Кухните - 39 тема

• 77 825
  • 795
  •   1
Отговори
# 765
Бял ламиниран плот от какъв материал?

# 766
  • В най - голямото село
Nadedooo страхотна кухня  Peace
Малко инфо за масата и столовете  Hug

# 767
celika, не знам какъв е, дървен Simple Smile не е гланциран има съвсем лек релеф.

# 768
Някой има ли фурна AEG с пиролиза и водачи да сподели мнение?
Имам тази. Нямам никакви забележки, а готвя, хич да не е....
По повод по -горно питане - за една година ползване телескопичните водачи съм ги мила точно 2 пъти. А това, че слепвали от замърсяване, изобщо пък не мога да си го представя. Често ползвам фолио, наистина, когато пека във фурната, но не постоянно, пък и него махам в един момент, но така, или иначе не мога да си представя как пък трябва да готвиш /и да домакинстваш като цяло/, че да настане такава мръсотия в тая фурна.....

# 769
celika, не знам какъв е, дървен Simple Smile не е гланциран има съвсем лек релеф.

Внимавай да не го нараняваш с нож. Иначе няма да има проблем.

# 770
Здравейте,търсих във форума но не открих магазини във Варна от които да си харесам материали и цветове за кухнята ми,която ще е по поръчка,моля кажете ми адреси на които да отида, единият материал на който съм се спярла е като лилавото на тази снимка,във варна виждали ли сте подобен материал 

# 771
Tова не е ли лакобел? Като е по поръчка изпълнителя не ти ли предлага варианти?  Simple Smile Отиди на Бенковска, в долния край, малко магазинче, по- скоро офис, до една баничарница, там има естествен и технически камък, лакобели и още видове изкуствени материали в богата цветова гама.

# 772
  • Варна
Само да отбележа,че там няма такъв цвят лакобел,търсих преди 2 дни и казаха,че вече не се произвежда.Намерих такъв цвят при едни стъклари,на цена 75лв на мв. метър.Ако решиш,пиши да ти обясня на лични къде се намира.

# 773
Това е лакиран МДФ(според мен).Всяка мебелна фирма,която работи с  такъв материал може да ти го направи.Цветовете са каквото ти душа иска. Laughing

# 774
mimenceee, и аз такова лилаво съм харесала и фирмата,която избрах има офис и във варна казва се Прего, сайта можеш да немриш в гугъл имат и страница във Facebook

# 775
Модерен ли е този цвят сега?  Simple Smile Гледам в бързината се събрахте 3 с мераци по него, а аз имам познати, които от година имат вече кухня в този цвят.

# 776
Модерен ли е този цвят сега?  Simple Smile Гледам в бързината се събрахте 3 с мераци по него, а аз имам познати, които от година имат вече кухня в този цвят.
Незнам дали е модерен, но и аз съм луднала по него.
Само дето банята направих такава.
Едната стена в спалнята е подобна, но по-тъмна и лилава сякаш, а в дневната ще слагам такъв килим, възглавнички и нещо по завесите като закачка от този цвят.
Понеже се люшках доста дълго между тъмно лилавите и бонбонено розовите цветове, та накрая това.
МДФ е това и може да се боядиса от мебелната фирма.
На мен ми правят шкаф в банята с едни такива ленти и имат мостра плочка-по нея работят Laughing
Иначе в Неосет и Прего/ТЦ "Явор"/ има такива кухни, готови, в Мебелисима също/над "Сима", преди Техномаркет/, но с идея по-тъмни.

# 777
Здравейте! Някой знаели от къде мога да купя поставка за вграждане на вратата на шкаф за капаци на тенджери. Извинявам се, ако е обсъждано, но четох в темата и не намерих.

# 778
  • В най - голямото село

+ 1, и мойта ще е в лилаво, проектът ми е от преди година вече. Незнам дали е модерно, но на мен си ми харесва.
http://prikachi.com/images/664/2946664Y.jpg

# 779
  • BG
Здравейте! Някой знаели от къде мога да купя поставка за вграждане на вратата на шкаф за капаци на тенджери. Извинявам се, ако е обсъждано, но четох в темата и не намерих.
Ето  една идея за капаците, струва ми се лесна за изпълнение

Общи условия

Активация на акаунт