Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 25

• 26 114
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
# 618
Какво ме мъчи, неизвестността, нетърпението, очакването........ все прозаични неща ! Свикнах с този филм, липсваше ми цяло лято......... Сон бахар си е друго - пълно удоволствие, а Ойлето си е интрига !

# 619
Какво ме мъчи, неизвестността, нетърпението, очакването........ все прозаични неща ! Свикнах с този филм, липсваше ми цяло лято......... Сон бахар си е друго - пълно удоволствие, а Ойлето си е интрига !

Не остана мила, още два дни само Wink

# 620
"Osman benim"

‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin senaristi Coşkun Irmak, hikâyesiyle milyonları ekranlara kilitleyen minik Osman’ınkendisi olduğunu açıkladı

04 Eylül 2011 Pazar, 09:10:20

ТУК

Ти какво разбра от интервюто? Това е писателят, който разказва живота си ли ? newsm78 newsm78 newsm78

# 621
# 622
"Osman benim"

‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin senaristi Coşkun Irmak, hikâyesiyle milyonları ekranlara kilitleyen minik Osman’ınkendisi olduğunu açıkladı

04 Eylül 2011 Pazar, 09:10:20

ТУК

Ти какво разбра от интервюто? Това е писателят, който разказва живота си ли ? newsm78 newsm78 newsm78

Разбрах , че сценариста е Осман, пише за себе си newsm78
че Осман няма да е сериен убиец;
че сценариста е играл в театъра и има издадени 13 книги;
че ще описва собствения си живот във филма, но не точно;
че е гледал някакъв филм с Еркан и е решил , че той ще е Али;
Питат го дали филма ще е 4 сезона, а той казва че това е бизнес и ще продължи толкова дълго, колкото условията позволяват
Осман май ще стане писател;
Жена му ( на сценариста) е Селма от филма
Баща му е бил моряк, но не такъв като Али

Това разбирам, но дали е така не съм сигурна Joy Joy Joy

# 623
Благодаря ти, миличка ! И аз толкова схванах и още, че всъщност си е писател, но писането на сценарии за него е било предизвикателство в точния момент ! А,и че май майка му е починала на солидна възраст !

# 624
Благодаря ти, миличка ! И аз толкова схванах и още, че всъщност си е писател, но писането на сценарии за него е било предизвикателство в точния момент !

smile3521 smile3521 smile3521

Да има и още не в общи линии е това Wink

# 625
" Дължина: Този сезон повече зъби! "

Така превежда Гугъл информацията за Айлин !   Joy Joy Joy

# 626
# 627
# 628

Joy Joy Joy Joy

# 629
  • София

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт