелязва активен разтез и ще ми се прасне матката. Никакви лекарства не пя, защо? - и аз не знам...

За лекото изтичане на водите - може. Аз така родих предния път. Петно на анцунга, около 10 сантиметра. Измих се преобух се. След няколко часа пак. Веднага на доктор и той ми даде едни големи хапове да си слагам отдолу, за инфекция, течение. Купих ги аз, но сърце не ми даде да сложа нещо близо до бебето. На другия ден пак и пак и пак, все по малко. Пак на доктор. това става в петък. Отидах пак на доктор и той каза, оооо на теб ти изтичат предните води, това било водите които се намират между шийката на матката и главата на бебето. Хайде ела в понеделник в 9 за секцио, нали така искаше. Викам да.
 В понеделник бях с 2 сантиметра разкритие но без никакви болки и контракции. Моя син се роди в 35 седмица и 4 дена. Беше си 2960 и 49 сантиметра. Всичко ок. Така че МОЖЕ води да текат по малко. Безцветни са и на нищо не миришат. Просто ей така си мокри от време на време.

Аз като ходих на курсовете за раждане акушерката каза че най добре било да се роди в 37 седмица ( +/- 1 седмица ). Не обичали да се стига чак до края, трудно за майката било. Така че ако мога да се оттърва пак в 36 седмица, УУУУ ХУУУУУУ - дупето в тавана!!!

Sunny, това суеверие точно си го мислех с тебе на ум. Аз не съм много суеверна, но майка ми е. Тя вика: за туй на хората им върви защото се съобразяват. Ммм, сигурно не е права, но ми е забранила да казвам кога ще раждам, и най вече като тръгна към родилното. И друго има от ежедневието: Като ме питат как сам, да не казвам добре, а да казвам не се оплаквам. От малъка така сам свикнала. По принцип, спазвам каквото ми оттърва.

В понеделник качих снимка на бебо в Фацебоок, ама му се вижда физиономийката, с отворена устичка, и косичка има и дълго бритонче - много сполучлива снимка от ехографа. Майка какво ме направи ако знаетеееее - на дребни стотинки, ама аз стискам очите и мълча... Така че къде вярвам, къде не вярвам. Работата е 50/50.

Аз май бях една от първите дето почна да пазарува и да се приготвя за бебо, но вие всички ме изпреварихте - багажа ми за болницата не е готов. Да взема да се засръмя и аз да го приготвя. Sunny - трябва ли ти помпа за карма? Аз още не съм си взела и се чудя какво да правя. Толкова са скъпи и да не ми трябва...

# 68
Baby Cakes аз също се колебая за помпа за кърма.....след подробно проучване съм на мнение, че най-добрите са на Avent,  но тъй като незнам дали ще ми трябва, а паричките не са малко, също така разбрах, че тези на Bertoni (около 20лв) са много добра имитация и вършат добра работа. Така, че за болницата мисля да си взема на Bertoni,  а в последствие ако имам голяма нужда от нея може да си взема на Avent.

# 69
За помпата,аз си нося,защото я имаше в списъка за болницата,който ми дадоха,но не съм я ползвала досега...и дано не ми се и наложи....Все пак ще е хубаво да си носите за всеки случай. Wink

Али си се буди сама за ядене вече,ама нещо не може да си направи режим още и много ме обърква...До  12ч. си се будеше на 2 часа,очаквах да се събуди сега в 2,но не...Ще я будя аз в 3,ако тя сама не се събуди.Вчера пък въобще не се будеше сама...Много ме обърква.С Боян не беше така,той си се будеше сам...през 1 час Crazy

# 70
Не бях спала две нощи и на третата като съм заспала моята съквартирантка въобще не могла да ме събуди, а моята госпожица цяла нощ ревала.Горкото момиче цяла нощ се разхождала с нея и дори я беше накърмила.
Joy Joy Joy
Baby Cakes - а аз отскоро като ме питат как съм и казва: "Както изглеждам - така се и чувствам>" И никой не смее да ми каже, че нещо не ми е добре: ) всеки отговаря: "Значи - прекрасно" : )
Шемет - жива да си! Изпрах де що има плюшена играчка без механизъм. Първо ги пуснах на програма "Ръчно пране" - нищо не стана, после на една "Микс" - и ела да ги видиш какви са свежи, чисти, бели : ) Интересно, че пуснах най-различни цветове и се запазиха! бДа не пробвам ли и тези с механизмите?
Момичета - да ви питам, тези изследвания за СПИН, сифилис и хепатит В кога ви ги пуснаха? Защото пърият път ги имах още някде към средата, а този път (същият гинеколог) още не ми ги е назначил...аз имам някакви от октомври 2010 (за детската градина) - ще ми свършат ли работа?
И още нещо - скоро разглеждах новия имунизационен календар от 2010 - хванах се за главата, така са го наблъскали #2gunfire Срамота! То бива лобиране, то бива маркетнг, но в един ден д ти сложат пентаксим (ифтерия+тетанус+коклюш+полио+менингит) + пневмококова (поливалентна), тов просто е...безобразие!!!...Ще го мисля после!

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 14:38 от el_bozhko

# 71
valeto84 не се притеснявай за болничния няма проблем , че ще ти го издаде малко по-късно . Аз излизам по майчинство от 22.08.2011 , а ще ми го издаде на 29.08.2011г. защото моя доктор е в отпуска . Предния път като ми даваше болничен също ми го издаде със закъснение и  нямаше проблем .
Като гледам снимките на Али и Сара много се разчуствам и двете сладки , невинни и красиви  newsm76

# 72
Sunny, какво е виновно твоето бебе, че нито познава часовника, нито знае, че нощем се спи Joy довчера не му се е налагало да усеща глад и да прави усилия да го уталожи, та докато се научи, има да се чудиш Peace ще си направи само режима и ще му хванеш цаката, но поне месец има да почакаш. така че почивай във всяка свободна минута и не слушай много съвети-води се по бебето Peace

усещам как всички ще се психясаме на тема "преждевременно раждане" ooooh! ние явно няма да мърдаме никъде, а на Лили така и се ходи на море, че 2 не вижда. днес дори си пееше "мама ми купи днес МОРСКА книжка със картинки" hahaha

el_bozhko, аз отсега мисля да се договарям с нашия док. да не слагаме по 2 ваксини в един ден, а да ги правим през седмица Peace също знам, че преди ваксинация е добре да вземе детето 5 гранулки Туя 15CH, а след боцкането на мястото се поставят специални охлаждащи лепенки Peace

Ахилеа, от мерак да родиш по-рано, да не вземеш да преносиш пък ти Laughing на мен, иначе новите изследвания ми дават HB 113-явно продължават да действат хапчетата, дори и след като ги спреш Praynig

# 73
Baby Cakes, стискай! Дръж се, още малко остана.  Wink Иначе ще се наблюдавам дали ще има други изцепки на тема "околоплодни води", но тези дори не ми бяха по бельото и не ми намокриха тялото понеже се оказа фалшива тревога.

Jeni* и ти си имала смешно изживяване.  Laughing Много се забавлявах докато го четох.

dessy encheva, много се радвам че хемоглобинът ти е стигнал такива високи стойности. Аз се успокоих и спрях да закусвам /от кога чакам този момент!  Praynig/ и спрях да ям толкова месо и сега само да няма изненада в понеделник - драстично понижаване.  Laughing

# 74
Valeto 84, според мен доки ще ти издаде болничния на самата дата, но просто ще ти го даде като отидеш на прегледа на 2-ри. Няма как да не го издаде навреме, ще го глобят от касата иначе.
Съни, и аз бях много изтощена след раждането, разбирам те прекрасно - не се обвинявай, че не си чула бебка  Hug
Относно помпата за кърма - момичета, не пестете пари от нея, това е една от най-важните покупки според мен  Hug Може да не ви трябва веднага, но примерно след време като искате да излезете вечер с милото ще трябва да оставите кърма за бебо. На ръка се цеди трудно и бавно, особено, ако не е имало кой да ви покаже как става!

Общи условия

Активация на акаунт