Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 25

• 26 365
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Ето и по - известна версия на оркестровото изпълнение.......

# 241
Знаеше ли го това Арфи, много приятна мелодия Wink

# 242
Определено ще има любов през новия сезон Peace smile3521 txtloves

# 243
Свързвам я с филмите на Ален Делон и после като сложих заглавието  ми излезе и Джони Холидей, като изпълнител,  но мисля, че и други са я пяли........ В общи линии припевът е по - ясен за превод... " Без приятели и без любов оставам сам завинаги ........." - това се пее накрая

# 244
Свързвам я с филмите на Ален Делон и после като сложих заглавието  ми излезе и Джони Холидей, като изпълнител,  но мисля, че и други са я пяли........ В общи линии припевът е по - ясен за превод... " Без приятели и без любов оставам сам завинаги ........." - това се пее накрая

http://www.youtube.com/watch?v=OUAXWjg06Bg

Опасна си Арфи newsm10 Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet

# 245
# 246

Опасна си Арфи newsm10 Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet

Сега я прослушах цялата песен........ ако точно отговаря на филма, ще има доста вълнения........

Двама приятели отраснали от малки като братя се влюбват в едно и също момиче....... Единият отстъпва и заминава......., но другият вече не е щастлив...........

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 22:39 от arpha

# 247

Светлииииич, здравей, миличка, хайде, че треска ни тресе тук....... Викай си спомените за Оркестъра на Раймонд Льофевър, както грубо се произнася на български и за Джони Холидей! newsm68 newsm68 newsm68

# 248
# 249
Свързвам я с филмите на Ален Делон и после като сложих заглавието  ми излезе и Джони Холидей, като изпълнител,  но мисля, че и други са я пяли........ В общи линии припевът е по - ясен за превод... " Без приятели и без любов оставам сам завинаги ........." - това се пее накрая

Опасна си Арфи newsm10 Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet

Сега я прослушах цялата........ ако точно отговаря на филма, ще има доста вълнения........

Двама приятели отраснали от малки като братя се влюбват в едно и също момиче....... Единият отстъпва и заминава......., но другият вече не е щастлив...........

bouquet

Аха, само дето тук двамата са братя, а не са като братя Wink

# 250
Да, точно, но ти свърши цялата работа със заглавието, миличка !  smile3501 smile3501 smile3501Другото е само спомени, спомени...... Аз не помня заглавия, само мелодии....

# 251
Да, точно, но ти свърши цялата работа със заглавието, миличка !  smile3501 smile3501 smile3501Другото е само спомени, спомени...... Аз не помня заглавия, само мелодии....

А не Арфи, ти ни отвори очичките за това  bouquet
И в повечето случай като знам, че текстовете от саундтрака отговарят на съдържанието на филма, то значи ще ни очаква един много, много интересен сезон Wink

# 252

Beşinci Çocuk Geliyor

Kanal D'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' 6 Eylül'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Duygu yüklü bir bölüm ile sezon finali yapan dizinin yeni sezon fragmanları yayınlandı.      

Erkin Koray'ın 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' şarkısı ile başlayan tanıtım filminde  Küçük Osman okullu oluyor. Osman'ın merakla beklediği ilk öğretmeni ailenin yakından tanıdığı bir isim olacak.

Liseler arasında yapılan müzik yarışmasına birinci olan Mete ise ilk röportajını verecek.

Ali'nin tecavüzüne uğrayarak hamile kalan Cemile ise beşinci çocuğunu dünyaya getirecek.  

ТУК

smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10Дааааааааа ! И какво сега? Бебето на Берин ли е, зщото от преводите ми се стори, че говорят за петото дете на Джемиле... newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 23:00 от arpha

# 253
Оффффф...момичета ,станах на разногледа....толкова неща сте постнали от вчера  следобяд......

АЙЛИН....просто нямам думи....красавица отвсякъде..... #Crazy #Crazy #Crazy

Мурат злобей #Cussing out....нали беше много важен #Crazy....кажи речи прогони брат си.... ooooh! #Crazy

Слънчо ,мерсаж за превода... Hug

Другите новини пущахте ли ги на Гугъл...ако да ,какви са... newsm78

БЕЛ....страхотни колажи  Hug Heart Eyes

АРФИ....супер готина музичка... Hug Heart Eyes

# 254
Днес новините са ми пълна каша Све, голяма обърквация Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт