Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 407
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Здравей, hotday мисля че тук би могла да си намериш подходящата почивка.

http://www.vipoferta.bg/index.php?aff_id=MTMxNjQzNjE2NTY5

Здравейте момичета, нямам много време да чета назад, а искам да намеря спешно място за почивка- за 2-3 дни сравнително близо до София и подходящо за малки деца.Помня, че имаше добри отзиви за някои местенца, но като не помня кои....... newsm78

# 631
СПЕШНО - от тази оферта имаше ли доволни?
Тя изтече много отдавна, но се чудех дали готвят хубаво, защото за повод тази вечер не знаме къде да отидем

http://bg.kolektiva.net/sofia/opitaj-ispanskite-jastija-na-resto … bar-and-wine.html

Аз доста късно го видях, но мога да дам мнение. Ходя там без ваучери и съм адски доволна. Всичко е хубаво, хората са приятни, обстановката прекрасна. Менюто е леко изкелифинчено, ако разбираш какво искам да кажа. Но ако искаш да опиташ нещо различно това е мястото Simple Smile
Мерси за отговора. Снощи ходих и обстановката много ми хареса, храната която опитах също с изключение на паелята. Порциите са малки спрямо цените, но ако човек не е много гладен е много симпатично местенце  Laughing

# 632
  • София...........
Аз да попитам дали има вече впечатления от ресторант Пей сърце?

# 633
  • София

Преди седмици коментирахте сайт за он-лайн продажди на маркови очила и др. Не мога да открия къде сте писали за него, моля Ви ако някой помни кой е сайта да ми пише!

...И отчет:
За пореден път ползвахме ваучер за Дон Домат- отново без забележки!

Ходихме в Детски парти център Барбарони, кв. Витоша, за да видим обстановката за евентуално парти или игра на детето там- момичето беше мило, но...беше ужасно мръсно и разхвърляно, а деца нямаше в момента, за да има извинение някакво! Thinking Shocked Иначе съоръженията стават за малки деца.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 12:53 от Петифурче

# 634
  • София
Вие докато си прахте килимите аз блях, сега питам някой знае ли дали има още активни оферти за пране на килими докато не се е развалило времето... hang

# 635
  • в града на вечния купон
здравейте мами,

да дам отзиви за ползвани ваучери:

първият за махане на зъбен камък при Д-р Константинов, Лозенец от селектор за 15лв-доволна съм, докторът е много внимателен, нищо не спести от процедурата.Определено бих отишла пак.

вторият ваучер- по тази оферта -http://www.lapni.bg/offer/684/НОВ-ЦВЯТ-за-Вашата-Коса-–-БОЯДИСВАНЕ-за-всяка-дължина-на-косата-ревитализираща-ампула-и-оформяне-със-сешоар-в-салон-за-красота-Електра-Бюти-само-за-21-лв

боята не ми стана-корените са ми различни от основния цвят, въпреки уверенията на фризьорката,че цвета ще стане. Намазаме с някаква гръцка боя, като предварително и казах, че нямам доверие на гръцките бои. Матрикса бил по лек и нямал да ме хване.
Отделно обесних, че имам среща и искам поне половин час преди това да съм готова, но едновременно с мен жената си правеше и редовните клиенти и естествено ужасно закъснях за срещата.
сешоарът също не беше като хората, но това го отдавам на бързането
като за капак и корените ми бях различни ...............
определено не бих повторила.........

# 636
  • Sofia

Имам 2 за Коколандия които няма да можем да ползваме

И аз имам свободен ваучер за Коколандия, ако още някой е пропуснал.
Да,ние си търсим-моите ще ме разорят с тази Коколандия-та който има и няма да ползва-аз съм насреща

# 637
момичета има ли някой отзиви за хотел Дъбраш доспат.благодаря предварително

За хотел Дъбраш мога да кажа само хубави неща! Това е едно вълшебно място, където човек може да вземе глътка въздух и да усети красотата на природата. Купих си ваучера от piperki.bg преди 2-3 месеца и съм много доволна оттам. Има къде да се ходи и има какво да се види. Близо са Ягодинската пещера и пещерата Дяволското гърло, а ние ходихме до Триград - там пък ждрелото на реката е направо невероятно. Децата има къде да играят, а има и басейн. Само пътя през Батак не ти препоръчвам да ползваш, защото е в ремонт и ямите са огромни, но пък може да се мине през Гоце Делчев - пътя оттам е добър. Заслужава си вярвай ми!

# 638
СПЕШНО - от тази оферта имаше ли доволни?
Тя изтече много отдавна, но се чудех дали готвят хубаво, защото за повод тази вечер не знаме къде да отидем

http://bg.kolektiva.net/sofia/opitaj-ispanskite-jastija-na-resto … aid=4dca8aed440a5

Аз доста късно го видях, но мога да дам мнение. Ходя там без ваучери и съм адски доволна. Всичко е хубаво, хората са приятни, обстановката прекрасна. Менюто е леко изкелифинчено, ако разбираш какво искам да кажа. Но ако искаш да опиташ нещо различно това е мястото Simple Smile
Мерси за отговора. Снощи ходих и обстановката много ми хареса, храната която опитах също с изключение на паелята. Порциите са малки спрямо цените, но ако човек не е много гладен е много симпатично местенце  Laughing

Като гледам пак има активна оферта за там, ама менюто май е същото като на предишната:

Автентична паеля, 500 мл сангрия и фина ябълкова тарта с ванилов …  tapas and wine”!

И още едно за хапране: Изглеждаш гладен! Хапни в "OLA Taste of MED" за 10 лв, вместо за 20 лв!  Peace

Загледах се и по този евтин маникюр, дано си заслужава за тази цена: Маникюр с ORLY за 2.50 лв. вместо за 10 лв, от студио "Селена"!  Thinking

Леле сега видях и новата холивудска оферта  Sunglasses КЛАСИЧЕСКА ЛИПОСУКЦИЯ до 3 зони - след силиконовите ни импланти  … Пак от Kolektiva! Като гледам клипчето какво прави тази процедура с хората чак се изкушавам да събирам пари от закуски и да си направя една  Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 09:03 от alex99

# 639
# 640
Мами, търся си нещо за почивните дни, обаче искам хапване на блок маса newsm78 Някакви идеи или изпитани оферти?

+ някой отзиви за почистване на лице от този салон - http://niesme.bg/team.php?id=WRNTQw

+ почистване на лице с ултразвук от тук  - http://happydeal.bg/Pochistvane-na-litze-s-ultrazvuk-samo-za-25-lv.html

Кое да избера  ooooh!

п.п. Тези дни ще си запазя час за плитката от Афинити.. Чакайте отзиви! Peace

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 11:03 от AzureEyes

# 641
# 642
  • Бургас
Мами, търся си нещо за почивните дни, обаче искам хапване на блок маса newsm78 Някакви идеи или изпитани оферти?

Кое да избера  ooooh!

п.п. Тези дни ще си запазя час за плитката от Афинити.. Чакайте отзиви! Peace

Тази оферта ми изглежда доста добре мисля да се възползвам.
http://www.vipoferta.bg/offer.php?aff_id=MTMxNjUzMDY0OTY5&offer_id=439

# 643
Да, гледах го.. Общо взето за празниците има много предложения, но никъде не видях закуска или вечеря на блок маса... Защото иначе от закуска до закуска има разлика.. Tired

# 644
Да, гледах го.. Общо взето за празниците има много предложения, но никъде не видях закуска или вечеря на блок маса... Защото иначе от закуска до закуска има разлика.. Tired
Обаждах се поне на 5-6 от офертите за 22-25.09- е няма свободни места за този период
включително и на предложения хотел от gicka.

Общи условия

Активация на акаунт