Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 25

• 26 226
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Оооооо, сетих се за още едно положително обстоятелство, с което страховете ми се унищожаваааат, ........ така ще чакаме 2012г. с надежда, а не със страаааах !  Joy Joy Joy Joy Joy

Да скъпа ...за светлина на хоризонта smile3521 smile3521 smile3521

Не забелязвате ли ,че не говоря вече за  ТУНЕЛ...а ХОРИЗОНТ.............

# 91
Оооооо, сетих се за още едно положително обстоятелство, с което страховете ми се унищожаваааат, ........ така ще чакаме 2012г. с надежда, а не със страаааах !  Joy Joy Joy Joy Joy

Не забелязвате ли ,че не говоря вече за  ТУНЕЛ...а ХОРИЗОНТ.............
Обичам ви сладурчета hahaha txtloves newsm51

# 92
Дано, може и да ни огрее Joy Joy Joy Joy Представете си първи кипри до Еркан smile3508

newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44  Joy Joy Joy Оооооооооооо и автограф само е достатъчнооооооо ! Joy Joy Joy

[color=navy]ОООООООООО...тъй си мислите Thinking...той като ни се изпречи ,ще загубим ума и дума..... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Завивиси  в какво положение ще сме като ни се изпречи Joy Joy Joy Joy

Еееееееее, разбихте ме !  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Белчееееееееееее...направо ма уби[/i] doh rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 93
Още 12 дни и ще разберем какво ни предстои в сезон 2 ! newsm78 newsm78 newsm78
Оооооо, сетих се за още едно положително обстоятелство, с което страховете ми се унищожаваааат, ........ така ще чакаме 2012г. с надежда, а не със страаааах !  Joy Joy Joy Joy Joy

Не забелязвате ли ,че не говоря вече за  ТУНЕЛ...а ХОРИЗОНТ.............

Чул те, Господ ! Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 94

Разкош в любимата ми цветова гама !!!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 newsm20 newsm20

# 95
Арфиииииии....скъпа Hug...не навлизай толкова на дълбоко...не си затормозявай хубавата главица Naughty ....Филмът е един художествен продукт ,било то измислица или истина/по конкретен случай/Преди време някои пишещи в темата дами даже ме обвиниха ,че не зачитам сериозността на капитанската професия...даже имаше и някакъв абсурт...боже ,не мога да се сетя newsm78 ,но си беше АБСУРДНО твърдение ...тъй ,че давай да си коментираме,да се забавляваме.... bowuu...

Све, моите размисли и надежди са само за Еркан newsm10 newsm10 newsm10, а за Али отдавна съм си казала мнението newsm11, ако остане без развитие образа му и newsm17 newsm17 newsm17 да се промени към добро !

Да скъпа ,знам ...като моите ,като на Бел....но Еркан е артистът ,а Али е героят му....а за образа му не се кахъре...ще претърпи промяна ...сигурна съм...ммм..даааааа..... newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

# 96

Прелестна....Тук ,в този момент беше като разцъфнала роза....сияйна,токущо разперила нежните си цветове за обич ,за много ,много любов.... newsm10 smile3521 smile3501 txtloves   love001

# 97
Арфиииииии....скъпа Hug...не навлизай толкова на дълбоко...не си затормозявай хубавата главица Naughty ....Филмът е един художествен продукт ,било то измислица или истина/по конкретен случай/Преди време някои пишещи в темата дами даже ме обвиниха ,че не зачитам сериозността на капитанската професия...даже имаше и някакъв абсурт...боже ,не мога да се сетя newsm78 ,но си беше АБСУРДНО твърдение ...тъй ,че давай да си коментираме,да се забавляваме.... bowuu...

Све, моите размисли и надежди са само за Еркан newsm10 newsm10 newsm10, а за Али отдавна съм си казала мнението newsm11, ако остане без развитие образа му и newsm17 newsm17 newsm17 да се промени към добро !

Да скъпа ,знам ...като моите ,като на Бел....но Еркан е артистът ,а Али е героят му....а за образа му не се кахъре...ще претърпи промяна ...сигурна съм...ммм..даааааа..... newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

Дано Све , мисля си и аз че образът на Али има голям "мегдан" - да се развива Wink

# 98
# 99
Може би затворът ще свърши тази работа newsm78...промяната,или ...под въздействието на някой от там...или пък ,нещо друго ще се случи...трагично...но да не викаме дявола....ще чакаме.... bowuu

# 100
# 101
Може би затворът ще свърши тази работа newsm78...промяната,или ...под въздействието на някой от там...или пък ,нещо друго ще се случи...трагично...но да не викаме дявола....ще чакаме.... bowuu

Всяко зло, за добро - вярвам че така ще се случат нещата Wink

# 102
Да и на мен такава мисъл ми се върти, но досега почти нищо не им огатнахме на сценаристите, така, че ........ чакамеееее !

Ееееее, тази вечер се получи много готинаааааааа ! Но аз ви оставям да творите, милички, а утре ще се наслаждавам !  love001  love001  love001

# 103
И аз макар и късно, че се включих си изкарах страхотно с вас - за пореде път txtloves txtloves txtloves

# 104
Лека нощ, милички ! smile3524 smile3524 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт