Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 523
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте момичета.
Много отдавна не съм се разписвала тук, но времето нещо много ме притиска напоследък. Общо взето нещата вървят горе-долу добре с тийна. Много доволен от класа си, преподавателите ставали с изключение на тази по специалния предмет-според него нищо не и се разбирало от преподаването и трябвало да се мъчи сам вкъщи.
Относно оценките-ами ние сме още на първата страница към края.
А, да! И другото ми въпросче... Пускате ли децата си на купон с преспиване? Аз само в изключително редки случаи и при хора, които са ми близки, иначе категорично не! Синчето е възмутено, че съм крупен дзвер, който му ограничава свободите! Laughing
Привет Драконче. Е, значи аз съм още по-голЕм дзвер и от теб - спане само вкъщи /ако не сме заедно някъде на гости и ако не е на пленер/екскурзия/. За другото и аз само чувам, че ставали големи купони със запиване и т.н., но от по-гемите класове. Все още не се е примолил да участва в такива "мероприятия", ограничил се е до излизания с приятели или покрай у-щето се събирали да играят "джаги". Уж имаме уговорка при желание и опит от негова страна на цигара, алкохол да сподели за да знаем с баща му все пак, т.к. и ние в тази възраст сме пробвали /дори продължих да пуша допреди две години/ и знам /но се надявам да не е така Praynig/ че ще има такива моменти.

Е, засега чао. Ще се постарая поне по-честичко да влизам и да си сверявам часовника с вас.
Приятен и спокоен ден   bouquet

# 616
  • Sofia
 Да дръпнем темата напред и да попитам майките на деца от 1 АЕГ: наистина ли олимпиадата по английски е на 16.12. т.г.? newsm78

# 617
Ali_sun, не знам дали става дума за същата олимпиада, но виж този линк.
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/olympiad/re … s/2010_ol_eng.pdf

Моята се готви за тази олимпиада и не съм чувала за по ранна.

# 618
  • София
Лети вероятно става въпрос за същата,но това са регламента и датите за миналата учебна година.
Тази година олимпиадите по езици са дадени като дати до 08.01.2012.Нищо чудно олимпиадата по английски да се проведе преди ваканцията,така както изтеглиха в последния момент и олимпиадата по математика за 18.12.2011г.

# 619
Да, сега като каза и погледнах отново. Явно министерството още не е качило нищо ново.
Аз говорих за олимпиадата с възпитателя някъде към средата на ноември, защото той държи моята щерка да се яви на всяка цена и понеже нищо не каза за първия кръг, защото смятал, че бил под нивото и направо ми каза, че иска да я води в Плевен за втори кръг и ми каза, че щял да е средата на март месец. От линка видях, че вторият кръг е точно тогава и затова реших, че пак ще е по това време. Нищо не ми е споменавал нито той, нито класната за изтегляне на датите.

# 620
Попитайте пак, защото мисля, че е невъзможно, ако не си се явявал на първи кръг и не си изкарал съответния минимален брой точки, да се явиш направо на втори кръг.

# 621
  • Sofia
Ali&Meli , благодаря  Hug.
 Лети , не съм сигурна дали може да се отиде директно на 2 кръг, така че е хубаво да си проверите  Hug.
 Хубав ден на всички   bouquet.

# 622
  • София
Попитайте пак, защото мисля, че е невъзможно, ако не си се явявал на първи кръг и не си изкарал съответния минимален брой точки, да се явиш направо на втори кръг.

Лети проверете отново!И аз мисля,че е невъзможно да се явиш на втори кръг,ако си пропуснал първи,на която и да е олимпиада.

# 623
Момичета, не сте ме разбрали Simple Smile Разбира се, че ще се яви на първи кръг. Просто господинът не намери за нужно да ми обяснява нищо за първи кръг, защото смята, че е лесен за нея и затова обсъждаше с мен направо втори. Кога ще е, къде ще е. Затова не знам нищо за първия. То е ясно, че ще е в училището, но не знам на коя дата.

# 624
  • София
Олимпиадите по езици трябва да се направят до 08.01, но всяко училище решава кога ще я направи. По математика , физика и някои други предмети датите са фиксирани. например по мат е на 18.12 и задачите се дават от МОН. По езици 1 кръг се прави от учителите в учлище.

# 625
ganis, до 8.01 трябва да е минал само общинския кръг или и областния?

# 626
  • София
ganis, до 8.01 трябва да е минал само общинския кръг или и областния?

Само общинският кръг.Областният е фиксиран за 23.02.2012 г. от 14 часа.
Иначе за нашето училище и аз имам усещането,че общинският кръг по езиците може да се проведе преди ваканцията.Но ще видим...

# 627
Ние сме от 1АЕГ, но не знаем нищо за олимпиадата... Вчера имаше родителска и се надявах да попитам, но класната(по английски) не дойде и така и си останахме в немедение... Много се надявам да не съвпадне с математиката... Гледам, че всички олимпиади, които са със срок до 08.01 ги изгеглят сега през декември, а кога точно ще са не се решава от училището, а от съответното РИО

# 628
Ali&Meli, много ти благодаря за инфото  Hug

Ще карам моята утре да пита кога ще е първи кръг, но може би наистина ще е още следващата неделя, защото вече няма кога.

# 629
  • София
В НЕГ олимпиадата по немски език е на 17.12.

Общи условия

Активация на акаунт