Yalancı Bahar / Лъжовна пролет - от 5ти септември по Star TV *5*

• 36 297
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

Браво на Фунда -харесва си го Джансел всякак и положителен и отрицателен...

# 631
  • Пловдив
Гави, тъй като си гледала  1. еп. на сериала с Каванч / "Север- юг" май беше/ имам въпрос- пише ли че е по романа на Орхан Памук? В момента съм прочела 2/3 от романа  му " Джевдет бей ...". Засега не виждам поне визуално кои образи пресъздават двамата актьори. Всъщност романът има три части- едната е за Джевдет, втората за синовете, а третата май за внуците. Честно казано романът / досега / не е атрактивен, няма интрига, няма действие, чете се бавно. Вярно тя е свързана по- скоро със смяната на едно общество с друго, с неудовлетвореността на младите , в търсенето им на своята същност, на своето място. Може би когато прочета всичко, ще променя мнението си. Аз съм упорита и не зарязвам романите, колкото и да не ме "хващат" / напоследък доста такива "нашумели" четох /, но знам че много хора не го правят.

# 632
  • Разград

# 633
Е ще пуснат Тополчицата ,защо филма който е вървял в понеделник е тотално отвят.

15    REIS    ATV    20:43:21    1:41:16    2,24%    7,52%

Тополчицата е известен и обичан филм в Турция та може и да се конкурира с другите.
Дано за всички има място под слънцето ,но от толкова много филми все ще има жертви особено в големите канали,които се борят за първите места.
Дано нашия оцелее.

# 634
Гави, тъй като си гледала  1. еп. на сериала с Каванч / "Север- юг" май беше/ имам въпрос- пише ли че е по романа на Орхан Памук? В момента съм прочела 2/3 от романа  му " Джевдет бей ...". Засега не виждам поне визуално кои образи пресъздават двамата актьори. Всъщност романът има три части- едната е за Джевдет, втората за синовете, а третата май за внуците. Честно казано романът / досега / не е атрактивен, няма интрига, няма действие, чете се бавно. Вярно тя е свързана по- скоро със смяната на едно общество с друго, с неудовлетвореността на младите , в търсенето им на своята същност, на своето място. Може би когато прочета всичко, ще променя мнението си. Аз съм упорита и не зарязвам романите, колкото и да не ме "хващат" / напоследък доста такива "нашумели" четох /, но знам че много хора не го правят.

Така го рекламираха още от началото и затова го чаках. Честно казано, точно тази книга не съм чела, но той е труден за четене по принцип. Завръзката на филма е много силна. Обаче за сега ме грабнаха само Къванч и баща му като игра. Даже се чудех кой е режисьора за да извади такава силна игра от Къванч.

# 635

МЕРВЕ...

# 636
Добре, че снощи направих един коментар, та тази вечер имаше какво да се  дебатира...
Свършиха интервютата на Джансел, викам той ще "спаси" положението, (да даде още някое друго), че да се поразмърдат темите...

Каква "защита" на Арзу... (защо такова голямо внамание обърнаха на този въпрос  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78), добре, че момичетата (а на половината от тях не им харесваше втория сезон), не спряха да преведжат и да редят субтитри - ама бяха поели ангажимент, това е...

Май ще спра и да коментирам, ще говоря само за.... времето..., еееее, не мога да не кажа нещо и за Джансел..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Шегувам се! Разбира се, че ще пиша, за всичко което ме прави щастлива (е понякога пиша и за неща които ме натъжават..., надявам се да са по-малко).

Момичета, аз май....

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 22:43 от kali_georgieva

# 637
- красивият Къванч

И                                  
-неустоимият чаровник Джансел

Толкова много красота ,че има за всеки Hug

ПП   Кали, не се ядосвай заради глупоста на другите- наказваш себе си. И злобата и завистта нямат почивен ден -беше казъл някой,някога ,някъде. Умен човек е бил - мъдрец.Не съм аз.

Въпреки всичко ,аз тази вечер съм настроена позитивно .

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 22:41 от sebilMM

# 638
Себи, ами хубаво е момчето и не само, красиво е (за Къванч говоря)..., до този момент не съм гледала нищо с негово участие...

# 639
Кавънч  Hugго приех на сериозно,  когато се съгласи с  ролята в  Езел, не блесна,  но ми хареса предизвикателството да се опита да играе наистина, с риск да загуби фенки, а не да позира в ролята на вечния романтик, любовник или супер бизнесмен. Обяви, че ще продължи обучението си, сигурно го е направил, оценката на сериала от снощи е положителна само в частта за неговата игра.  Peace

По повод коментариите от днес в една моя любима тема се убедих, това комшулъка си е институция по нашите земи, да знаете, ходиш надничаш, озърташ се, връщаш се и правиш каквото правиш ooooh!. Жал ми е,  че един любим елитен клуб се превръща  в клуб "Sonbahar", в пряк, косвен и всякакъв смисъл, уф...  и аз затънах в долапите на комшулъка  Embarassed Embarassed Embarassed.

# 640

Мили момичета ,може и да е рано ,но аз съм доста изморена и си лягам.
Дано утре е по- приятен и спокоен ден от днешния......Аз ви пожелавам лека нощ със сънчо.

# 641
Лека нощ,  Себи  Hug утре ще е красив ден, очакваме снимки от втора серия, засега телевизионния канал е точен.  Peace

# 642
Най -накрая мога спокойно да седна и аз пред компютъра.
За всички будни в този съвсем приличен час

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 23:03 от kukumber

# 643
  • София
Аз съм тук, Кукумберче - вардя преводите като полицай партизанин. Twisted Evil hahaha hahaha hahaha

# 644
Скъпа с тебе съм.

Общи условия

Активация на акаунт