Мнения за ЧОУ "Образователни технологии"

• 75 576
  • 233
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз ли? JoyJoyJoy Разсмя ме в това лошо сдухващо време Joy
За разлика от теб, анонимна и от вчера във форума, аз пиша от 20 години вече, децата си изгледах във форума и половината форум знае коя съм, къде работя и каква ми е връзката с ОТ.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 17:01 от Бърди

# 226
Търся помагала по Литература за 11 и 12 клас от школа Образователни технологии. Готова съм да ги закупя.

# 227
Здравейте,

Търся актуална информация за училището и по-конкретно за етап 5-ти - 7ми клас ?
Чудя се също, защо не се намират никакви актуални отзиви за Джани Родари, което е на същото място като локация. Интересно би било да се сравнят.

# 228
Моля, за актуално мнение за училището след 7 клас.

и аз се присъединявам, ще се радвам на актуални включвания, поразрових се из коментарите назад и уви, съм повече притеснена от това, което прочетох .. определено човек остава с друго впечатление при лична първа среща с училището ...

# 229
  • София
и аз се присъединявам, дано някой сподели впечатленията си, и по конкретно за 5ти клас?

# 230
Моето дете е 5-ти клас там. От първи е в училището. Засега нямам някакви генерални забележки. Дисциплината е на ниво, както и обучението. Не се толерира агресия и се реагира.
Ако имате конкретни въпроси, ще ви отговоря.

# 231
Каквото и да се споделя е малко за случващото се в училището, извън маската.
Вижте резултатите на училищата от ДЗИ и НВО и ще си отговорите!
2025 - ДЗИ с 52 деца резултат под средния за София. Почетно 224 място , много под всички частни училища и гимназии.

# 232
  • София
Каквото и да се споделя е малко за случващото се в училището, извън маската.
Вижте резултатите на училищата от ДЗИ и НВО и ще си отговорите!
2025 - ДЗИ с 52 деца резултат под средния за София. Почетно 224 място , много под всички частни училища и гимназии.
разкажете ни, за случващото се извън маската?!

# 233
Дъщеря ми е тук 3 клас вече, планирам след 4 да се пробваме за Питагор/ Първа Частна Математическа /

Плюсове - много съм доволна от образователният процес, плавен преход, средно натоварване. За частно училище, не е маниакално като пример Британика. Учи се сериозно, добре, обръща се внимание и на деца, които за нещо имат някакво изоставяне / примерно моята има дислексия, работим много успешно с у-щ логопед/ , сериозно се застъпва и английски и математика и БГ , без да има свръх пренатоварване.
Средата на нашият випуск е много добра - интелигентни деца, ученолюбиви, с амбициозни родители в рамките на нормалното - всяко дете се занимава със спорт, музика, някакъв втори език - моята беше първо на джудо, сега на карате, ски, езда и пиано.
Много добре адаптирани класове, където се цени кръгов подход и нула аутсайдери.
Негативи - лоша база за частно у-ще / две тоалетни на три паралелки/, лоша храна, лош стол / по-точно зле приспособен/, липса да единна обща сграда, няма плувен басейн / моята ходи отделно на плуване на друго място/ , няма обособена хубава външна площ

Общи условия

Активация на акаунт