Кухните - 39 тема

• 77 818
  • 795
  •   1
Отговори
# 15
Еvка-аз почиствам с микрофибърна кърпа и препарат за стъкло.Ако е по-замърсено първо минавам с Циф после с мокра кърпа и пак забърсвам с микрофибърната за да няма замазани следи(който се виждат само на определено осветление).Не съм се интересувала за това полиране.Само плота ми е надраскан(което е нормално за 3г ползване),но вратичките ми може да има тук-таме някоя драскотина,но не се втелявам чак толкова(нищо лично Peace).
Albenavk-незнам нищо за характеристиките му,незнам и за цветове.Исках бяла кухня и мъжа ми взе този плот.Не съм слагала горещо на него.Драска се,но то няма как,плота е най-ползваното място в една кухня и всичко се прави на него.Както казах моя е бял и не си личи чак толкова,ако е черен мисля,че ще е по-лошо.
Незнам и за цени.Питай в Салекс мисля,че ще ти обяснят подробно там.

# 16
Записвам се набързо само да иизкажа адмирациите към кухнята на Таси -зашеметяваща е! Със здраве да си я ползваш! Рядко ми се случва толкова много да ми хареса нещо. Браво! Ако ме зарадваш и с една снимка от цялото помещение ще съм много хепи.- Там в ъгълчето се вижда някакво прекрасно столче, което предполагам е част от кът за хранене....

# 17
  • гр.Пловдив
таси уауууу

# 18
Ето още малко снимки като сега има килим във всекидневната и канапето е претапицирано,защото този плат се замаза за един месец.

http://www.prikachi.com/images.php?images/681/3745681Q.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/686/3745686Q.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/689/3745689d.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/701/3745701z.jpg

# 19
Много приятно и с изчистена линия , жалко че бялото толкова лесно се цапа, толкова е красиво

# 20
  • Бургас
Здравейте момичета надявам се скоро да пусна снимки все още не можем да изберем гръб за кухнята сив  или  бял  кухнята е бял лак

Peace

# 21
# 22
  • София
Здравейте,

Имам въпрос за уредите за вграждане.
По проект в една ниша влиза вградения хладилник и до него вградена фурна на второ ниво.
Под фурната имам празен шкаф. Проблем ли ще е ако сложим там миялна машина, пак за вграждане?
Има ли някаква опасност, че фурната ще е над миялната или изобщо за позиционирането на толкова уреди в такава близост?
Благодаря предварително   bouquet

# 23
Не е проблем.

# 24
  • Раковски
Здравейте,

По проект в една ниша влиза вградения хладилник и до него вградена фурна на второ ниво.
Под фурната имам празен шкаф. Проблем ли ще е ако сложим там миялна машина, пак за вграждане?
Има ли някаква опасност, че фурната ще е над миялната или изобщо за позиционирането на толкова уреди в такава близост?

По-принцип става, но трябва да се има предвид следното, шкафа за фурна е с външни рамери 60 см и ако сложите съдомиялна с размери 45 см разликата в размеря трябва да се запълни (има си начин), ако сложите 60 см съдомиялна нещата се разминават в размерите понеже при външен размер 60 см чисто остава 56,4 а иялната е и трябва 60 см и в голям шкаф не се събират, има начин да се постигне това ако има плот над миялната и отгоре вече има шкаф за фурната, но на външен вид не хваща окото.

# 25
Бръмбофръц-плота е на Geta Core.Продават ги в Salex.
Благодаря ти много.

# 26
  • София
Здравейте,

По-принцип става, но трябва да се има предвид следното, шкафа за фурна е с външни рамери 60 см и ако сложите съдомиялна с размери 45 см разликата в размеря трябва да се запълни (има си начин), ако сложите 60 см съдомиялна нещата се разминават в размерите понеже при външен размер 60 см чисто остава 56,4 а иялната е и трябва 60 см и в голям шкаф не се събират, има начин да се постигне това ако има плот над миялната и отгоре вече има шкаф за фурната, но на външен вид не хваща окото.

пфф, сериозно ли това ooooh! Мислех да е 60 см миялна, но нямах представа че има такова разминаване с размера на фурната  Sad Много странно, нали уж всички стандартни размери за фурни за вграждане ги пишат 60 см, миялните също  newsm78

# 27
  • Русе
И аз тук с надеждата в тази тема и аз да имам нова кухня, а другата седмица ще пусна и варианти.

# 28
  • Раковски
ragazza, значи за фурната се прави шкаф с външен размер 60, а за миялната се оставя 60 см празно място (тоест няма шкаф за него и от там идва разликата). Има и друг начин, но не знам дали ще ви е по вкуса. Значи прави се шкафа за фурната + това над него и после тези шкафове се обличат с материал (18мм дебелина) до земята. При това положение между шкафовете ще има делител отгоре до долу, ако прецените отстраната на хладилника може да не се поставя нищо и няма да бъдат разделени, но трябва да е здраво хванато.
 Дано съм го обяснил правилно, че понякога ми е трудно да обяснявам с писане.

# 29
  • Варна
Записче (знам, че е досадноBlush

Общи условия

Активация на акаунт