Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 895
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • в града на вечния купон
мами дайте мнение за тази оферта, ако някой е ходил, заслужавали си?
http://hito.bg/razkrii-talanta-v-tvoeto-dete-dovedi-go-v-gymbore … o-20-leva?aff=111

Мои познати с малки деца ходят, много са доволни  Hug
много Благодаря!
ще се възползвам може би.....

# 121
  • София
Някой ползвал ли е  тази марка детски ранички? Не са скъпи и не очаквам отлично качество. Аз лично, ако се възползвам от офертата, ще е за градина и ясла. За училище не бих заложила на тях, но ще съм благодарна за мнението ви!
http://bg.kolektiva.net/plovdiv/uchenicheska-ranica-model-emerss … t2_9770_64324_864
Офертата е за Пловдив и София.

`ТуиГ, може да се окажат и качествени, кой знае ...
Ние ползваме вкъщи от евтините раници на Карфур (май също бяха по 3-4 лв). Купих ги още при отварянето в София, може би преди 2 години да беше, имаме 4 бр. и си ги менкаме за абсолютно всичко, не ги щадим: за училище, за пазар, за някой поход или пътуване, за градско ползване.

Еми, страшно се изненадах от качеството! Не са мръднали досега, само на 2 от тях им отпадна висящата джаджа на цип  Shocked Съвсем не очаквах толкова да се задържат, предвид цената. Помня, че ги взех за запасни варианти за моя младеж, че той раници яде, та се къса.

Тъй че, моето мнение е - взимай, цената не е висока, пък каквото си покаже... пише си и марка дори. А като вземем предвид и това, че Колектива обикновено не правят компромиси с качеството на стоките, може да се надяваш на по-дълъг живот  Hug

# 122
  • Стара Загора
Sandalka, купихме 2 ваучера за рафтинг и вело приключение, избрахме дата и 4 дни преди дата аз се обаждам за подробности те ми съобщават, че го преместват на друга дата която е неудобна за нас и след срока на ваучера. Неудобствата които ми причиняват са големи. Имам резервация в хотел отпуски и т.н. и огромно разочарование към продажбата на този вид услуги. И ходенето по мъките за възстановяване на сумата и ...

# 123
  • София
вилия, много гадно, съжалявам   Sad
Аз съм досега от доволните в този вид пазаруване, в смисъл, случва се да имам забележки понякога, но фрапиращи неща не са ми се случвали досега...

Напиши фирмата за рафтинг поне, доста неприятно е така да променят датата.
И със сайта говори по телефона само, можеш да пуснеш и по-остър тон.

# 124
Момичета, включвам се, за да похваля хотел Кралев двор в Банско. http://dadeno.bg/team.php?id=110
Собствениците са супер, хотела е чист, в ресторантчето готвят чудно и има страхотна градина ! Освен това около Банско има много красиви местенца. Гледам, че са пуснали пак оферта и не можах да се въздържа да ги похваля  Peace

# 125
  • Стара Загора
Благодаря, вече си разменяме любезности с тях. А фирмата е "Балкан Адвенчър" ЕООД.

# 126
Да се отчета предоволно от вчерашното ни посещение на Hot house за пици с Пиринско Heart Eyes Пицарията е на изключително забутано място, със сигурност посещаемост има предимно от китайския район наоколо, но иначе останахме предоволни с мъжа ми от храната - мнооого вкусни пици, с вкус от детските ми години, комплимент от заведението - страхотен картофен чипс, много добро обслужване. Жалко, че ни е толкова далече, иначе щяхме да повторим със сигурност Peace

# 127
  • София
Елида пак са пуснали оферта за почистване на лице.  Peace

# 128
Да се отчета предоволно от вчерашното ни посещение на Hot house за пици с Пиринско Heart Eyes Пицарията е на изключително забутано място, със сигурност посещаемост има предимно от китайския район наоколо, но иначе останахме предоволни с мъжа ми от храната - мнооого вкусни пици, с вкус от детските ми години, комплимент от заведението - страхотен картофен чипс, много добро обслужване. Жалко, че ни е толкова далече, иначе щяхме да повторим със сигурност Peace

И ние бяхме там вчера,но с друга оферта..не ми се търси линк, но пак е за 2 пици+ 2 бири.
И на нас ни хареса храната,но наистина, ако не си от района е доста трудно за намиране Simple Smile

# 129
# 130
  • о`майна лунна нощ е
Sandalka - благодаря ти за отговора. Ще рискувам. Не са чак толкова скъпи, че да ме е яд, дори да не са от най-здравите. Няма камъни да мъкнем с тях все пак. Току виж оцелели и по-дълго.  Peace

# 131
Някой има ли впечатления за хотел White fir Valley гр. Разлог. Става ли за малки деца на 1,6м. Дали има детски столчета в ресторанта и има ли детски басейн.

# 132
Тази оферта нещо не мога да я разбера http://www.goldendeals.bg/deals/izzy-stil-drehi-za-nai-malkite?u … ;utm_medium=email
Веднъж е посочено , че : "С ваучера могат да се закупуват всякакви дрехи предлагани на сайта",
а после  пише ,че : "При закупуване на стоки на стойност над 10лв разликата се заплаща с наложен платеж на куриера при доставката"  newsm78

# 133
  • София-Младост
Тази оферта нещо не мога да я разбера http://www.goldendeals.bg/deals/izzy-stil-drehi-za-nai-malkite?u … ;utm_medium=email
Веднъж е посочено , че : "С ваучера могат да се закупуват всякакви дрехи предлагани на сайта",
а после  пише ,че : "При закупуване на стоки на стойност над 10лв разликата се заплаща с наложен платеж на куриера при доставката"  newsm78
Купувайки ваучера получаваш 50% намаление при покупка от сайта. После може да си харесаш дрешка, струваща 26лв примерно, дължиш им 13. И от тук това с наложения платеж, защото имаш покупка за над 10лв.

# 134
  • София
 Да се похваля и аз какво си купих днес:

1. Пуснали са пак ваучери за семеен хотел Здравец до Троян- от скоро ни стана любимо място за уикендите
http://superdeal.bg/offers/dve-noshtuvki-v-semeen-hotel-zdravetc.html

2. Go Pasta и за нас!!!
3. Ваучер за 50% намаление на дрехи есенна колекция от Задружно.

Чакам оферта за детска кухня, и както Кашмир -нещо за септемврийските празници за оставащите градско софиянци, моля...И също отзиви за автомивка "5-минути". как се справят с прането на килими,че скоро ще ги посещавам?

Общи условия

Активация на акаунт