Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 374
  • 745
  •   1
Отговори
# 1
Жана  bouquet

Не знам дали имам любими продукти за коса... От сравнително скоро ползвам по-хубави неща и още съм боса. Не оставам без термозащитата на Лореал, харесва ми  Peace

Редактирам се. Пробвах да снимам, не се вижда добре, но все пак... Тъмна е много с лилав отенък на светло. Рошавка съм, защото вече цяла седмица съм болничен

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 09:47 от Алечка

# 2
  • В полите на Пирин планина
Жанаbouquet за темата.

Маслените маски са ми любими.  Heart Eyes

Също Elseve Extraordinary Oil.
Скрит текст:

Шампоаните на Mediceuticals.

# 3
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за новата тема, Жана!  bouquet

На въпроса любимите ми продукти за коса напоследък са натуралните масла и маски  Laughing

Алечка, цвета ти е направо уникален Heart Eyes. Аз точно такова тъмно и наситено лилаво исках да постигна.
Откакто повдигнахте темата за цветните коси се заглеждам по тези цветове, като твоят Mr. Green
Хем са тъмни, хем са ненатрапчиви, хем са цветни.
Скрит текст:

# 4
Алечка, коя точно термозащита на Лореал? Дъщеря ми си е взела от фризьорката на Лореал, но е спрей, термозащита + обем, вчера за пръв го ползва, страхотен обем наистина   Crazy
Малко е спряла пресата сега, отряза още 5 пръста, показвах ви предния път  Cry, но имаше цъфнало и ряза до здраво. Хич не и свиди, за разлика от на мен  Cry
Какво да и взема против тия цъфтежи  newsm78

# 5
Ястребче  Hug Яд ме е, че не мога да я снимам като хората, но съм много доволна. Мирясвам вече, знам каква боя ще поръчвам. Сега си я представям дълга, лъскава и лилава... Ама няма да е скоро  Mr. Green

Рая, ей такъв е моя. Пестелив е, за година и половина активно мазане съм изхабила една цяла опаковка и втората е до половината  Peace

# 6
И аз от скоро ползвам тази термозащита, за след протеинова серия е многа добре балансиран продукт, но за след  хидратащия най -добре ми се отразява хидратиращия крем на марокан.
Любими продукти са ми :
На първо място слагам хидратиращия крем на марокан- много мека и хидратирана  косата  става след него.
На второ - маслените маски .От тях по-малко ми цъфти косата и има блясък.
На трето - терапията в 3 стъпки на наши заедно с поддържащите ампули против накъсване.Те също предпазват от цъфтене.Косата ми не усеща протеина в тях, все едно използам хидратиращи продукти.
И на последно място ..още на фаза проучване ми е Ко-Уоша на ГГ 11 в 1 , обира фриз, много плътна и тежка коса, запазва цвета.С малко минуси е много добър продукт, обаче след него използам за връхчетата малко балсам за разплитане .

Алечка, много хубав цвят Heart Eyes bouquet

# 7
Много арт тема, Жана, благодаря!

Алечка, най-накрая да се докоснеш до твоя цвят лилав, радвам се, че си го намерила. Много ми харесва.

Рая
, какъв e впръксващият се  спрей на Лореал?

Любимите ми:
1. Хроноложист на Керастаз - шампоан + маска
2. Кератин термик и Нектар термик - термозащити от Керастаз
3. Спрей-пудра за обем на Лореал

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 14:30 от Мохини

# 8
  • Пловдив
Хайде в новата тема Hug

Любим продукт май нямам Rolling Eyes Напоследък вървя 3 серии, като всеки път я мия с нещо различно, не повтарям два пъти една и съща. Може би затова и някакси не мога да си изградя пълни впечатления. Единственото, което повтарям, е олиото на Митик ойл. Много си харесвам дължините след него.

Иначе съм трайно доволна от този шампоан без сулфати:
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/vitamino-color- … -color-aox-150-ml

Привършвам опаковка, но пак ще си купя.Не премива косата, но все пак е чиста. Харесвам го.

Като разочарование обаче мога да посоча доста хваланета маска на Жая с кокос
https://aptekabg.com/media/catalog/product/cache/1/image/460x/0b … oth_hair_mask.jpg

Не ми хидратира достатъчно. Засега един път съм я ползвала, пак ще й дам шанс, но първия път не бях очарована.

# 9

Рая[/color], какъв  впръксващият се  спрей на Лореал?

Този е Мохини, много доволна беше от към обем и аромат  Heart Eyes

# 10
Не го виждам.

# 11
# 12
  • в Кошера
Мерси за темата, ЖанаHug bouquet

Алечка, харесва ми много!  Peace

Пак напълних кошницата, тези дни ще пробвам първите две, дано оправдаят очакванията ми  Grinning Mr. Green

Скрит текст:

# 13
Страхотно лилаво, Алечка  Hug
Тайра, на теб честити придобивки !  Hug
Моите любими продукти са :
- възстановяващата маска на Eprouvage
- млечната маска на Милкшейк
- интенз хидратора на Джойко
-шампоан Денсифик на Керастаз
-гелчето Кинки кърли  Heart Eyes

# 14
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
Хайде в новата тема Hug

Любим продукт май нямам Rolling Eyes Напоследък вървя 3 серии, като всеки път я мия с нещо различно, не повтарям два пъти една и съща. Може би затова и някакси не мога да си изградя пълни впечатления. Единственото, което повтарям, е олиото на Митик ойл. Много си харесвам дължините след него.

Иначе съм трайно доволна от този шампоан без сулфати:
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/vitamino-color- … -color-aox-150-ml

Привършвам опаковка, но пак ще си купя.Не премива косата, но все пак е чиста. Харесвам го.

Като разочарование обаче мога да посоча доста хваланета маска на Жая с кокос
https://aptekabg.com/media/catalog/product/cache/1/image/460x/0b … oth_hair_mask.jpg

Не ми хидратира достатъчно. Засега един път съм я ползвала, пак ще й дам шанс, но първия път не бях очарована.
Аз също си я взех наскоро и изобщо не съм доволна. Не ми хидратира достатъчна, все едно е по-слаба и от балсам. И шампоана си взех от него също не съм доволна. А и миризмата им нещо не е много в ред Sick
За първи път ползвам продукти на марката, но май няма и да повторя Naughty

Общи условия

Активация на акаунт