Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 503
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти! Специални поздрави за тези от вас, чиито пораснали деца днес празнуват своя студентски празник! За останалите - да сме живи и здрави да го доживеем! И както е казал поетът- ДА СЕ РАДВАМЕ, ДОКАТО СМЕ МЛАДИ!   bouquet

# 631
  • София
Е това го намерих в сайта.

Така, че да очакваме скоро графика на оломпиадите:

http://www.rio-varna.com/olimpiadi

# 632
  • my own world....
На мен ли ми се струва или олимпиадите са изместени и са малко по-рано от миналата година....

# 633
  • Варна
В 1ЕГ - Варна, първи кръг на олимпиадата по немски език ще е на 18.12.

# 634
Честит 8-ми декември на всички студенти (настоящи, бъдещи, както и такива които са били и все още си тачат празника) Hug Много здраве и успехи занапред   bouquet

# 635
# 636
  • София
Честит 8 деекмври:) Хубави години бяха.... Hug

# 637
Моя син вчера ми каза, че олимпиадата по английски щяла да бъде на 17.12

# 638
  • София
Е това го намерих в сайта.

Така, че да очакваме скоро графика на оломпиадите:

http://www.rio-varna.com/olimpiadi

Ето го графика, но за съжаление тези по езиците не са фиксирани:

http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2011/12/07/direk_grafik_ol.doc

# 639
Да ви се оплача - ние сме навъртели две двойки, което ме изуми, защото досега двойка не е имал. Едната е по български на домашно - съчинение, на което много бил задрасквал /по неговите обяснения/. Другото е по английски на диктовка - госпожата четяла бързо, а в текста имало някакви изреждания на думи и той не успял да ги запише всичките. Струва ми се, че само се оправдава, защото е толкова разсеян напоследък, че няма накъде.

# 640
Здравейте, мами. Днес във Варна се проведе първият кръг на олимпиадата по английски. Диктовката, както и 90% от упражненията бяха от миналогодишния втори кръг. Ще помоля, някой ако знае къде са публикувани отговорите от този втори кръг да каже. Благодаря.

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 18:09 от Limon4eto0o

# 641
Да вдигна малко темата ни, че почти на трета страница беше Simple Smile

При нас първи кръг на олимпиадата по английски ще е на последната възможна дата - 8.01. Децата ще загубят един ден от ваканцията, но няма какво да се направи.

Минаха ли класните на вашите деца? При нас в момента върви класното по БЕЛ. Щяло да е 60 въпроса, като доста ще са с отворен отговор и доста разсъждаване върху "Дамата с рентгеновите очи" и "Потомка". По Мат. ще е във вторник, а по английски след Нова година.

Стискайте палци, че днес следобед е диспута, за който ви бях искала преди време мнения. Моята написа доста добър доклад на английски с недостатъците на нашата образователна система, но се оказва, че опонента и почти нямал аргументи с положителните страни на системата ни(не че се учудвам Simple Smile), а и не се справял добре с езика и дано това не и намали оценката, че при тези диспути двамата изпитвани зависят донякъде и един от друг.

# 642
Зависят един от друг, доколкото трябва да водят диалог.
Мисля, че е достатъчно щерка ти да не го прекъсва, да не говори много повече от него и подобни комуникационни умения.
Никой не може да отговаря за качеството на аргументите и езика на опонента си.
Мисля, че ако тя иска да спечели "комуникационни точки", пък и за да върви "диспута" като го види, че съвсем замълчи, може да му "задава въпроси" тип "А какво мислиш за ...". Добре е въпросът да не е тип "забиващ" (т.е. - много сложен или искащ предварителен дълбок размисъл). Ако са една и съща позиция по въпросното "за..." може след това да развие темата и да я вкара в собствената си теза, ако са на различни - да го обори.
Поне на мен това са ми обяснявали по въпроса "Какво да правя ако на устния изпит ми се падне неуверен/неподготвен партньор".
Успех на детето!

# 643
Лети, ще чакам да разкажеш подробности. Много интересно ми прозвуча. Не съм чула да има при нас подобно нещо, но не е невъзможно и да ми е убегнало.

# 644
  • София
Здравейте,

Искам да поканя всички на Коледния концерт на 1АЕГ. Благотворителен е и средствата се събират за Българската Коледа. Входа е символичен-2лв. Ще има и базар със стоки изработени от децата.
Ще е интересно и за мами, на които децата искат да кандидатстват в гимназията, за да усетят духа и.
Концерта е на 19.12.11. от 18часа в зала София,бул. Дондуков 2.

При нас от Вторник нещата са с главата надолу. Юнака поддържаше до днес 39.5 градуса температура и е много отпаднал. Аз съм си виновна, защото до вчера вечерта не исках да му дам антибиотик. Надявах се да се преборим, без това лечение, но понякога се налага. Днес температурата е 37.6 и се надявам да се види края. Близо година не беше боледувал.
Ще пропусне класното по Английски в Петък, Олимпиадата по Английски в Събота и Олимпиадата по Математика в Неделя, но това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт