Закъснява ми, а тестът е отрицателен

• 192 406
  • 527
  •   1
Отговори
# 150
Извинявам се,грешката е в моя.Сутринта си направих тест и беше отрицателен.

# 151
Значи не си бременна. Изчакай го, заради жегите може да има аномалии. Ако не дойде обаче, тичай на лекар, на много неща може се дължи липсата на цикъл  Peace

# 152
Благодаря ви!Явно не ми оства друго,освен да чакам.Много ми е странно понеже никога не ми е закъснявало.Както се казва за всичко си има първи път.Хубав ден  Simple Smile

# 153
Zdraveyte. Zakasnqva mi veche 5-ti den pravih vchera test i e otricatelen. S priqtelq mi se opitvame veche pochti 2 godini da si imame bebe, no vinagi do sega cikalat e nalice. Neznam kakvo da mislq i da pravq. Posavetvayte me. Blagodarq Vi. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 11:41 от AnMary

# 154
Zdraveyte. Zakasnqva mi veche 5-ti den pravih vchera test i e otricatelen. S priqtelq mi se opitvame veche pochti 2 godini da si imame bebe, no vinagi do sega cikalat e nalice. Neznam kakvo da mislq i da pravq. Posavetvayte me. Blagodarq Vi. Simple Smile
Като за начало пиши на кирилица, можеш и кръвен тест да пуснеш за да си сигурна. 5 дена не е много, но щом от 2 години правите опити без резултат, не е лоша идея да отидеш и на един гинекологичен преглед. Закъснението може да се дължи на много неща.

# 155
Здравейте закаснява ми вече 11ти ден правих тест отрицателен януари направих спонтанен аборт,но февруари ми доиде цикъла на 23 много сам притеснена доки ми каза да почакам още малко до 14 дена закаснение ужасно сам притеснена

# 156
  • София
Здравейте закаснява ми вече 11ти ден правих тест отрицателен януари направих спонтанен аборт,но февруари ми доиде цикъла на 23 много сам притеснена доки ми каза да почакам още малко до 14 дена закаснение ужасно сам притеснена
Отиди да те видят на УЗ.  Може МЦ да е ановулаторен / и в такива случаи, не се знае кога ще дойде М./

# 157
Мерси за съвета днес мие много зле главата много ме боли и имам отвратителен световъртеж,стомаха също ме боли бих се радвала ако тестовете не са отчели вярно и сам бремена от 10 месеца чакам този момент

# 158
  • София
Мерси за съвета днес мие много зле главата много ме боли и имам отвратителен световъртеж,стомаха също ме боли бих се радвала ако тестовете не са отчели вярно и сам бремена от 10 месеца чакам този момент
Пусни кръвен тест - ЧХГ  Peace

# 159
Утре ще отида на преглед

# 160
Здравейте,да започна с предисторията.Правихме стимулация този месец с Клостилбегит,имах два фоликула,единия в ляво,другия по-големия в дясно.На 14 и 17.03 Бях на Преглед,на 14 левия фоликул беше 9 мм,а десния 14.6,на 17 левия беше станал 12 мм а десния 19.3,съответно на 18.03 поставиха Хориомон 5000,който даже на 12 ден след слагането му даваше  фалив положителен резултат на Престо,и решихме тогава да пусенм кръвен беше 2.60 някъде.Не знам кога е била овулацията,но мислех че ще ми дойде на 1-2 но това не се случи.В Петък на 1.04 бях на преглед и лекарката видя киста 27 мм,и каза че не знае имало ли е ову или не,каза че лигавицата е много удебелена,и че не изключва бременност,въпреки кистата,каза да продължа дуфастона до другия петък,и да взема тест,който направих и беше отрицателен.Според вас има ли вероятност да съм бременна,не знам какво став вече,имам още един тест,който пазя за Петък  Cry Cry Cry

# 161
Здравейте дами . Закъснява ми вече 5 дни досега не ми е закаснявало никога и много се притеснявам ..направих си тест за бременост 3 дни след закъснението но е отрицателен .. имам и болки в дясната страна на корема и често ми се спи даже заспивам много рано отколкото преди .. имам и главоболие .. има ли шанс да съм бременна .. благодаря предварително

# 162
Здравейте,менструацията ми закъснява 22дни. Правех множество тестове,както от най-евтините,така и от най-скъпите и всички са отрицателни.С приятелят ми правим опити за бебче,но защо тестовете са отрицателни?Някои миризми ме дразнят,да не говорим за гаденето по всяко време на денонощието...Звъннах да си запазя час при гинеколога ми,но часът ми е след 12.09-13.09.Притеснявам се.Ами ако ми има нещо?Помогнете,че психясвам вече... Confused

# 163
  • София
Пусни си един кръвен тест.

# 164
По всяка вероятност няма бременност. Само лекар може да каже какъв е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт