Отговори
# 615
Карола мила  Hug не съм спряла да мисля за теб,прегръщам те силно и ти пожелавам скоро да се похвалиш при нас  Hug
Обсъждате хемоглобина,моят за сега е добре,но на приятелката ми с която бременеем заедно е 107 и лекаря и изписа нещо.Не знам колко е долната граница,но от зълва ми знам,4е ако майката развие анемия по време на бременноста може да се прехвърли и  на бебето.Племенницата ми е така и доста време се бориха да вкарат хемоглобина и в границите.Но при нея се е стигнало до там по вина на лекарката която я е следила,за цялата бременност са и правили изследвания само в на4алото  ooooh!Живи и здрави да сме нали ни следят вси4ко ще е наред .
А за крампите ооох  ooooh! ужасни са ,тъкмо про4етох от вас 4е имате и след няколко нощи и мен ме нападнаха явно съм извикала защото мъжът ми се събуди уплашен.И с първата бременност имах ,въпреки 4е пиех лекарства.Това да са ни кахърите PraynigОтивам на фризьор,а на вас ви пожелавам прекрасен и спокоен ден мами  bouquet

# 616
Здарвейте, бих искала да се присъединя към вас. Казвам се Хриси от Казанлък, в 22 г.с. съм, това е нашето първо детенце, да е живо и здраво. Моят термин е 12. 01.2012 г. Сега съм в процес на разглеждане на всичките теми , които сте направили, то голямо писане е паднало, а аз чак сега ви намерих Simple Smile

# 617
  • гр.София кв.Драгалевци
Дидка-бандитка-аз бях булка Юли и искам да ти кажа,че се ''счупих'' от танци и от хора.Мен не ме болеше след това нищи,само по едно време,ама аз вече май съм казвала,ме заболяха прасците ама ми обясниха,че е нормално.И така,ама ти както си прецениш,все пак всичко е индивидуално Simple Smile

Usmivka66-аз съм студентка редовно обучение и също ще си подам молбата за паричките.Аз знам,че в момента на подаване трябва да си студентка редовно ама може и преди това да изискват ама не съм сигурна,защото аз от 2 години съм си и когато и да искат аз все ще съм си била.За документи искат акта за раждане,удостоверение от университета,че си студентка редовно обучение и май това е.Ама знаеш ли има адски много теми тук за тази помощ напиши 2880лв. еднократна помощ за майки студентки редовно обучение и ще ти излезе всичко дискутирано  Wink

Това е от мен хубав ден от мен  Hug

# 618
Карола  Hug  Надявам се скоро да се похвалиш с  EFP и тогава всичко да е наред ,да износиш и родиш най-здравото бебе (бебета) на света. Бъди силна и Бог да ни пази.            hrisiikole  Добре дошла при нас,лека и безпроблемна бременност и здраво бебче накаря  Hug   Честито на всички мами разбрали пола на бебчетата си.    Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 619
При мен хемоглобина в началото беше 116 и док. ми изписа Феро-фолгамма по 2 таблетки на ден. После падна на 108 и сега пия по 3 таблетки. Освен това пия и Центрум Матерна, калций по 2 на ден и вит. С заради желязото. На моменти се чувствам като бабичка като почна да ровя в чантата и да вадя блистерите, ама какво да се прави, ще си ги пия до края явно.

# 620
Благодаря за приветствието elektra- 1 . Аз също разбрах поло на бебчето си. Ходих на 3 - д и ми правиха фетална морфология, ще си имаме момиченце. Бих искала да те попитам как мога да се запиша в списъка с датите за термина на страница 1?  Simple Smile

# 621
  • Шумен
Здравейте и от мен, липсвахте ми, момичета  Hug
След два дни лашкане във влакове и автобуси днес още ми е смачкано, а за капак и в родата се появиха пак здравни тревоги и направооо smile3511
Имах час за ЖК за днес + секрет за контролно изследване, но нали е почивен ден и лабораториите тук не работят. Вече в сряда. А бебето рита ли рита..
Шоки, честит момък! Ditkins,  много изгодно сте напазарували, браво на вас! А аз така и не можех да си пусна поръчката от АСДА, незнам защо. И постоянно ми се опразва панера, нормално ли е или трябва да бутна някоя настройка  newsm78
Отивам да си опъна гърбеца, после пак съм с вас   bouquet

П.П. Карола  Hug Възхищавам се на духа ти, момиче, само така! Чакаме те скро сред нас  newsm51

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 14:11 от anomalia

# 622
Карола ,толкова много съжелявам  Cry.  Hug Hug Hug.Радвам се  обаче , че ти явно си много силна духом и лека по лека ще преминеш през това изпитание .

Аз имам следния проблем от няколко дни - подуват ми се краката ужасно много .Снощи чак се уплаших като се съблякох .Особенно десния крак , на него имам една ужасна раширена вена и той е подут двойно , на подутия ляв крак .Вечер спя  с вдигнати крака , пия аспирин протект през ден ( така ми изписа доктора ) , но някой ако знае други методи да казва.И дали това е нещо опасно за бебето ?
Имам и чуството че бебето по-малко рита от преди .Рита си , ама не толкова често както досега .Дали си въобразявам ???? Оххх май докато роди тотално ще изперкам .Незнам как ме търпи моя мъж, като аз самата едвам се изтърпям Simple Smile

П.С .Добре дошли на новите мами , много е хубаво че все още се множим Simple Smile

# 623
Здравейте, надявам се че сте започанли седмицата позитивно. Мен ми растат пак глупавите мъдреци и от това ме боли чак ухото, вдигам температура и главата ме боли от това. Мисля да се изжабуркам довечера с малко ракия, дано ме отпусне. Иначе на работа е спокойно, вдругиден ще ходя на преглед. Направо ме изяжда нетърпението!!  Shocked
Добре дошла Хриси, радвам се, че си ни намерила. Хубав ден мами, пълен с усмивки!  Grinning
villygdr, вече съм споменавала - аз си поливах краката с ледена вода, мажех ги с кремче за уморени крака и против разширени вени и ги вдигах, малко ми помагаше. Добре че минаха горещините.

P.S.Карола, радвам се, че си добре физически и ти желая бързо преодоляване на изживяното. Добре е че близките са до теб  Hug

# 624
Аз и това правя , мажа ги , поливам ги , вдигам ги , но ми се струва още рано .Та какво ще правя като порасна още повече??? А и това не е проблем толкова много , притеснявам се за бебето.Чета из интернет за задържане на вода , високо кръвно ???

# 625
villygdr, и аз това се чудя. Confused И без да съм бременна си имах този проблем в горещите месеци, а сега ходилата ми са съвсем като на хобит. Опитай да намалиш до минимум приема на сол(помага сякаш) + всичко, което е споменала Lumia. 

# 626
И мен ме мъчат отекли крака особено когато съм на работа.По цял ден работя седнала.Споделих с лекаря ми и той каза да спра солта.Знам също че движението и пиенето на много вода помага Peace

# 627
kostilka е права, добре е да си направиш малко безсолна диета. В началото е безвкусно, но после бързо се свиква, аз така си бях намалила доброволно солта преди няколко години и добре съм направила явно.

# 628
Момичета , а какво значи безсолна диета ? Да готвя без сол ? Но то вече във всичко има сол - в месото , не се сещам за други неща но...
Сирене , как да ям като трябва ???

# 629
Здравейте, отново. Искам да ви попитам нещо. От няколко дни ми изтръпват пръстите на ръцете докато спя нощем. Много е неприятно. Имали ли сте подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт