След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на любимите ни актьори - 189

• 32 222
  • 740
  •   1
Отговори
# 60

Happy Birthday-Bergüzar Ergenç Korel

Miha  Hug Hug Hug

# 61

Planet, прекрасен клип!  smile3525  love001  love001  love001

# 62
Пав, честито и на внучката ти! Hug Hug

Днес и моя много добра приятелка /която ми донесе онова със снимките на Б&Х на годишнината Grinning / има рожден ден... Плана беше да правим 2 торти и да черпим плажа Grinning Само че, наложи се да си тръгна от морето и реших да сменя тортата с клип... Голяма грешка ooooh! ooooh! Grinning

# 63

Planet, много обичам миговете, когато вляво в темата се появи пясъче с думата любов. Знам, че ще видя следващият вълшебен клип! И днешният, който си сътворила е чудесен!Благодаря ти, че споделяш с нас най-хубавите дни в темата! Благодаря ти, че си отделила от времето си, за да ни зарадваш с тази красота! Hug Hug Hug   bouquet  bouquet

# 64

MUHTESEM YUZYIL - MUHTESEM DONUYOR - SHOWTV-08.27.2011 г. [HQ]

http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=2356954722308

# 65

Tahta Ev..!

http://www.youtube.com/watch?v=KpKjkIXsXcU

# 66

Erkek Olmak İstiyorum   

Bu sözler Muhteşem Yüzyıl'ın güzel oyuncusu Hatice Sultan'a yani Selma Ergeç'e ait.

# 67
"Бурак" ми е много свиден след "1001 нощ".  Grinning Hug Радвам се за всички негови успехи! И в нашата приказка беше страхотен. Сърцето му беше много добро, въпреки грешките, които допусна. Много се радвах, когато го видях до Халит и Берг на онова парти, организирано за ББГ, усмихнати и щастливи! С тази песен казвам на всички "Лека нощ"! Hug Hug

# 68
  • Варна

Здравейте, и Честит  празник!!!

на всички сладуранки в прекрасната ни тема!!!

Виждате, как ви се радвам!  newsm47 txtloves Two Hearts

Изтървах ви за една седмица и вие напълнихте 3 теми със страхотни новини.  smile3501 newsm20

Сега ще отивам да ви чета, защото успях да погледна само набързо репортажите от
         първия ден  в Братислава и много, ама много благодаря на прекрасните момичета -
         Надя и Дари за вълнуващите мигове, които споделиха с нас
.
         Гледах със сълзи от вълнение и умиление и имах чувството, че и аз заедно с тях преживявам всичко.

Благодаря и на МАРМАН, МАЙДРИЙМ, ВАРНА, МАРИHug  bouquet Hug
         На всички, всички прекрасни момичета в темата, които споделиха това с нас 

НАДЕ, МИХА     ПРЕКРАСНИ КЛИПЧЕТА!     smile3501 

ПАВ , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! и на твоето внуче!

Пожелавам му здраве, радост и щастливо детство!

Момичета, извинявайте че рядко влизам а още по-рядко пиша  Weary    ,
        но в момента освен всичките ми ангажименти имам и здравословни проблеми!  Weary

# 69
marman, надявам се нямаш тази песен (п.66)предвид за лека нощ!   Joy Joy Joy
Самата песен е много хубава, ако не гледаш клипа, също е ОК, но... ooooh! ooooh!
какъв е този дългуч, този пръстен на средния прост и тези обички - направо...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(дано не го сънувам - сигурно ще е кошмар!)

Предпочитам това!

# 70
Още няколко думи за  моето и на Дари  щастливо пътешествие.
След незабравимата за нас закуска тръгнахме и ние за празника
на Маркиза. Съвсем малко стояхме,защото много се притеснявах как ще се приберем.
На отиване такси ,но на връщане как?Такси изключено,рейсове не виждах,
а море от народ.В 5 часа трябваше да сме в хотела.Нали ни обещаха да ни уредят снимка.
Пак извадихме късмет,видяхме рейс и  успяхме да се метнем на него.Много бързо се прибрахме   за разлика от отиването,И слава богу,защото те си дойдоха в 16 часа.
Журналистката на Маркиза обаче, както вече разбрахте не ни обърна никакво внимание.
Нямаше нищо общо с жената ,с която говорихме сутринта.Трябваше да действаме сами.
.Подготвяха интервю в кафето на хотела.Берги беше на два метра от нас.Халит отиде към ресторанта.Казах си сега или никога.Грабнах кутийката и направих крачка към нея.В този момент някаква германка с мъжа си ме изпревари,снима се с нея.Аз изчаках,Берги ме видя и веднага
щом направиха снимката се обърна към мен.Казах и ,че това е за Али,че сме от България и сме тук специално заради тях.Дарето стои зад гърба ми,беше си глътнала езика в началото.Казвам и давай катерицата.Тя я подаде.Вероятно се интересувате какъв е моя подарък?Купих го още ,когато ходих в Загреб.Едва ли тях може да ги впечатлиш с нещо,но важен е жеста.
Представлява метър за мерене на височината на детето..В правоъгална кутия много сладка главичка на панда,която се прикрепва към стената и надолу разграфена подложка.Немски са
и хубаво изработени.Отгоре колажчето с Али зайче прикрепено с две калинки.В малко прозрачно пликче залепено отгоре бях сложила ключодържател в формата на DSM,но часовниче,което съм
купила от летището на  Хамбург/от магазин за часовници/,работи безупречно и е много сладко.
Ахна като видя колажа с Али.Вътре бах надписала колажа,за който Варничка ми каза Надя де Винчи.Когато и казах,че заради тях съм била в Загреб и Белград тя каза:"А защо не се обади?
Не може да си представите колко беше мила?Снимах ме се.Никога не бих си позволила да я целуна,ако тя
не беше го направила.И то не веднъж.Германката я отсвири набързо.После седна на масата
и започна да подписва колажите ,които и дадахме.Дарето вече беше дошла на себе си и тъй като говори добре и обясни ,че гледаме сериялите,че има форум и тя поиска линка на форума и
имейла и понеже тя влиза за интервюто да ги предадем на журналистката ,която и съхраняваше вещите.Малко преди да влезат с периферното зрение мернах/бях с гръб/,че някой застана от дясната ми страна.Обърнах се -Халит!Кимна ми с глава и ми подаде ръка.На него казах същото,което казах на Берги.Той се опули,големите му очи станаха още по -големи и може би затова  на Дари и се е сторило,че гледа страшно.Въобще не беше така.Вече ви писах,очите са му по-голями от на снимките, но и по-изпъкнали.Погледа му Берги го нарича дълбок,защото я гледа влюбено,а аз мисля,че е пронизващ,поне аз така съм го почувствала. Когато се движеше из хотела гледан от страни не ми изглеждаше висок,но като застана до мен, беше вече различно.  
Снимах ме се.Е,опрях си гръбчето,не се оплаквам!Този допир така ме зашемати,че не се сетих да искам автограф,въпреки че държах колажи в ръцете си,а на масата имаше други на Берг,които той загледа.Това,което мога да кажа е,че напълно оправдава епитете,който сме му сложили-
мъжкар,Стоиката му,походката му,погледа му...
Моята приятелка разбира чехски и ми преведе няколко мнения на фенове.Като цяло за Халит казват,че е по-хубав на екрана,и с брада не го харесват,а за Берги,че е съвсем различна.Не са я познали.

# 71
Наде, разкошна си!  smile3525  love001  love001  love001  

Продължавай!  Praynig Praynig Мога да те слушам цяла нощ! newsm74 smile3501 smile3501 smile3501

# 72
Тук ги има снимките на Берги от "Ел", но са по-големи ((:

http://www.9sn.net/Berguzar-Korel.asp?r=5&resim=46757&ka … ri=Berguzar-Korel

Наде, продължавай с разказа ((: На мене пак ми е интересно Grinning Grinning

# 73
  • Plovdiv
Планет, очаквах с нетърпение появата ти с новия клип! Hug
Много е хубав, много! А песента е една от любимите ми ! Heart Eyes
Благодаря ти , че въпреки здравословния проблем не ни забрави! Peace

# 74
Наде,много ти благодаря за продължението! Hug Hug Hug
Очаквах го с нетърпение! Hug
С риск да се повторя ,ще кажа само едно-щастливки сте вие с Дарито! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За всичко,което преживяхте и сега споделяте с нас! Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт