Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 17

• 55 859
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Не че някой ме пита, но да си кажа -
много бих се зарадвала на ваучер за
покупка на зимни гуми с отстъпка.  Flutter
И аз се присъединявам!

# 616
Тук при вас и аз  Party

# 617
  • София
Бях на масаж в SENSES Massage i recreation по тази оферта! http://www.lapni.bg/offer/682  Доволна съм от самия масаж,но не ми хареса това че чаршафът не е от тези за еднократно ползване и и направих забележка,и второ мисля че ми го намалиха като продължителност,5 мин по-малко. Може би така действат с ваучерите,и при вас ли е било така?  

Да, и при мен беше така, споделих няколко страници по-напред.
Много ми е интересно какво ти отговориха, като им направи забележка?

# 618
  • София
Някой ще помогне ли като ми припомни един фризьорски салон, моля.
Бяха доволни от Hathor. Пиши и ти ако си доволна.

Много благодаря!

Ама тук сте безценни в тази тема, каквото и да попита човек, все има някой компетентен и отзивчив, който да му отговори, много благодаря, milittana!

Ще отида без ваучер и ще пиша как е.

Всъщност успях и с ваучер. Много набързо се развиха нещата. Освен услугата от колективната оферта ползвах и подстригване. Не само, че се одобрявам, но и процедурата беше удоволствие. Обслужването беше приятно, попита ме как искам да изглеждам и... го направи. Дори не съм сигурна дали съм обяснила какво точно искам, но е факт, че се харесвам   Wink
Освен това удоволствието се допълва и от много стилната и приятна обстановка в салона, също и от много добре изглеждащата млада дама, която явно има добър вкус.

# 619

И аз имам свободен ваучер за Коколандия, ако още някой е пропуснал.
И аз се интересувам, ако има свободни! Каква е офертата, изпуснала съм я?

Ето я офертата http://www.dalavera.bg/217/5-lv-za-prikazni-ekstremni-igri-na-ot … 15-lv-67-otstapka Пиша ти на лични Peace

# 620
момичета има ли някой отзиви за хотел Дъбраш доспат.благодаря предварително

# 621
СПЕШНО - от тази оферта имаше ли доволни?
Тя изтече много отдавна, но се чудех дали готвят хубаво, защото за повод тази вечер не знаме къде да отидем

http://bg.kolektiva.net/sofia/opitaj-ispanskite-jastija-na-resto … bar-and-wine.html

# 622
Бях на масаж в SENSES Massage i recreation по тази оферта! http://www.lapni.bg/offer/682  Доволна съм от самия масаж,но не ми хареса това че чаршафът не е от тези за еднократно ползване и и направих забележка,и второ мисля че ми го намалиха като продължителност,5 мин по-малко. Може би така действат с ваучерите,и при вас ли е било така?  

Аз започнах от там ,че и казах че няма да си сложа лицето на дупката понеже е черна от мръсотия,и момичето отвърна, че казва на всички клиентки да си махнат грима преди да легнат и затова е така, и тогава я попитах защо не използват от тези за еднократно ползване и ми отвърна че от тях изпозлват само за кавитациите. Просто главата ми беше на една страна и така! След това ми се извини. Хареса ми салона и масажа, но точно заради тази случка сигурно няма да повторя.

# 623
  • в 1001-та нощ
 ooooh! ooooh! ooooh! Crossing Arms

# 624
  • София
Днес използвах ваучер за суши сет
от "Суши Експрес" и Грабо.
Това ни беше първи опит със суши.
Доволна съм от обслужването, часът,
за който бях направила поръчката си,
беше спазен съвсем точно, момчетата
бяха любезни. Сушито беше добре
опаковано, на мен ми хареса и на
вкус.
Нямам база за сравнение, но давам
оценка 10/10.

# 625
Здравейте момичета, нямам много време да чета назад, а искам да намеря спешно място за почивка- за 2-3 дни сравнително близо до София и подходящо за малки деца.Помня, че имаше добри отзиви за някои местенца, но като не помня кои....... newsm78

# 626
можете ли да ми кажете тези,които вече са били в Ам Гъл,трябва ли задължително да принтирам ваучера или може да кажа само кода?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 21:14 от cherry12

# 627
  • София

Аз започнах от там ,че и казах че няма да си сложа лицето на дупката понеже е черна от мръсотия,и момичето отвърна, че казва на всички клиентки да си махнат грима преди да легнат и затова е така, и тогава я попитах защо не използват от тези за еднократно ползване и ми отвърна че от тях изпозлват само за кавитациите. Просто главата ми беше на една страна и така! След това ми се извини. Хареса ми салона и масажа, но точно заради тази случка сигурно няма да повторя.

Ужас!  Sick Аз поне като бях, не беше мръсна дупката, но и аз си държах главата във въздуха, та после ме болеше врата. Аз също няма да стъпя повече там поради тази причина, въпреки че ми дадоха някаква карта за 50% намаление на 2 процедури по избор.

# 628
СПЕШНО - от тази оферта имаше ли доволни?
Тя изтече много отдавна, но се чудех дали готвят хубаво, защото за повод тази вечер не знаме къде да отидем

http://bg.kolektiva.net/sofia/opitaj-ispanskite-jastija-na-resto … bar-and-wine.html

Аз доста късно го видях, но мога да дам мнение. Ходя там без ваучери и съм адски доволна. Всичко е хубаво, хората са приятни, обстановката прекрасна. Менюто е леко изкелифинчено, ако разбираш какво искам да кажа. Но ако искаш да опиташ нещо различно това е мястото Simple Smile

# 629
Момичета,
по темата за зимните гуми - не са ваучери определено, но мъжа ми се занимава с това от години.
Ако ви интересува -пишете на лични и ще прецените дали ви устройва;)
Нали знаете,че в случая размерът има значение Wink

Общи условия

Активация на акаунт