Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 25

• 26 272
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
И още един с Осман

# 136
# 137
На сегашните ли снимки се е случил инцидента с Берин ? newsm09 Дано не е нещо болезнено, макар, че порезните рани са си тежки и гадни! Ами белези newsm78, дори и поръцете и' да са, зарастват най - бързо, но пак е гадно, ние жените знаем най - добре! Naughty

# 138
Трейлърите показват една доста идилична картинка, без обаче да съм наясно какво говори разказвачът newsm78 Никъде не чух името на Али и Карото не я показаха. А какви бяха тези с пистолетите, насочени към Сюлюман, това изобщо не ми хареса Naughty и как ехидно се посмихваше Мурат - нещо не е като хората тук ! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 139
На сегашните ли снимки се е случил инцидента с Берин ? newsm09 Дано не е нещо болезнено, макар, че порезните рани са си тежки и гадни! Ами белези newsm78, дори и поръцете и' да са, зарастват най - бързо, но пак е гадно, ние жените знаем най - добре! Naughty

Да на сегашните, защото пише , че броени дни преди началото на втори сезон Беррин е пострадала, но подробности няма все още Sad

# 140
Извинявай, миличка Бел, знам колко обичаме всички Айлин, но външният и' вид ми приличаше малко на......... Хасефето ме изплаши направо !Как се прави такава роля newsm78 ще има доста да преживяваме ! Кой ще се погрижи сега за тази жена? Май пак на Джемиле ще се падне да действа ! Thinking Thinking Thinking

# 141
Трейлърите показват една доста идилична картинка, без обаче да съм наясно какво говори разказвачът newsm78 Никъде не чух името на Али и Карото не я показаха. А какви бяха тези с пистолетите, насочени към Сюлюман, това изобщо не ми хареса Naughty и как ехидно се посмихваше Мурат - нещо не е като хората тук ! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Определено ни очакват много вълнуващи епизоди Wink

# 142
Извинявай, миличка Бел, знам колко обичаме всички Айлин, но външният и' вид ми приличаше малко на......... Хасефето ме изплаши направо ! Кой ще се погрижи сега за тази жена? Май пак на Джемиле ще се падне да действа ! Thinking Thinking Thinking

Много различна Айлин, красива , но и на мен ми се видя така............по освободена някак Joy Joy Joy

# 143
А за Хасефе нали пишеше някъде из новините , че полудява - изглежда ми на такава Sad

# 144
И още едно сладко бебе се очератава на хоризонта, виж Джемиле колко одухотворена и спокойна изглеждаше с него! bowuu bowuu bowuu

# 145
И още едно сладко бебе се очератава на хоризонта, виж Джемиле колко одухотворена и спокойна изглеждаше с него! bowuu bowuu bowuu

И много хубава Wink

# 146

Изчезвам, че да се наспа бързо Joy Joy Joy и преди детския рожден ден, на който ще водя детето да успея и да се запиша в темета Peace Joy Joy Joy

До утре Hug

# 147
Извинявай, миличка Бел, знам колко обичаме всички Айлин, но външният и' вид ми приличаше малко на......... Хасефето ме изплаши направо ! Кой ще се погрижи сега за тази жена? Май пак на Джемиле ще се падне да действа ! Thinking Thinking Thinking

Много различна Айлин, красива , но и на мен ми се видя така............по освободена някак Joy Joy Joy

Да нямаше я чистотата на лицето и очите и', свенливостта, очакването на влюбената в Сонер жена, а по - скоро изглеждаше примирена със съдбата си, едва ли не '' Като ми е такава съдбата, дай да го ударя на живот ! "

# 148
Лека и на теб, миличка !  smile3524 smile3524  smile3524
  bouquet  bouquet  bouquet За теб, много си се трудила днес ! Благодаря !  Hug Hug Hug

# 149
Малеееееееееее ooooh!.....момичета ...какво е това чудо Thinking....започва се с побъркацията още от сега....... #Crazy #Crazy #Crazy

Няма и следа от Али  ooooh! ooooh! ooooh!....Карото въобще не я мисля..... Naughty

Мете....възмъжал...кви бакембарди пуснал..... Peace Laughing

Берин....пак тъжна ,уплашена.... Cry ooooh! Cry

Айлин Shocked....боже  Shocked...и аз си помислих  същото ,каквото вие си мислите....дано да не е така ...дано .... Praynig Praynig Praynig

Мурат Shocked...много гадно гледа #Cussing out , а Сюлейман ...защо го заплашват с оръжие.... newsm78 ooooh!

Осман....влюбенн Joy...не слуша в час Naughty....директора май спомена нещо за брат му.... Thinking

Джемиле...красива,спокойна Peace Laughing...а детето...в нея...поредния трети син или дете на Берин... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт