Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 994
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Аз също си взех плитка, нямах проблеми със заплащането.. Мисля, че понякога става забавяне, нормално е до 3-4 часа.. Повече е проблем.. Ти кога ги поръча?

# 76
  • София
И аз с отзив за няколко ваучера, използването на които отлагах за края на август- началото на септември.

1. Ехография на млечни жлези в МЦ Хармония - Оценка 8/10
Доста бързо мина прегледът, но лекарката и персоналът бяха много любезни. В офертата се включвало и някакъв изгоден % намаление на ехография на корем, но ми го казаха на място в последния момент и съответно се отказах  Rolling Eyes
2. Преглед от ендокринолог и ехография на щитовидна жлеза само за 27 лв. вместо 60 лв. от ДКЦ “АСЦЕНДЕНТ - Оценка 4/10
Отидох най-вече от любопитство, защото не съм си преглеждала досега жлезата. Откриха ми възелчета, които трябва да следя. Естествено, както и очаквах, ме накараха да си направя кръвни изследвания при тях  Wink Попаднах на много приятна докторка, но помощничката и, която описваше документацията ми направи много неприятно впечатление. Разпореждаше- "Чакай!""Айде, това е, тръгвай!", побърза да извика следващата пациентка (при условие, че влязох по-късно за прегледа не по моя вина), замълча си за направленията и т.н. Пуснах си изследванията на друго място по препоръка на личния лекар и отбих и тази грижа (в норма са засега Simple Smile)
3. Подстригване в "Атина" - Оценка 9/10 (заради някои много дребни детайли по бретона, които дооправях вкъщи  Blush)
Харесвам се как ме направи момичето, точно по този начин исках да изглежда подстрижката ми  Simple Smile Салончето също е добро, ако пуснат пак ваучер, ще се възползвам.
4. Фотоепилация на горна устна в "Белиз"  - Оценка 8/10
Ходила съм и друг път, нищо по-особено при процедурата. Засега виждам минимален ефект, но ще трябва да я правя поне още 2-3 пъти. Малко се разочаровах, че момичето, което записва часовете не ми съдейства за решаването на едно недоразумение по отношение на ваучера ми и си направи пас. Впоследствие решихме въпроса с една много разбрана жена, но ми стана неприятно да се разправям за 5-6 лв  Confused

Сега имам заявен ваучер за миенето на прозорци  Simple Smile

# 77
  • София

Плитка от Магама- 10/10  Момчето ми направи плитка тип диадема,тъй като ми беше за морето и каза че тази ще издържи колкото време поискам

cherry12, и аз съм с плитка-диадема. Издържа едно миене на косата, на второто вече няма много добър вид. Но аз на втория ден щях да полудея от главоболие (явно ми беше много стегната плитката), разхлабих малко ластичето и положението се оправи.

# 78
Да поискам мнение за тази оферта.. Могат да се закупи за минимум 2 нощувки, валидна е до 30 септември, а е продадена 33 пъти. Аз ли не смятам както трябва или има нещо , което ми се губи?

# 79
  • София
Непрекъснато пазарувам от подобни сайтове и ще ми е приятно да ги коментираме.

# 80
  • София
Много моля , ако някой е ползвал кетеринг от Antony’s да даде отзиви, че са пуснали оферта http://vo.grupo.bg/bg_BG/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/%D0%BF%D … BE+190+%D1%81/474

И другото на която се чудя  http://onfire.bg/offers/Organizirai-naistrahotniyat-rozhden-den- … ntar-Alfieta.html
Дали някой е празнувал рожден ден при тях, да каже как е  Praynig Мисля, че преди месец имаха пак оферта  newsm78

# 81
  • София
Пише, че може да се купи само 1 мляко, но аз като влязох втори път в сайта, ми позволи да си купя още 1 ваучер, друг е въпроса дали в магазина ще ми дадат второто мляко. То има опция за избор от 4 магазина, но на мен само един от тях ми е на удобно място.

# 82
Dechy,и мен много ме болеше главата. След едно миене все още имаше вид но я издържах само два дни. Той на всяко кичурче коса ми слага много вакса и предполагам затова беше много гладка и си стоеше все едно излизам от салона токущо. Зарекох се да ходя само в Магама,но на стандартна цена ми е скъпичко. Сега мисля да си взема 2 ваучера от тук   http://niesme.bg/team.php?id=WRNDY0   Някой бил ли е вече там на сплитане? Салонът струва ли си?   newsm78

# 83
  • София
Момичета, виждали ли сте ваучери
за пръскане срещу хлебарки?  Hug

# 84
Пише, че може да се купи само 1 мляко, но аз като влязох втори път в сайта, ми позволи да си купя още 1 ваучер, друг е въпроса дали в магазина ще ми дадат второто мляко. То има опция за избор от 4 магазина, но на мен само един от тях ми е на удобно място.

Можеш да отидеш и наведнъж да представиш и 5 ваучера ако искаш. Това че ги взима един човек не значи че ще му дадат само за един ваучер. Така беше и с пиците в АТМ. Представих три ваучера и взех 3 пици. Без да задават въпроси, явно искат различни имена на ваучерите. Или винаги може да кажеш че взимаш за приятелка в провинцията  Peace

# 85
  • София
http://niesme.bg/team.php?id=WRNDY0   Някой бил ли е вече там на сплитане? Салонът струва ли си?   newsm78

Ето ти едно мнение:
Здравейте мами,

Понеже първото ми мнение тук бе с отлични впечатления от използван ваучер в салон Афинити Вижън, а и тогава споменах, че ще пускат още оферти...

.. Ето, не съм ви подвела - http://niesme.bg/team.php?id=WRNDY0 - Вие пожелахте – красива плитка за 4 лв., вместо за 10 лв.

Аз лично след малко ще си заявя ваучер Peace

# 86
  • София
Можеш да отидеш и наведнъж да представиш и 5 ваучера ако искаш. Това че ги взима един човек не значи че ще му дадат само за един ваучер. Така беше и с пиците в АТМ. Представих три ваучера и взех 3 пици. Без да задават въпроси, явно искат различни имена на ваучерите. Или винаги може да кажеш че взимаш за приятелка в провинцията  Peace
Но при мен и 2-та ваучера са на мое име. Все пак мисля в различни дни да отида да си взема млеката.

# 87
Плиткаааааааа +2 Hug

Чудя се за още, че за 4 лв... Какво му даваш?  Peace Praynig Praynig

# 88
  • о`майна лунна нощ е
От Грабо съм ползвала една оферта за сладкиш, сладолед и фреш в една пловдивска сладкарница. Купих на мое име 2 ваучера. В тази оферта нямаше ограничение в бройката. Разпечатах ги с различни имена. НО! От Грабо пращат на партньорите си списъци със закупените ваучери и те излизат като номера и бройка на съответния регистриран потребител.Т.е няма никакво значение какво име пише на ваучера, който е разпечатан. Титулярът му е този, на чието име е извършена регистрацията и плащането.
Ето защо мисля, че има реален шанс да не ви уважат представяне на втори ваучер за закупуването на адаптираното мляко.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 20:24 от `ТуиГ

# 89
Запазих си ваучер за Премахване на зъбен камък + полиране с AIRflow http://www.goldendeals.bg/ Тъпото е, че не работят с изи пей и трябва да търся пощенска банка.

Интересува ме въпросното полиране с AIRflow опасно ли е за емайла на зъбите?

Не ти завиждам,какви ядове брах с тези"ЗЛАТНИ СДЕЛКИ"......повече никога.Едва се оправих,добре че хората от офертата бяха много точни иначе сигурно още щях да се разправям с Голдъндиалс.Мой съвет е потърси си друг сайт.

Общи условия

Активация на акаунт