Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 849
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
10 масажа без ефект  Shocked много странно

с ваучер ли беше? къде? newsm78

Да, с ваучер, в студио за красота "Микс". Изобщо не съм доволна  Close

# 241
  • в града на вечния купон
Искам да споделя за езиковите курсове в MeDia в София, гледам че пак  има ваучери в grabo.bg. Ходих на немски за начинаещи през пролетта при тях с ваучер, но се оказа че ваучера покрива само половината от нивото - А1. Учеше се по Тhemen учебници и 50 часа стигат за половината на  учебника. Това за информация, да не се заблуди някой, го споделям. Иначе преподавателката беше много ентусиазирана и часовете с нея минаваха неусетно.

и аз съм в чуденка за тази оферта, но  сега напълно се отказвам.
как така покрива половин ниво newsm78

# 242
  • София
Мерси, мила. Но по снимките които гледах ми се струва малко, пише максимално за 15 деца и 15 родители, пък при мен ще са повече родителите от децата)))Ако някой е ходил там, нека сподели моля. Иначе ми е идеално близо, но...

Аз взех тази оферта. Тук имаше доволни от услугите самия детски център, за РД никой досега не е споделял впечатления. Засега мога да кажа, че комуникацията ми с центъра върви доста добре- тъй като доскоро бях в чужбина, попитах за свободна дата и направих резервация по имейл. Мен също леко ме притеснява, че броят на родителите може да надхвърли 15 с двама-трима човека, но не му мислих много- празникът ни ще бъде на 18-ти и нямаше никакво време за друга организация. Смятам, че ще проявят разбиране.  Peace А теб бих посъветвала да звъннеш един телефон и да попиташ дали държат толкова стриктно на обявения брой.  Hug

# 243
  • София
Sweetkids_mama, моля те като ви мине мероприятието пиши как сте изкарали.

# 244
Мерси, мила. Но по снимките които гледах ми се струва малко, пише максимално за 15 деца и 15 родители, пък при мен ще са повече родителите от децата)))Ако някой е ходил там, нека сподели моля. Иначе ми е идеално близо, но...

Аз взех тази оферта. Тук имаше доволни от услугите самия детски център, за РД никой досега не е споделял впечатления. Засега мога да кажа, че комуникацията ми с центъра върви доста добре- тъй като доскоро бях в чужбина, попитах за свободна дата и направих резервация по имейл. Мен също леко ме притеснява, че броят на родителите може да надхвърли 15 с двама-трима човека, но не му мислих много- празникът ни ще бъде на 18-ти и нямаше никакво време за друга организация. Смятам, че ще проявят разбиране.  Peace А теб бих посъветвала да звъннеш един телефон и да попиташ дали държат толкова стриктно на обявения брой.  Hug

Даже мисля след работа сега пътьом да мина оттам и да проуча  на място. Peace

# 245
  • София

Изтървала съм това с Дон Домат(((( ИСКАМ пак, моля, и с претенции да е в центъра)))))

e, не е в центъра, ама още я има офертата http://great.bg/%D0%B2%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D1%8 … %D0%BC%D0%B8.html     bouquet

# 246
  • в 1001-та нощ

newsm78 може би следва да се започне с това - дали не беше доволна там от масажите или масажи не ти повлияват и следва да се търси друг подход   newsm78

# 247
  • София
Здравейте!
Ако някой е ползвал фризьорските услуги на студио Диди в София на ул. Будапеща 58, да сподели мнение дали е доволен.  Wink

# 248
  • Sofia
Някой да препоръча добра оферта за подстригване? Трябва ми само да ми отрежат връхчетата, но ме е страх да рискувам за да не ме офъкат цялата  ooooh!

# 249
  • София

newsm78 може би следва да се започне с това - дали не беше доволна там от масажите или масажи не ти повлияват и следва да се търси друг подход   newsm78

Хм, добър въпрос. Правила съм само велашейп преди масажите с по-добър ефект. Както и инцидентно по 2-3 масажа в спа центъра на някой хотел, където сме на почивка. Но от масаж до масаж има огроооомна разлика. Затова търся изпитан масаж - за да не се чудя дали масажите не повлияват или масажиста не става.

# 250
Здравейте!

Имам няколко въпроса по тази оферта: http://napolovina.com/offer.php?id=386#c. Става дума за фотоепилация на цели крака в студиа "Савана".

Спрях се на тази оферта, защото отдавна си търся студио за фотоепилация на прилична цена, а за Савана досега почти не съм срещала отрицателни мнения тук. Това, което малко ме съмнява, е прекалено голямата отстъпка - от 455 лв. на едва 45 лв. Възможно ли е реалната цена наистина да е 455 лв.?

Аз съм с доста тъмна кожа и черни косми. Освен това имам и тен, който при мен си седи почти цяла година, т.е. почти не избледнява. В този случай дали би била успешна фотоепилацията и ако да, колко ваучери ще ме посъветвате да си взема?

И още един въпрос - в случай, че реша да взема няколко ваучера, кое от двете студиа бихме ми препоръчали - това в Борово или другото в Банишора? На мен и двете са ми на удобно място, така че предпочитам да избера онова, което е с по-добри и опитни специалисти.

До края на офертата има малко повече от ден, така че ще съм ви благодарна на всякакви мнения.

# 251
  • в 1001-та нощ
magia   newsm78 за да не измествам темата - ще направя последно включване тук - ако има твърд целулит със срастваниа на мастна и съединителна тъкан, фибрози, капсулиране .... възпаление и т.н. - задачата е много сложна и трябв апърво да се освободят касулите и срастванията

има какво да се направи - мисля, че пишеш и в темата за целулита, а може и да бъркам - ако имаш желание - да продължим там или на лични, за да не цапаме темата за колективните сделки  Peace

# 252
  • София
ok, отиваме в целулита с извинение към останалите  Hug

# 253
Здравейте!

Имам няколко въпроса по тази оферта: http://napolovina.com/offer.php?id=386#c. Става дума за фотоепилация на цели крака в студиа "Савана".

Спрях се на тази оферта, защото отдавна си търся студио за фотоепилация на прилична цена, а за Савана досега почти не съм срещала отрицателни мнения тук. Това, което малко ме съмнява, е прекалено голямата отстъпка - от 455 лв. на едва 45 лв. Възможно ли е реалната цена наистина да е 455 лв.?

Аз съм с доста тъмна кожа и черни косми. Освен това имам и тен, който при мен си седи почти цяла година, т.е. почти не избледнява. В този случай дали би била успешна фотоепилацията и ако да, колко ваучери ще ме посъветвате да си взема?

И още един въпрос - в случай, че реша да взема няколко ваучера, кое от двете студиа бихме ми препоръчали - това в Борово или другото в Банишора? На мен и двете са ми на удобно място, така че предпочитам да избера онова, което е с по-добри и опитни специалисти.

До края на офертата има малко повече от ден, така че ще съм ви благодарна на всякакви мнения.

Фотоепилацията доколкото знам е по-подходяща за тъмна кожа  Peace
Аз ходя в Борово- доволна съм от обслужването.
А за бройката- момичето ми каза,че се правят около 6-7 процедури,но всичко е индивидуално.

Вчера използвах ваучер за подсригване, боядисване и сешоар в салон Fairy- Младост. Доволна съм.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 08:24 от radi86

# 254
Здравейте,
някой май търсеше маникюр - Маникюр с ORLY за 4 лв. вместо за 10 лв, от студио "Селена"!, мисля, че е на добро място и цената е бая ниска, дано си заслужава.

А за това какво ще кажете - Пъстърва на скара или тиган и чаша вино за 8 лв, вместо за 16 лв … нт "Дионис“! - някой дали има отзиви от ресторанта и по-специално от рибата, която предлагат?

Общи условия

Активация на акаунт