Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 280
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Денсифик е за това, макар аз да не усетих разлика, фризьорката веднага ме пита с какво я мия напоследък, защото тя пък усети косата по-плътна и гъста.
Нека и друг да даде мнение обаче.

# 31
При мен също до две седмици белите косми лъсват, на тъмна коса е ужас.

# 32
Жана жестока тема !Много арт и готина Hug
Mother радвам се ,че шампоан четох е стигнало до теб Simple SmileРазбира се ,че ще е за моя сметка няма да те товарят и с такси за доставки.Не обича да изпращам така аз и да натоварвам Simple SmileДано ти хареса шампоана.
За фаворитите ми и любимците за моята коса .
https://postimg.org/image/6dcv0cx3b/ шампоана плюс балсама.За съжаление ми привършват а вече не се намират.Много ги харесвам.Шампоана ухае невероятно както и балсама.Вкусно и сладко.Истински разкош докато се къпя.Шампоана прави богата и хубава пяна още на първото измиване и ми разплитане косата.Балсама я разплитане още повече.Косата ми след тях е с обем ,лъскава за съжаление със слаб аромат.Нямам нищо против ако аромата е по силен.Отразяват се добре и на косата на дъщеря ми.Основно тя си ги изхабя. Аз по рядко ги използвах защото наблягах на антикосопадните и стимулиращите растежа.Като ги споменах другите ми любимци са шампоана на меди за нормална коса,дюкре ,гела на давинес който мисля да подновя.
Финишите най голямата любов крема за цъфтящи краища на Маракеш:)Кремчето за блясък на алтерна  Heart Eyes и сметаната на Милка шейк.Термозащита спрем на марокан.Свършва ми обаче и ми се иска да пробвам нещо новичко така ,че очаквам препоръки от вас  bouquet
Мохини и при мен Денсфика уплатнява.Нот на три поредни миенета ми докарва пърхот Sad .Иначе измива косата страхотно.Премахва всички замърсявания и косата блести след него.
Да ви попитам серията на лакме с мед и овес пробвали ли сте я?Тиги ми свършва както отбелязах а трудно се намира вече .Също искам да попитам протеинови я спрей на лакме как е ?Четох противоречиви мнения .
Съжалявам за грешките но и зор през телефона Sad

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 10:43 от Анонимен

# 33
Момичета, мисля че някоя от вас беше ползвала боята на Лакме колаж цвят 5,22 - кестеняво виолетово. Можете ли да опишете какво се получава с този цвят - колко е лилаво и като започне да се отмива какъв оттенък придобива косата и по-специално белите косми?

# 34
Момичета, мисля че някоя от вас беше ползвала боята на Лакме колаж цвят 5,22 - кестеняво виолетово. Можете ли да опишете какво се получава с този цвят - колко е лилаво и като започне да се отмива какъв оттенък придобива косата и по-специално белите косми?

Аз ползвах този цвят, цвета беше тъмен като на слънце се виждаше наситеното лилаво, сегашното ми лилаво е към червеното.Лошото е че цвета падаше за 2-3 седмици и косата придобива кафяв цвят.

# 35
Жанче, мерси за темата  bouquet
Заглавната снимка малко ме шокира,признавам  Confused  Joy
Любим продукт май нямам, или не съм пробвала достатъчно неща за да имам такъв.
От всичко,което досега съм ползвала няма нещо, което много да ме е впечатлило и да е дало невероятни резултати при мен,освен
-Маслата за коса-най-вече зехтин, кокос,рицин
-шампоан на Биодерма,който ми е тотален любимец,защото е различен от всички, които досега съм ползвала и прави косата разкошна

И тези изброени по-долу, които си ползвам от доста време и са ми любимци и пак бих си взела
-шампоан Клоран, розов
-Юсерин шампоан
-кристали на сери
-Биолаж олио
-Макадамия маска

Та...това е от мен,за съжаление друго не мога да кажа, защото напоследък съм по-скоро недоволна от продукти или отново не оцелвам подходящите. А пък с професионалните серии съм още в началото на експериментите и не мога да дам обективно мнение, по-скоро не съм очарована от каквото и да е засега.

# 36
  • Пловдив
Здравейте!
Чета ви с интерес Simple Smile  Жани  bouquet
Ще кача една снимка, сама се снимах.

Скрит текст:
 Simple Smile
По късно ще я изтрия и ще пиша за моите любимци.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 23:27 от *dreamer*

# 37
*dreamer*Hug
Уникална, страхотна коса, водопад  Heart Eyes

# 38
Dreamer дълга и много гъста коса имаш Heart Eyes чудесна.

# 39
  • Пловдив
Жани и Чаровна  Hug  bouquet
Но снимката е на 3ти ден след миене с една от любимите ми серии на Алтерна -RepairX  Heart Eyes
През последните години купувах ли купувах продукти за коса, трупах и запасявах ... грешка, която искам да поправя за в бъдеще. Искам да имам налични 2-3 серии и като свършат да купувам.
Полагам и доста грижи за скалпа, но понякога се замислям дали не прекалявам. Правя маслени маски (вкл. слагам и тривитаминол, който ми действа много добре). Докато бременях и кърмих бях спряла, но напоследък съм редовна с него. Имам и гела на Давинес, от време на време се мия с един Ш на Медисютикълс за растеж. Имам и спрея, но чака ред.
Друго много любимо ми е маска преди Ш, на влажна коса, с няколко лъжици купена М/Б и масЛа - рициново, свинска мас, бадемово,  глицерин, мед, алое. С постоянство резултата е на лице.
Не съм  се боядисвала от септември и се чудя какво искам.  Имам 2 бои Лакме Колаж 7.13, но много ми харесва и цвят 7.43.

# 40
Жани и Чаровна  Hug  bouquet
Но снимката е на 3ти ден след миене с една от любимите ми серии на Алтерна -RepairX  Heart Eyes
През последните години купувах ли купувах продукти за коса, трупах и запасявах ... грешка, която искам да поправя за в бъдеще. Искам да имам налични 2-3 серии и като свършат да купувам.
Полагам и доста грижи за скалпа, но понякога се замислям дали не прекалявам. Правя маслени маски (вкл. слагам и тривитаминол, който ми действа много добре). Докато бременях и кърмих бях спряла, но напоследък съм редовна с него. Имам и гела на Давинес, от време на време се мия с един Ш на Медисютикълс за растеж. Имам и спрея, но чака ред.
Друго много любимо ми е маска преди Ш, на влажна коса, с няколко лъжици купена М/Б и масЛа - рициново, свинска мас, бадемово,  глицерин, мед, алое. С постоянство резултата е на лице.
Не съм  се боядисвала от септември и се чудя какво искам.  Имам 2 бои Лакме Колаж 7.13, но много ми харесва и цвят 7.43.
Hug .
И аз като теб реших да поддържам малко серии.Едната на която се спрях е CHI Rose Hip Oil Color Nurture.Само се чудя дали само балсам ще ми е достатъчен ли Rolling Eyes.И цвят за косата си избрах 6.11 на фанола.Не съм се боядисвала от началото на октомври и все отлагам  Embarassed

# 41

Аз ползвах този цвят, цвета беше тъмен като на слънце се виждаше наситеното лилаво, сегашното ми лилаво е към червеното.Лошото е че цвета падаше за 2-3 седмици и косата придобива кафяв цвят.

Благодаря ти за отговора Simple Smile Да разбирам ли, че след 2-3 седмици не става някакво измито грозно лилавеещо или червенеещо, а просто се маха лилавото и си остава кафяво?

# 42
Остава много блед едва забележим лилав оттенък с преобладаващ кафяв цвят.

# 43
*dreamer*, кое алое ползваш ?  Hug
Аз има еднолитрова туба на GNC Laughing , даже сега съм се намазала с него + ЕМ от розмарин, шипка, японска камелия. По дължините - кокосово масло. Grinning
Определено поддържането на по-малко серии е много добро решение, няма смисъл от трупане. Имам още доста да изразходвам, а отдавна нищо не съм купувала, толкова наличности бях направила. А е абсолютно излишно  Peace
За уплътняване на косата определено Денсифик е много добър вариант, но пък след няколко поредни миенета ми пресушава, за това избягвам да мия със серията последователни пъти.

# 44
  • Пловдив
Жани, това е моето
http://biofetish.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5% … 2%D1%8A%D1%80-248
В момента съм намазана с еластисайзър в който добавих масла, алое и мед. Ще стоя няколко часа. Мислех да мина с терапевтична преса, но пак ме домързя.
Искам да си купя Епруваж,  но чакам намаление, пък и малко да поизразходя.

Общи условия

Активация на акаунт