Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 25

• 26 220
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Момичета,довечера от 22.00 ще дават Gecenin kanatlari -филма с участието на Еркан и Берен

Благодаря ти Слънчо  bouquet

# 541
Привет, момичета Hug

Ето инфо за новия сезон директно от актьорите:

Новия сезон ще започне с прескачане във времето.Действието ще се развива
2 години по-късно.
Питат Yildiz Atiksoy какви промени ще претърпи героинята и Беррин.Казва,че най-малко промени ще има тя.Визуалната промяна ще е в по-тъмнят цвят на косите и.
Питат Farah Zeynep Abdullah каво трябва да е развитието на връзката м/у Айлин и Сонер,а тя отговаря,че според нея Мурат трюбва достойно да се оттегли при тези обстоятелства,а не да напира безсмислено и,че според нея двойката трябвада избяга далеч от всички и да се сдобие с деца.
Семейството и живеев Англия и споделя,че въпреки честите и пътувания и е трудно да свикне с липсата им.

Докато Мете е загубил вярата в любовта,той ще изживве голяма изненада.Ще стане рок звезда.
Aras Bulut İynemli споделя,че снимачната площадка е разделена на две.Неговият герой ще се снимав различна снимачна площадка от тази на Беррин.Питат го дали е взимал специални уроци по актьорско майсторство заради това,че го коментират колко добре играе ролята си.Казва,че въпреки,че произлиза от семейство на таланти,той е станал актьор на по-късен етап.В момента учи за самолетен инжинер.През лятото е получил предложения за участие в игрални филми,но е отказал защото е предпочел да си почива.
Фен е на Шон Пен,Брад Пит.Поучава се също така от Еркан Петеккайа и Мете Хорозоулу.

Емили  bouquet

# 542
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Момичета,довечера от 22.00 ще дават Gecenin kanatlari -филма с участието на Еркан и Берен

СЛЪНЧИЦЕЕЕ....мерси....   love001 По канал Д ли ще го дават... newsm78
Не,по  Atv
Обаче го няма филма , а някакъв сериал има newsm78 newsm78 Вчера са го давали май newsm78

# 543
wavey wavey wavey Ехооооо ! Беееееел ! Hug Hug Hug

# 544
# 545
# 546
Бел, открих няколко ваши колажи със Све в общите снимки за филма, зарадвах им се много ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 547
Представяш ли си, това е било преди почти година !

# 548
Бел, открих няколко ваши колажи със Све в общите снимки за филма, зарадвах им се много ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Embarassed Embarassed Embarassed  bouquet

# 549
Представяш ли си, това е било преди почти година !

Аха и сега като ги видим всички - колко ли ще са променени Crazy

# 550
  • София
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Момичета,довечера от 22.00 ще дават Gecenin kanatlari -филма с участието на Еркан и Берен
СЛЪНЧИЦЕЕЕ....мерси....   love001 По канал Д ли ще го дават... newsm78
Не,по  Atv
Обаче го няма филма , а някакъв сериал има newsm78 newsm78 Вчера са го давали май newsm78
ПАууу наистина,къде съм гледала и аз  ooooh! ooooh! ooooh! http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2011/09/02

# 551

Да, а малкият е като изписан на тази снимка !

# 552
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Момичета,довечера от 22.00 ще дават Gecenin kanatlari -филма с участието на Еркан и Берен
Не,по  Atv
По програма е днес http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2011/09/02

Аз няма да го гледам сега, миналото лято няколко пъти го изгледах в ютюб !
Да не би да е от 23,40ч. ?

# 553
Не,по  Atv
ПАууу наистина,къде съм гледала и аз  ooooh! ooooh! ooooh! http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2011/09/02

Споко Слънчо  bouquet понякога стават грешки Wink

# 554

Да, а малкият е като изписан на тази снимка !
smile3521 smile3521 smile3521

Много хубаво дете, харесва ми много Wink

Общи условия

Активация на акаунт